Neverne bebe!!!

Odlicni su,po meni su jedna od najboljih nasih izvodjaca,omiljena pesma mi je "Gde smo"
Pre ih nisam toliko slusao ali ovaj zadnji album im je eksta,imaju nesto posebno sto drugi nemaju neki svoj fazon i mnogo dobro rade to
Pozz

Pjevacice stvarno izgledaju dobro..neznam da li znate da je jedna od sadasnjih pjevacica umrla od droge..mozda je to neka dezinformacija ali tako sam cuo...mislim da su dobri umjetnici i da dobro sviraju svoj pravac,ali su dosta isfolirani i ufurani...(u sustini nisu los bend)

Meni se svidjaju... ova nova pesma gde smo je konacno jedna da nije down... a od tih starijih da kazemo da mi se Veliki je bog najvise svidja dobra je i tuzna pesma al previshe je down... A pevachice ne da imaju glasove negoooooo boles... :)

teshke su zanatlije, shto i ne mora biti loshe, al u njihovom sluchaju je loshe.
potpuno neinventivni i nekreativni. prosto presipaju iz shupljeg u prazno.
i tako na prazno zavezhu roze mashnicu da se primi lakoma marva zheljna besplodnog "kvaliteta".

Izgleda da nema teme o njima.

Verovatno trenutno najbolji rock bend u Srbiji. Mislim da rade nešto zaista dobro i kvalitetno.

Bila je svirka nedavno u Novom Sadu, bilo preterano.

Ovde pišite vaše mišljenje o njima, najave svirki, i sl.

cile87:
Izgleda da nema teme o njima.

Verovatno trenutno najbolji rock bend u Srbiji. Mislim da rade nešto zaista dobro i kvalitetno.

Bila je svirka nedavno u Novom Sadu, bilo preterano.

Ovde pišite vaše mišljenje o njima, najave svirki, i sl.
E pa malko si se zeznuo... ;) ja sam ovu temu otvorila jos pre cetiri meseca..znaci sve o Nevernim bebama pisite ovde!!!!;) :lol: 8-)

Bebe su extra!Pogotovu stvari kao shto su Kazi Gde Smo,Dvoje,Na putu za Nju,sve Nashe godine,Veliki je Bog,Oktobar Fest,Balkan,Gradac,Evropa,Tuzna pesma....ma sve su im dobre :) Svirali us skoro,sad desetog januara ovde u Lazarevcu znaci razbili su...

Back