DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
et tema...
...odakle ti pa to...
...odakle ti pa to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam sarajevo...strafta a sa jedne strane ovi kako ih zovu boshnjaci a s' druge braca srbi... pa u onoj kavani s' one strane trazis tursku a ovoj nasoj naravno srpsku...
grcka kafa je dno dna.... bas ko zemlja im... da nemaju more niko im ne bi zaso tamo.
a MeteoriOlimp, Delfi, etc etc
ja svuda u svetu narucujem tursku kafu, svi tacno znaju sta trazim, ali me blago isprave ...
nego, produzeni- zasto muski varaju ?
zato sto se zene neki put ponasaju kao drolje i da bi naucile lekciju
ne varaju zbog potrebe za umakanjem ako na to ciljas
da l biste pojasnili ovo bold...koje da nauče lekciju - one prevarene ili one s kojima varate?
nismo jos utvrdili ko ima kakve stavove i ciji drze vodu, osim da sam ja u pravu sto zaista jesam
omalovazavanje ...
procitaj jos jednom moje postove, ali predhodno ukljuci klimuposto omalovazavanje neces naci u mojim postovima
već sam ti priznao da si božanstvo
ako ti nisi omalovažavala onda ni meni klima ne treba
ako mislis na tacku gde sam se usudila replicirati da nije laz neophodna za preljubu sa slobodnom devojkom, mucni glavom jos jednom- posto postoji nacin i za to- pa konsultuj se sa 4umasima misa mu, ako vec meni ne verujes
muskarci varaju iz zabave i bez vezivanja,a zene u to unose emocije.zenska prevara je uvek ozbiljnija i opasnija za vezu i brak.
a ova konstatacija da gluplji muskarci varaju uopste nije tacna,vec je upravo obrnuto
varaju pametni muskarci i glupe zene
Nema potrebe da pita, ti si u pravu.Ne mora bas da bode usi nekim stvarima, ali istina je najbolja.![]()
ovo neki novi sistem teranja 4masa sa teme- povladjivanje
zurim, pozzz