Una_94
Primećen član
- Poruka
- 586
Oni su odabrali naziv ''Neverne bebe''. Nikakve bebe nisu birale. Ali svatam sta hoces da kazes thruo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tokyo:zašto su odabrale taj naziv grupe...![]()
s jedne strane mao ofucano![]()
a s druge pro-pedofilsko :shock:

T i h i:Ma oni su verovatno naša najbolja grupa za svirke po manjim zatvorenim prostorima
prvi put sam slučajno banuo kad su tako svirali i od onda ih ne propuštam
znaju da naprave atmosferu i da se prilagode
ma sve najbolje o njima
umeju da sviraju a nisu ni uobraženi kao neki
pozzzdrv![]()
![]()
![]()
....za klupske varijante su fenomenalni, mada nisam prisustvovala nekoj vecoj njihovoj svirci poput koncerata...ali znalacki i iskusno improvizuju, profi su 100%...cak mislim da na javnim nastupima tek moze da se proceni njihov kvalitet do kraja jer imaju vecu slobodu pri izvodjenju! Pozdrav za sve VERNE obozavaoce NEVERNIH BEBA!Aja mislio da ćeš reći posle OktobraOktobar1864:posle negativa.

Pa bio sam i na koncertima pod vedrim nebomNiena:U potpunosti se slazem naglas sa Tihim....za klupske varijante su fenomenalni, mada nisam prisustvovala nekoj vecoj njihovoj svirci poput koncerata...ali znalacki i iskusno improvizuju, profi su 100%...cak mislim da na javnim nastupima tek moze da se proceni njihov kvalitet do kraja jer imaju vecu slobodu pri izvodjenju! Pozdrav za sve VERNE obozavaoce NEVERNIH BEBA!

Neka si... Evo cekam te da dodjesh u Crnu Goru da idemo na koncert Rolling Stones a zajednoUna_94:Ja sam bila na Divcibarama na koncertu ''N. beba'' kad je bio ''Beli narcis'' pre dve - tri godine. E da, da ti se pohvalim Oktobar1864 bila sam i na koncertu ''Negativa''. :grin:

...
...
to je pravi duh!!!eldarion:NB su vrh nase muzicke scene...
Mozda su sada i oni poceli malo da komercijalizuju ali kako god...
Mozda najbolji bend na Balkanu...
???ja sam mrtva,hahahahaha,ozbiljna aaaaaaahahahahaha!!!