Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
I cekajte da vas podsetim sta ce Bernard da radi!! I na kraju ce da se smuvaju Limun i Angella!!
Ma daj, starija je godinu dana od mene...
A i nema muvanja za pola sata pfff
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I cekajte da vas podsetim sta ce Bernard da radi!! I na kraju ce da se smuvaju Limun i Angella!!
Drugi deo:
Pomocnici ove ugledne i poznate knjizevnice erotske literature bice Limun drvo i Overkil 1991. Doktorka ce sve objasnjavati od stavljanja kondoma do zavrshetka, pardon svrshetka radnje.

Drugi deo:
Pomocnici ove ugledne i poznate knjizevnice erotske literature bice Limun drvo i Overkil 1991. Doktorka ce sve objasnjavati od stavljanja kondoma do zavrshetka, pardon svrshetka radnje.

Aha ipak ima nade za Bernarda izgleda da nije homic!!
Nego,da skrenem temu:
...i tako ja bejah danas u Kući cveća,da na Maršalov grob položim buket ruža,i videh mnogo Slovenaca i Hrvata i beše mi nekako toplo oko srca dok sam se vraćao ulicom od kaldrme i posmatrao divan park u kompleksu muzeja 25.maj...Tad pomislih kako ništa gluplje i ograničenije ne postoji od nacionalizma na ovom svetu...
...i u tom trenutku se setih reči premudrog Danila Kiša:Don Angella inace specijalista seksologije mladih veceras pricace o nezaboravnim gubljenjima nevinosti koje je snimila po svojim putovanjima svetom

kou ideju....![]()
Ma Limun je glavni bre,sad oni pricaju putem pp ili nekog programa( Gtalk,Skype),nego nam ovde prodaju neku pricu! Ka Oktobarka vidi bice haosa!!![]()

A kada sam ja to izgleda bio homic?

Ma Limun je glavni bre,sad oni pricaju putem pp ili nekog programa( Gtalk,Skype),nego nam ovde prodaju neku pricu! Ka Oktobarka vidi bice haosa!!![]()

za divno cudo,ti si pogresio...
imala sam na umu dvojicu...
A poljupci za Nadrealistu sinoc??![]()
Promocija knjige nashe ugledne knjizevnice prosla je i vise nego dobro, ako se moze suditi po rekordu gledanosti na nasoj televiziji, evo izvestavbamo vas da je 99 posto gradana pratilo prenos polnoga cina donn angele i liminovog drveta. Izgleda da mu se jedna grancica zabila malo, ali sta je tu je.

Promocija knjige nashe ugledne knjizevnice prosla je i vise nego dobro, ako se moze suditi po rekordu gledanosti na nasoj televiziji, evo izvestavbamo vas da je 99 posto gradana pratilo prenos polnoga cina donn angele i liminovog drveta. Izgleda da mu se jedna grancica zabila malo, ali sta je tu je.