Nevena Djurić

Nego jel ste primetili da kao sto u SNS svi se trude da lice na Vucica, svi muski clanovi + Brnabicka isto kao i on furaju farmerke, belu kosulju , sivi sako , onu frizuru i one naocare sa tankim crnim okvirima popularne "vucicevke" ili kad vide da on fura karirani sako svi oblace karirani sako , epa tako imam utisak da sad odjednom svi zenski clanovi se trude da kopiraju Hrkalovicku i da budu kao ona , ono sad sve furaju tu uredno ispeglanu braon kosu, malo iskvarcovan ten, izbeljene zube, diskretno napucena usta, taj neki "korporativni i sluzbeni" stajling poslovne zene i to neko histericno, neuroticno i bahato ponasanje i taj smrknuti preteci pogled , te muske gestikulacije i taj smrtno ozbiljni blago preteci ton i jedno opste stanje nadmenosti i nadrkanosti.
Samo jos da i ova nadje ljubavnicu, da krene da se druzi malo sa krimosima i da posalje nekom ministru malo "slobodnije" fotografije i iste su , imamo novu Diksi , nema sta Diksi postade pravi trendsetter. ;)

Bukvalno, da u SNS zadaju zadatak ko treba da ode i zakolje nekog, siguran sam da bi se prvi javili za to Orlic i Nevena.
to su ti samo obični bukači...galamdžije i ništa drugo...znaju da su zaštićeni i onda arlauču...problem je kod njih, što nemaju granicu i zdrav razum...pohlepa im isijava iz očiju...gladni su svega, hoće sve na brzinu, ne zanima ih način na koji će to uzeti...ne zanima ih, ko će zakukati zbog njihovog lopovluka...AKO, IKADA DOE DO POJAVE SRPSKIH TALIBANA...TADA BI VIDELI OVE FUKARE U PRAVOM SVETLU...KUKALI BI, OPTUŽIVALI JEDNI DRUGE...PLAKALI, ZAPOMAGALI, TRAŽILI MILOST....to je ološ najgore vrste...

E bravo to je sustina prica, ajde da vidimo koliko dece funkcionera naprednjaka radi po tim njihovim novootvorenim fabrikama i koliko njih svoju decu gura da rade po tim "prosperitetnim" motaonicama kablova.
To je isto kao onda kada je bese onaj Majkl Mur snimao dokumentarac o invaziji Amerike na Afganistan i Irak i nakon sto su ja mislim 500 i nesto kongresmenau ogromnoj vecini glasali odnosno podrzali vojnu intervenciju u Afganistanu i Iraku onda je on krenuo da isputuje koliko dece tih kongresmena je u vojsci a koliko dece kongresmena je bilo na ratistu u Iraku i Afganistanu i na kraju odgovor je bio nula , ni jedan kongresmen nije svog sina poslao u Avganistan ili Irak, a samo od njih dvoje deca su zaposlena u vojsci ali oni sluzbuju kod kuce i nikad nisu ucestvovali ni u jednoj akciji ili vojnoj intervenciji van granica SAD-a vec rade pri vojsci neke administrativne poslove kao neke cate, birokrate i nisu nikad nit seli u borbeno vozilo, nit pucali na nekog nit videli talibana ili islamistu.
Epa ista je prica i sa tim fabrikama i motaonicama kablova, ono svi oni podrzavaju otvranaje fabrika ovde, ono hvale te fabrike i te investitore na sva usta, daju im silnu lovu toboze za "nase dobro" ali jos niko od njih nije svoje dete zaposlio u toj nekoj motaonici kablova.

Zašto bi Šešelj (pristalica Vučića) to uploadovao na svoj YouTube kanal

Zašto bi Happy, lična stanica Vučića, puštala stvari koje im ne idu u prilog
pogledaj od 1:22:00-1:23:30

unistavanje
knock out tackle GIF

Nevena Djurić
Pogledajte prilog 1046826

*Grad rodjenja:
Kruševac

*Godina Rodjenja:
1993

*Srednja škola:
srednja Medicinska škola u Kriševcu;
smer: farmaceutski tehničar

*Fakultet:
Prirodno matematički fakuktet u Kragujevcu

*Poslanik:
od 2020. godine

*Stranka:
SNS

Pre jedno nedelju dana, gostovala je u jednoj emisiji, na jednoj od nasih nacionalnih televizija
Kako Vam se tu pokazala

Kako Vam se ona čini kao jedan od naših poslanika
Da li Vam je previse mlada, nedovoljno ili dovoljno talentovana

Kada sam je videla, mislila sam da je dosta mladja i da nema 28 godina

Ps: izvinjavam se ako tema postoji, nisam previse na ovom pdfu
Ovo je jako bleda kopija nekadašnje DS perjanice koja je preko noći ugasila twitter i odhebala followere i otišla iz Debelog Sranja

210138155_trivan-foto-L-ADROVICH.jpg

razvaljivanje naprednih botova od strane Parandilovica

Joj Boze me sacuvaj kakva gomila mediokriteta, botova i totalno bezlicnih i dosadnih likova bez i trunke ikakvog stava i autenticnosti (a harizma ono verovatno nisu nikad ni culi za tu rec, oni svi zajedno poseduju harizme koliko i prokisla pavlaka koja stoji 2 meseca u frizideru) , mislim kamo lepe srece da su barem barabe kao Diksi ili klovnovi kao neki pa da malo uvesevaljavju narod (da ono bude bar neka vajda od njih), pa ono bar po necemu da budu malo prepoznatljivi, mada ruku na srce ova Sexy Nena se zaista trudi, izgleda je resila da od Krla preotme titulu kralja botova i da ona postane kraljica i predvodnik nove generacije botova i sendvicara. ;)

Mislim ovakvi su dokaz da normalni mladi i u glavi zdravi ljudi nemaju sta da traze u politici.

Poslednja izmena:

Back