Neverending SF, F & H kviz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
22. Zona sumraka. Ovo je jedna od prvih (ako ne I prva) epizoda koje sam odgledala. Nekoliko osoba se nalazi u cilindricnoj prostoriji. Cini mi se metalnoj. Ballerina, vojnik, klovn I jos jedan ili dva lika… povremeno sve odjekuje od zvuka zvona… pokusavaju da se izvuku.. pitanje: sta su , gde su? I sta to zvoni…

ok. meni ne deluje tesko jer gotivim zonu sumraka. a vidim da se svi razumeju mnogo bolje od mene u sf, pa sam ocekivala da ce neko znati...
postavi onda ti 22. dok ne smislim nesto za sledeci put.
potrudicu se da ne bude retardirano..

hah...izazowa...twilight zone(samo stari) ima 5 serijala od po 20tak epizoda :D to izadje negde 100 epizoda,mada ima i vishe od 20 u jednom serijalu :D shto znachi da morash da pogledahs i prochitash oko 120 textova,tj barem preletish,da vidish dal je to :D veoma veoma bzv :D

garou:
22. Zona sumraka. Ovo je jedna od prvih (ako ne I prva) epizoda koje sam odgledala. Nekoliko osoba se nalazi u cilindricnoj prostoriji. Cini mi se metalnoj. Ballerina, vojnik, klovn I jos jedan ili dva lika… povremeno sve odjekuje od zvuka zvona… pokusavaju da se izvuku.. pitanje: sta su , gde su? I sta to zvoni…
ochigledno su neke igrachke koje poqshavaju da se izvuku iz kutije,il tako neshto :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back