Nevin muskarac u danasnje vreme

Ih bre Reckless, ne uzimaš u obzir žensku želju za činjenjem dobrih dela. Sigurno bi se našla neka koja bi bila voljna da dečka nauči svemu što treba da se zna :lol:
To me podsetilo na Almodovarov film Živo meso, kad neiskusni mladić odlazi kod žene i traži od nje da ga nauči kako zadovoljiti ženu, da bi mogao da u nekom trenutku fascinira svoju voljenu, tj da joj se osveti....

:per:

Ne mogu vise da trazim link,al napisla sam i ovde kratko...Ultra kratko:lol:

Koliko cokolada da napises malo duze? :flert:

Uapsi ce me Dee zbog sverca cokolade :lol:

Pa nije osakacen ako je nevin

:zag:

Verujem da ce takvih biti sve vise jer je kod nas izrazena krajnost, pa imamo ili veoma promiskuitetne koji su vecina ili ljude sa minimalnim iskustvom. Broj nevinih ce rasti imajuci u vidu otudjenost, visoke kriterijume, poremecene medjuljudske odnose, verujem da bi verovatno vecina nevinih to mogla resiti ali im ne odgovaraju kombinacije, seme ili na jednu noc itd

- - - - - - - - - -

Mene konkretno ne interesuju nevini muskarci i uopste muskarci od 25 godina. A jos manje nevini u 40 -tim.

Verovatno ni njih ne zanimaju osobe koje su promiskuitetne, seksualno iskusne jer su im suprotnost .

Nije normalno. Danas svako može da nadje seks ako samo poželi i ako nema preterano visoke standarde, tako da ako neko do 25-e, 26-e ostaje nevin nešto mu verovatno fali. Ili ima blokadu u glavi ili neki fizički nedostatak. Ja sam generalno za to da muška deca što pre izgube nevinost, znači ako ne mogu da nadju partnera onda lepo kod kurve i skinuti mrak. Sećam se onog mekflaja, kad je pisao ovde kako je nevin u trideset i petoj godini, i ja mu kažem kao "pa iznajmi kurvu čoveče, šta čekaš", a on se nećka, kao to je ispod njegovog nivoa, izbirljiv je, čeka pravu, plaši se zaraze itd. Zato je i zaglavio u tom glibu u kom se nalazi, ne plaši se on zaraze nego života.

Nije normalno. Danas svako može da nadje seks ako samo poželi i ako nema preterano visoke standarde, tako da ako neko do 25-e, 26-e ostaje nevin nešto mu verovatno fali. Ili ima blokadu u glavi ili neki fizički nedostatak. Ja sam generalno za to da muška deca što pre izgube nevinost, znači ako ne mogu da nadju partnera onda lepo kod kurve i skinuti mrak. Sećam se onog mekflaja, kad je pisao ovde kako je nevin u trideset i petoj godini, i ja mu kažem kao "pa iznajmi kurvu čoveče, šta čekaš", a on se nećka, kao to je ispod njegovog nivoa, izbirljiv je, čeka pravu, plaši se zaraze itd. Zato je i zaglavio u tom glibu u kom se nalazi, ne plaši se on zaraze nego života.

Ne mogu svi bas na silu da samo odrade, Mekflaju ne bi pomoglo ni da plati qurvu jer siguran sam da ne bi ni imao sex sa njom, ne bi mogao.
Sto se tice standarda, vecina nije u poziciji bas da moze birati a muskarac ukoliko losije izgleda plus siromasniji je, cak i da nema standarde, imace problema da nadje , oni koji imaju standarde obicno spram sebe gledaju i traze i mislim da su tu muskarci mnogo realniji a da zene dizu nos i imaju prevelike i nerealna, nesrazmerna svojim kvalitetima ocekivanja.
Na kraju momaka je mnogo vise nego devojaka u Srbiji, do 40 god nekih 200 000, sto nije zanemarljivo.

Poslednja izmena:
Nije nenormalno, normalno je da svi momci i devojke budu nevini do braka, a posto je danas greh u modi sve se izokrenulo naopacke na zalost,, da mnogi vise ne znaju sta je normalno a sta ne... kao i ti sto se pitas,,,
Budi ti nevin i cuvaj se, ne gledaj na okolinu,,, cuvaj tako dusu,,jer bludnicenje pre braka je smrtni greh, Ako ce mo d agledamo po Bozijeim zapovestima i pravilima,,, koji kad se ne iskaje vodi u pakao,,, tako da pamet momce u glavu,,jos si mlad,,ali ne gledaj sta radi okolina i drustvo,,pamet u glavu.

Vidi ti Bixsice, kako ona pametno zbori, alal Vera, svaka cast, znaci tvoj buduci muze bice srecnik ovoga veka :)

Nije normalno. Ja sam generalno za to da muška deca što pre izgube nevinost

Tako je. Uz današnju povučenost na internet i vieo-igre ta starosna granica gubljenja nevinosti se povisila. Znam neke momke od po 25 godina, nikad devojku poljubili nisu.
:dash:
To ne valja jer se stvara prvenstveno velika isfrustriranost, a zbog te frustracije i nemogućnost prilasku devojkama na pravi način.

Isto tako ne valja i da muško trpi u sebi dugo, samo će da se frustrira, neće moći da se smiri, neće moći da funkcioniše normalno u društvu, dobiće niz kompleksa i završiće ili tako što će ostati neženja povučen u sebe ili tako što će da postane pravi seksualni manijak sa nizom frustracija.

Najbolje rešiti dok su još tinejdžeri uz odgovarajuću protekciju.

Ja imam sreće da sam "devica" u "horoskopu" (zapravo Ovan) sa svojih 40+ i nikada ne bih to promenuo. Nije da ne volim cice ali me interesuje samo ženska lepota sama po sebi i ponekada mali flert.... ali funny business sa cicama to je strogo zabranjeno....U ostalom ne možeš biti jedno sa cicom i jedno sa deity nešto se mora žrtvovati....

Back