>Bo$$>
Primećen član
- Poruka
- 808
vazno da je covek uzivo...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma bre za Alexu77 pričamo

Da, hvalim se. Nemam pametnija posla nego da dizem ego po forumima
Ono sam rekao cisto informativno... odgovor na temu... i pokusaj da doprem do mladih da ne ucine istu gresku kao ja i stupe u odnose bez ljubavi... sto je najgore sranye -.-
A ostale informacije o mom prvom putu su moja stvar -,- Ako te zanima nesto vise, nadji neke momke pa se povalite kolektivno -.-

ili kazes socijalnom ili nekome pa ih lepo zatvore na par desetina godina 

ma ja mislim da laze
ma ja mislim da laze
Mada i ja mislim da ***** u 7 godina,pa tad nije imao pojma sta je keks!!!Vidite kako sala ume da napravi sranje!!Mada i ja mislim da ***** u 7 godina,pa tad nije imao pojma sta je keks!!!

Ne može taj prvi seks biti toliko lep i dobar (na stranu da li uopšte može biti lep i dobar) nekome sa 14 isto koliko i nekome sa 17. U te tri godine odigra se u psihi i telu suviše stvari da bi bile zanemarljive.
Ne može taj prvi seks biti toliko lep i dobar (na stranu da li uopšte može biti lep i dobar) nekome sa 14 isto koliko i nekome sa 17. U te tri godine odigra se u psihi i telu suviše stvari da bi bile zanemarljive.
Nisam izgubio nevinost, a i necu, u skorije vreme!![]()

e, da se pravi manja drama oko svega ovog, manje bi deca sve to jurila...

Da li ste skoro izgubili nevinost...kako je bilio...jeste rekli roditeljima...ako necete da pricate ko vas J.ebe...
P.S.ako je tema bila,boleme ,,porodici dragulji,,
Pa znam neke,koji su ladno rekli.
Zavisi od odnosa koji imas sa roditeljima..
Ja ne bih sama rekla ,ali da me pitaju,ne bih poricala.
Cak mislim da bih pre to tati priznala.Al opet,to i nije njihova stvar,tako da bi me bilo briga.
Kevi nisam rekao...A,matoriiiiiiiiii:MASALA...i da mi 50 jevrea...

Ma bile izgleda neke crncuge!!Pa mu se nije svidelo!!