Neverending SF, F & H kviz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1090.There will be a maximum of 200 copies of this Limited Edition Souvenir Bookhardback version. This has full antiquarian binding with hand-made marbled end papers and is blocked out in gold on the front and spine., which is available for a price of £50 per copy.
- http://www.interaction.worldcon.org.uk/souvbook.htm -
Sto znaci da je JSA dala tacan odgovor - s` tim sto ne znam sta mu dodje ono "The Conspiracy'87" s` obzirom da se za svaki pravi nova...

Žao mi je što nisam bio tu da potvrdim odgovor. Posao, posao... svi smo robovi obaveza a što je čovjek stariji to je i više rob.

Stvari stoje ovako. Za svaki Worldcon priprema se to, specijalno i veoma limitirano izdanje. Svako ima svoje vlastito ime ali postoji i zajedničko ime za sva izdanja i ono glasi: The Conspiracy Souvenir Book. Mislim da se Jasminin odgovor može smatrati dovoljno tačnim, a ovo sam postavio samo radi preciznosti.

Ok..
1092. Koji sf roman (Hugo & Nebula) i kog autora podseca, u vise aspekata, na jedno od najpoznatijih Hese-ovih dela ?

"His followers called him ....... and said he was a god. He preferred to drop the ...- and the -...., however, and called himself ..... He never claimed to be a god, but then he never claimed not to be a god."

Lord of light
Roger Zelazny

2001733278.JPG

Hej, đes' ba jaro. Nisam te sreo ima i-ha.
Nije dobio Nebulu. Provjerio sam u međuvremenu. Bio je nominovan '68 ali nije dobio. Biće da se našoj mis Pix malo zamutio vid :lol: Trebala bi, možda, otići do lekara :lol::lol:

A što se boda tiče, nije važno. Ako Pix potvrdi odgovor, častim te bodom (mrzi me sada smišljati pitanje a ti odavno nisi bio pa možda imaš nešto pri ruci).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back