Nevin ili kriv...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, hvalim se. Nemam pametnija posla nego da dizem ego po forumima :roll:
Ono sam rekao cisto informativno... odgovor na temu... i pokusaj da doprem do mladih da ne ucine istu gresku kao ja i stupe u odnose bez ljubavi... sto je najgore sranye -.-
A ostale informacije o mom prvom putu su moja stvar -,- Ako te zanima nesto vise, nadji neke momke pa se povalite kolektivno -.-

brate ako si musko onda lepo odes i naebes im se sad keve :dash::dash::dash: ili kazes socijalnom ili nekome pa ih lepo zatvore na par desetina godina :dash:

Ili si gay? Ili si mozda hteo tad? Ne kontam te :dontunderstand:

Maaaaaaaaaajko.
Deco, kakve su ovo teme?!
Ni iz osnovne niste izašli a razmišljate o seksu.
Polako!!!

Nekad se znao red (i kad kažem nekad, mislim na pre samo par godina): prvo muvanje, pa ona slatka iščekivanja, pa leptirići u stomaku, pa duga i ozbiljna veza pre nego što krene i vatanje, a ne seks!
Ko od vas ne planira za par dana da se ubije, sasvim lepo može da se opusti i nikud ne žuri. I verovatno vama sada glupo zvuči ali ima mnoooogo istine u onome 'sve u svoje vreme'. Ne može taj prvi seks biti toliko lep i dobar (na stranu da li uopšte može biti lep i dobar) nekome sa 14 isto koliko i nekome sa 17. U te tri godine odigra se u psihi i telu suviše stvari da bi bile zanemarljive.

Pa znam neke,koji su ladno rekli.

Dosta zavisi od odnosa koji imas sa roditeljima..
Ja ne bih sama rekla ,ali da me pitaju,ne bih poricala.

Cak mislim da bih pre to tati priznala.Al opet,to i nije njihova stvar,tako da bi me bas bilo briga sta za njihovu reakciju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back