Neverni muškarci imaju manji IQ

znam sarajevo...strafta a sa jedne strane ovi kako ih zovu boshnjaci a s' druge braca srbi... pa u onoj kavani s' one strane trazis tursku a ovoj nasoj naravno srpsku...
grcka kafa je dno dna.... bas ko zemlja im... da nemaju more niko im ne bi zaso tamo.

a Meteori :zaljubljena: Olimp, Delfi, etc etc
ja svuda u svetu narucujem tursku kafu, svi tacno znaju sta trazim, ali me blago isprave ...

nego, produzeni- zasto muski varaju ?

da l biste pojasnili ovo bold...koje da nauče lekciju - one prevarene ili one s kojima varate?

malko sam ljut na tebe iako mi persiras :)))

uzrok i posledica su dve stvari koje su vezane ko creva... cesto im zamenimo mesta pa nam se desavaju kurslusi u zivotu.

lekcija je samo metafora kazne zbog greha pocinjenog prema najblizem i ne mora da bude u formi preljube.

već sam ti priznao da si božanstvo

ako ti nisi omalovažavala onda ni meni klima ne treba

budi ljubazan pa mi ukazi na tacno mesto gde izrazavam omalovazavanje

ako mislis na tacku gde sam se usudila replicirati da nije laz neophodna za preljubu sa slobodnom devojkom, mucni glavom jos jednom- posto postoji nacin i za to- pa konsultuj se sa 4umasima misa mu, ako vec meni ne verujes

ovo neki novi sistem teranja 4masa sa teme- povladjivanje :eek:

zurim, pozzz

Moram ti priznat da mi se čak počinješ i sviđati!;)

A sad, jel pametniji muškarci jedu više ili manje od glupih muškaraca? Pamet nema nikakve veze sa tim kao ni sa prevarom.

Uzroke treba tražiti uglavnom u odnosu između 2 partnera, a kao što sam rekao na varanje se dođe kad tad samo je pitanje ko ima hrabrosti to da stvarno i učini.

Svima nama je stalo do toga da se sviđamo nekome, a u braku, nakon dužeg niza godina, partner te počinje uzimati zdravo za gotovo. E sad žena će se "utegnuti" i prošetati po prodavnicama pa gradu. Muškarci će trubiti za njom, trgovci biti jako ljubazni... Ona zna da je još uvijek na cijeni i smiri se.

Šta će muškarac u istoj situaciji uraditi, izaći će sa društvom u grad, odmjeravat ć neku ribu prići će joj... završit će u "krevetu" (najčešće na zadnjem sjedištu auta).
On zna da je na cijeni i smiri se.

uzrok identičan rezultat isti, a ono između...:per:

Ako ni nakon nekoliko ponavljanja ne dođe do promjena u njihovom odnosu, vremenom oni počnu tražiti više, ona počne da vara a on traži vezu.

Naravno ovo je samo jedna od hiljadu varijacija na temu.

Poslednja izmena:

Back