Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj ti to nevino radovanje, čista emocija!
Premijer je nevažan, nego je odluka da li će vlada biti pro-evropska ili pro-ruska.Пих… драма квин неће саопштити име мандатара до петка поподне ил суботе ујутру
Ooo сад ти је добар СНС ако није про руски а?Premijer je nevažan, nego je odluka da li će vlada biti pro-evropska ili pro-ruska.
https://nova.rs/vesti/politika/sednica-sns-mandatar/
šta mislite ko će biti premijer?
Da li bi trebala da bude najmlađa iz ponude?
Jedan od rezultata sadašnjeg režima, i bivših u prilogu ispod...
Od lezbejke nema gore
Пих… драма квин неће саопштити име мандатара до петка поподне ил суботе ујутру
Koje nedelje?Пих… драма квин неће саопштити име мандатара до петка поподне ил суботе ујутру
Realno, ko god bude odbacio smrdljivu rusiju, taj ce biti novi Karadjordje.Ooo сад ти је добар СНС ако није про руски а?
Џег ботино Вучићева!![]()
Pa da leftardski proizvod sa radiklalskom mašnicom .10 godina sns sekta vlada Srbijom, pre toga DS sekta. U stvari, Sns je prefarbani DS+g17 plus i radikali, kakav koktel 'ebote.
Ja se nadam da će biti nakon pada ovog sistema smrtna kazna za one koji su radili protiv svog naroda. To je rešenje za buduće političare koji neće pomisliti da jbavaju narod.
Sposoban je on , ne verujem da će da stavi njega .Gradonacelnik NS
Napisao sam ja u postu da on moze caru da izgleda kao pretnja, upravo, jer je sposoban, tako da ne verujem da ce ga stavljati na najvise pozicije...Ne voli Car takve...Takav je i Palma, zato ga kulira koliko god da se ovaj trudi da mu se uvuce...Sposoban je on , ne verujem da će da stavi njega .
kakva umobolna faca...kao da je pobegao sa psihijatrije
То је зове шатор-странка....U stvari, Sns je prefarbani DS+g17 plus i radikali, kakav koktel 'ebote.