jos_1_5ak
Poznat
- Poruka
- 9.462
Peki Leki ili skola za mlade naprednjake sa posebnim potrebama izmedju Borce 2 i Borce 3 istureno odeljenje. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova Nevena je veće muško od Ambasadora.Otišao muški Djurić u USA, dobili ženskog.
Videćemo da li će biti na visini zadatka u tapšanju kao muški.
Kakvo je ovo djubre od devojke
to su ti samo obični bukači...galamdžije i ništa drugo...znaju da su zaštićeni i onda arlauču...problem je kod njih, što nemaju granicu i zdrav razum...pohlepa im isijava iz očiju...gladni su svega, hoće sve na brzinu, ne zanima ih način na koji će to uzeti...ne zanima ih, ko će zakukati zbog njihovog lopovluka...AKO, IKADA DOE DO POJAVE SRPSKIH TALIBANA...TADA BI VIDELI OVE FUKARE U PRAVOM SVETLU...KUKALI BI, OPTUŽIVALI JEDNI DRUGE...PLAKALI, ZAPOMAGALI, TRAŽILI MILOST....to je ološ najgore vrste...Bukvalno, da u SNS zadaju zadatak ko treba da ode i zakolje nekog, siguran sam da bi se prvi javili za to Orlic i Nevena.
DaPritom je ovaj lik iz DS veceras potpuno pristojno odgovarao ovoj prostakusi. Ja se ne bih suzdrzao da je ne polijem vodom
On i jeste napredni bot.razvaljivanje naprednih botova od strane Parandilovica
ocito nisi gledala emisijuOn i jeste napredni bot.
Kao što vidiš niste sigurni ko je naš kandidat 2022. pa napadate sve redom
Zašto bi Šešelj (pristalica Vučića) to uploadovao na svoj YouTube kanalocito nisi gledala emisiju
sam Parandilovic protiv 2 naprednjaka+ ova nesretna radikalka
unistio ih je, pogledaj
dopalo bi ti se![]()
ma kakav Bosanac rodjen u Sarajevu - Slovenac.
Је л исто мислиш да је и Тадић Босанац, само зато што се родио у Сарајеву ?
pogledaj od 1:22:00-1:23:30Zašto bi Šešelj (pristalica Vučića) to uploadovao na svoj YouTube kanal
Zašto bi Happy, lična stanica Vučića, puštala stvari koje im ne idu u prilog
Ovo je jako bleda kopija nekadašnje DS perjanice koja je preko noći ugasila twitter i odhebala followere i otišla iz Debelog SranjaNevena Djurić
Pogledajte prilog 1046826
*Grad rodjenja:
Kruševac
*Godina Rodjenja:
1993
*Srednja škola:
srednja Medicinska škola u Kriševcu;
smer: farmaceutski tehničar
*Fakultet:
Prirodno matematički fakuktet u Kragujevcu
*Poslanik:
od 2020. godine
*Stranka:
SNS
Pre jedno nedelju dana, gostovala je u jednoj emisiji, na jednoj od nasih nacionalnih televizija
Kako Vam se tu pokazala
Kako Vam se ona čini kao jedan od naših poslanika
Da li Vam je previse mlada, nedovoljno ili dovoljno talentovana
Kada sam je videla, mislila sam da je dosta mladja i da nema 28 godina
Ps: izvinjavam se ako tema postoji, nisam previse na ovom pdfu
razvaljivanje naprednih botova od strane Parandilovica