Neverending SF, F & H kviz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1173
U Star Trek univerzumu postoje niz generalnih naredjenja koja moraju da postuju svi gradjnani kao sto je Prime Directive cija je oznaka General Order #1 . Ja vas pitam kojeg generalnog naredjenja je naziv General Order # 00 koja kada se primenjuje iskljucuje upotrebu Prime Directive .

Krajnje je vreme da se ova igra preseli na novu temu,ja inace imam brzu konekciju i nemam nikakvih problema da otvororim druge teme ali kad treba otvorim ovu cekam ponekad i po 5min a da posaljem komentar...pa evo kompletno sam vecerala.Jos kad je ukljuceno dvoje troje ljudi katastrofa.
pitanje:
1175:Vanzemaljska vrsta unistava Zemlju.Zemljani du rastrkani po celom univerzumu i vaze za otpadnicku vrstu.Jedina nada za novi dom je jedan brod koji gore pomenuta vrsta cezne da unisti.Ali sve je u rukama jednog buntovnog mladica ciji je otac tvorac broda.
Kako se zove taj brod?

1176.
Sta je Vice Admiral/Captain James T. Kirk u filmu Star Trek IV: The Voyage Home morao da uradi da bi zastitio Zemlju od vanzemaljske sonde koja je onsposobljavala svaki vid komunikacije, osnesposobljavala brodove, crpila energiju .

Znam samo da su otkrili da sonda pokusava kontakt sa kitovima koji su valjda istrebljeni,pa je Kirk izveo nekakav skok kroz vreme i nasao se u 20 veku. Tu je pokupio kitove i neku doktorku.Sta je bilo posle stvarno se ne secam.Secam se i doktora koji leci bubrege na dijalizi pilulom, kako bi to bilo korisno mojoj kevi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back