Nevin ili kriv...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego,da skrenem temu:

:arrow: ...i tako ja bejah danas u Kući cveća,da na Maršalov grob položim buket ruža,i videh mnogo Slovenaca i Hrvata i beše mi nekako toplo oko srca dok sam se vraćao ulicom od kaldrme i posmatrao divan park u kompleksu muzeja 25.maj...Tad pomislih kako ništa gluplje i ograničenije ne postoji od nacionalizma na ovom svetu...

:arrow: ...i u tom trenutku se setih reči premudrog Danila Kiša:

"To je onaj Sartrov Zil, koji je porodicna nula, cija je jedina osobina da ume da prebledi na pomen jedne jedine teme: Engleza. To bledilo, to drhtanje, ta njegova "tajna", da ume da prebledi na pomen Engleza, to je jedino njegovo drustveno bice i to ga cini znacajnim, postojecim: nemojte pred njim pominjati engleski caj, jer ce vam svi za stolom poceti namigivati, davace vam znake rukama i nogama, jer Zil je osetljiv na Engleze, zaboga, pa to svi znaju, Zil mrzi Engleze (a voli svoje, Francuze), jednom recju, Zil je licnost, on postaje licnost zahvaljujuci engleskom caju."

Promocija knjige nashe ugledne knjizevnice prosla je i vise nego dobro, ako se moze suditi po rekordu gledanosti na nasoj televiziji, evo izvestavbamo vas da je 99 posto gradana pratilo prenos polnoga cina donn angele i liminovog drveta. Izgleda da mu se jedna grancica zabila malo, ali sta je tu je.

khm khm izvin'te sto vas ometam u ovako vaznom casu,pogledaj zvucnik to ja pomeram membranu na basu....
ne ne to nije
iz pocetka
izvin'te stto prekidam ali ja bih da pitam nesto
otkud vi pametni ljudi znate da neko ne moze biti zreo fizicki sa 14 god? kapiram da vecina nije ali ja sam nosila dete iz komsiluka i pitala me baba neka jel imam jos koje,jel radim itd....a imam 14!
e sad nema to veze s ovom pricom al ocu da kazem kako su se nase babe i prababe udavale sa 16,17,radjale decu itd?
vidite da su zrele bile dovoljno
moja prababa je babu rodila sa 18 i jos je ziva ima negde oko 92.
nista joj ne fali
znaci nije kobno bilo
tako ne mora da znaci da neko nije dovoljno razvijen sa 14,15,16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back