Neverne bebe!!!

tokyo:
zašto su odabrale taj naziv grupe... :confused:

s jedne strane mao ofucano :roll:

a s druge pro-pedofilsko :shock:

neću ispravljat' već ispravljeno za bebe i davanje naziva...
ali @tokyo šta fali nazivu što je pro-pedofilsko?? šta ti imaš protiv pedofilije?? :lol:

i s te prve strane nije ofucano, nego je originalno :!:

što se mog mišljenja o grupi tiče, sve najbolje... jedna od rijetkih grupa odavde koja nije komercijala nego zbilja valjaju... :wink:

Ma oni su verovatno naša najbolja grupa za svirke po manjim zatvorenim prostorima
prvi put sam slučajno banuo kad su tako svirali i od onda ih ne propuštam
znaju da naprave atmosferu i da se prilagode
ma sve najbolje o njima
umeju da sviraju a nisu ni uobraženi kao neki
pozzzdrv :lol: :lol: :lol:

T i h i:
Ma oni su verovatno naša najbolja grupa za svirke po manjim zatvorenim prostorima
prvi put sam slučajno banuo kad su tako svirali i od onda ih ne propuštam
znaju da naprave atmosferu i da se prilagode
ma sve najbolje o njima
umeju da sviraju a nisu ni uobraženi kao neki
pozzzdrv :lol: :lol: :lol:

U potpunosti se slazem naglas sa Tihim:)....za klupske varijante su fenomenalni, mada nisam prisustvovala nekoj vecoj njihovoj svirci poput koncerata...ali znalacki i iskusno improvizuju, profi su 100%...cak mislim da na javnim nastupima tek moze da se proceni njihov kvalitet do kraja jer imaju vecu slobodu pri izvodjenju! Pozdrav za sve VERNE obozavaoce NEVERNIH BEBA!

Niena:
U potpunosti se slazem naglas sa Tihim:)....za klupske varijante su fenomenalni, mada nisam prisustvovala nekoj vecoj njihovoj svirci poput koncerata...ali znalacki i iskusno improvizuju, profi su 100%...cak mislim da na javnim nastupima tek moze da se proceni njihov kvalitet do kraja jer imaju vecu slobodu pri izvodjenju! Pozdrav za sve VERNE obozavaoce NEVERNIH BEBA!
Pa bio sam i na koncertima pod vedrim nebom
ne znam šta bih rekao za njih osim da mi se kao klupski bend mnogo više sviđaju
to je možda i zato što ne volim gužvu a možda i zato što je za otvoren prostor teško naći dobro ozvučenje
pozzzdrv 8-) 8-) 8-)

hahaaha...ja od tebe starija 3 meseca...pa nije mnogo...ali me mozes zvati matora,sto se mene tice:lol:...
ja tako zovem drugaricu koja je od mene starija 3 sata:lol:
diff..ne mesaj svoje prstice tamo gde im nije mesto:lol:...

Back