Neverending SF, F & H kviz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
24.Znam da smaram sa Asimovom,ali obecavam da mi je ovo zadnje vezano za njega :D
U Chikagu,1940 i neke godine,desila se nesretja sa plutonom (elementom,ne planetom) i jedan covek je transportovan kroz vreme,i zavrshio je na Zemlji,ali desetak hiljada godina kasnije,u vreme kada su Vasionci naselili veci deo galaxije.Kako se zove ovaj covek,i kako se zove mashina na kojoj je on sluzhio kao zamorche u kasnijem delu knjige?

I shta mislish?Meni se najvishe svidja iz te serije "Svemirske struje"...nekako mi je najkompletnija...pa Kamichak na nebu,pa tek onda Zvezde,prah nebeski...ta zadnja je nekako...nepovezana sa ovim ostalim,vishe se razmishlja o nekim ideoloshkim pitanjima nego bilo chemu drugom...al dobro,nije losha :D

Oximoron:
I shta mislish?Meni se najvishe svidja iz te serije "Svemirske struje"...nekako mi je najkompletnija...pa Kamichak na nebu,pa tek onda Zvezde,prah nebeski...ta zadnja je nekako...nepovezana sa ovim ostalim,vishe se razmishlja o nekim ideoloshkim pitanjima nego bilo chemu drugom...al dobro,nije losha :D

Meni pak "Svemirske struje" deluju nekako odseceno od serije, jer govore o samo jednom izolovanom segmentu Carstva.
Dok su Zvezde i Kamicak povezani kroz desavanja na Zemlji...
Mora idem,
Poz

E, jedva je nađoh.Taman sam pomislio da je iza troseda i da dignem ruke, kad se setih da imam još neke knjige iza onih koje sam već gledao.Sad se prisećam da sam, dok sam je čitao, u početku Svemirce zamišljao kao neke male zelene.
a015.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back