Nevena Đurić premijerka?!

Da li podržavate sadašnji način vlasti?

• da

glasova: 3 27,3%
  • ne

glasova: 7 63,6%
  • ne znam, nisam odavde

glasova: 1 9,1%

• Ukupno glasova
    11
marko-djuric-mare-car.gif

Ministri i premijer bice ljudi koji nemaju nikakav potencijal da ugroze Cara, slicni Tomi Moni...Dakle pokorni, savijeni do zemlje pred njegovim nogama, umiljati, bezopasni... Oni koji su nista....Jer bira ih najsujetniji medju nama... On je sef sluzbi i sve prisluskuje, to mu je hobi odvajkada, jos dok je bio u opoziciji prisluskivao je stranacke kolege i najvise vremena provodi radeci to.., Psihopata...
Dakle, tu ce biti mesovito, poneko naklonjen zapadu za pljuvanje, a vise ljudi naklonjenih Rusiji, dakle za svakog po nesto...Od zapadnjaka, stavice u vladu Sormaza, to garantujem, vidim da ga nema u poslednje vreme mnogo na tv, dogovara uslove, sprema se... Brnaba ce dobiti neki resor... Gradonacelnik NS se dobro pokazao kao ekstremni mrzitelj, treba i toga dosta... Ne verujem da ce biti premijer, previse mu je to, jedino ako pristane malo da smeksa... Jer taj Vulinovski govor je vise za ministra recimo unutrasnjih poslova... Mada on je osoba koja moze da zalici Caru na nekoga ko moze u buducnosti da mu bude pretnja, tako da ne verujem u najvisu poziciju za njega...U sustini mu zavisi od onoga sto je pricao svojoj okolini dok je bio prisuskivan... Tomi Moni predvidjam neko ministarstvo, to jedino moze da spreci Carevo razocarenje oko njegovog govornickog kvaliteta... Jeste da hvali na sva usta, ali lose sastavlja recenice...
Premijer ce verovatno biti neko za koga se ne predpostavlja u vecinskom delu javnosti... Mozda vrati iz USA onog nesrecnika sto najbolje aplaudira... Mislim da bi on zadovoljio uslove svevladara...

https://nova.rs/vesti/politika/sednica-sns-mandatar/

šta mislite ko će biti premijer?
Da li bi trebala da bude najmlađa iz ponude?

Jedan od rezultata sadašnjeg režima, i bivših u prilogu ispod...

Predlažem da posle lezbo premijerke dobijemo selfi premijerku:

Staša Stojanović: Selfi poslanica nagrađena za performans

https://www.danas.rs/ljudi/stasa-stojanovic-selfi-poslanica-nagradjena-za-performans/
1659364507-Screenshot_57-750x749.jpg

I @Jugoslav Čvarak za PPV = Prvi Podpredsednik Vlade (titula koja je bila izmišljena samo za Vučića i nikad pre ni posle ponovljena...)

...

Пих… драма квин неће саопштити име мандатара до петка поподне ил суботе ујутру

Vučić: Ime mandatara u roku od 48 sati, već sad znam ko će biti

https://www.blic.rs/vesti/politika/...ku-od-48-sati-vec-sad-znam-ko-ce-biti/jt60cmh

:zzzz:

thumb.ashx

Al ovo njegovo psiho obracanje..."...već sad znam ko će biti" :vudu:

I sad kao on zna, on je kao faca, baba Vanga, a 7 000 000 Srba i planeta Zemlja (sem gazdi mu iz Mi6-a...) ne znaju...:roll:

Znači.... B-O-L-E-S-T !!! :rtfm:

...

Hehe ja navijam za Nevinu Djuric , ipak je ona ovako Diksina skola (isto se mrsti kao ona, skinula je tu mimiku njenu iako ruku na srce nije bas takva dusica nezna i emotivna kao ona i nema bas tako seksi i zavodljivi glasic). : D

Inace mi cemo da se okupimo na Trgu i kada dim bude poceo da izlazi iz dimnjaka znacemo da je Prvorodjeni odabrao novog premijera, pa sad ako dim budeo bio roze boje onda znacemo da je devojcica i da je nova premijerka Neca Djuric , ako je dim plave boje onda to znaci plavo kao murija, novi premijer je ministar policije Vulin, ako je dim uobicajne crne boje to znaci da stvari ostaju uobicajne i iste i da je premijerka opet Brnaba, ako je dim zelene boje (kao boja zelembaca ili dolara) onda je Mali novi premijer. :D

10 godina sns sekta vlada Srbijom, pre toga DS sekta. U stvari, Sns je prefarbani DS+g17 plus i radikali, kakav koktel 'ebote.

Ja se nadam da će biti nakon pada ovog sistema smrtna kazna za one koji su radili protiv svog naroda. To je rešenje za buduće političare koji neće pomisliti da jbavaju narod.
Pa da leftardski proizvod sa radiklalskom mašnicom .
Naivni Srbi misle pošto SNS sadrži prefisk srpski da je ista patrotska stranka .

Back