Nevin ili kriv...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ummmm, veoma sam rano izgubio nevinost... sa 7godina... sto je najuzasnija stvar koju sam mogao da uradim... umesto da to bude prelepo, u pravo vreme, s osobom koju volim, uradio sam to a da se sada ni ne secam sasvim svega -.- Ne ponovite moju gresku...

Da, hvalim se. Nemam pametnija posla nego da dizem ego po forumima :roll:
Ono sam rekao cisto informativno... odgovor na temu... i pokusaj da doprem do mladih da ne ucine istu gresku kao ja i stupe u odnose bez ljubavi... sto je najgore sranye -.-
A ostale informacije o mom prvom putu su moja stvar -,- Ako te zanima nesto vise, nadji neke momke pa se povalite kolektivno -.-

Da, hvalim se. Nemam pametnija posla nego da dizem ego po forumima :roll:
Ono sam rekao cisto informativno... odgovor na temu... i pokusaj da doprem do mladih da ne ucine istu gresku kao ja i stupe u odnose bez ljubavi... sto je najgore sranye -.-
A ostale informacije o mom prvom putu su moja stvar -,- Ako te zanima nesto vise, nadji neke momke pa se povalite kolektivno -.-

to si fino rekao/la...

aloo pa sa 7god nema sanse da je spavao s nekim zato sto nema sanse da je fizicki bio razvijen!!e sad mozda su momka silovali..sto mi znamo...mada onda ne bi reko da ne ponovimo istu gresku jer kad te siluju nije tvoja greska..e onda znaci da mali grdno laze.....:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back