MasterYoda
Gost
- Poruka
- 4.275
Pozdravljam novu učesnicu kviza. Odgovor je tačan. Po pravilima ovog kviza ti imaš pravo postaviti sledeće pitanje. Molim te samo da navedeš redni broj (1168 ) da ne bi bilo zabune oko toga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam to provjeravao ali mislim da negdje u to vrijeme (oko 330 AD) pada kraj vladavine Dioklecijana, poslednjeg imperatora ujedinjenog rimskog carstva.Garwor:cekaj, pa jel to jedna od poslednjih godina, pa rimsko carstvo se odrzalo jos dugo posle toga, do 476-te zapadno, a istocno jos skoro 1000 godina.
Heh, pa vidim da nisi, a ja se ubi guglajuci 476, 475, 474, 1453, 1452...MasterYoda:Nisam to provjeravao ali mislim da negdje u to vrijeme (oko 330 AD) pada kraj vladavine Dioklecijana, poslednjeg imperatora ujedinjenog rimskog carstva.
sis:1172.
Dr. Susan Calvin (born 1982 A.D.) is a fictional character from Isaac Asimov's Robot Series. She was the chief robopsychologist at US Robots and Mechanical Men, Inc., the major manufacturer of robots in the 21st century. She was the main character in many short stories from the books I, Robot and The Complete Robot.