Nevena Đurić premijerka?!

Da li podržavate sadašnji način vlasti?

• da

glasova: 3 27,3%
  • ne

glasova: 7 63,6%
  • ne znam, nisam odavde

glasova: 1 9,1%

• Ukupno glasova
    11

4thman

Veoma poznat
Poruka
13.277

Prilozi

• Screenshot_20220824-175055_Google News.jpg
    Screenshot_20220824-175055_Google News.jpg
    79,2 KB · Pregleda: 16
Нек поставе већег фикуса од Ане Брнабић, да буде још већа спрдња од земље

images
Naravno da hoće.

Vučević je 90%. Klasičan poltron i lojalan do koske. Nema tu šta da razmišlja oko njega.
Mali mu je drugar i uigran igrač, čisto sumnjam da će ga menjati sa pozicije gde jeste.
Brnabićka je već istrošena malo, taj "evo liberalni smo" efekat ne prolazi više, mislim da je od nje odustao mada...dokazana je, možda neće sad da talasa.
Možda i Đurić mada je on debilče,ali savršeno lojalan...to bi baš bila sprdnja.
Vulin...pa nije isključeno ako ga iznerviraju Eskobar i Lajčak :lol:...ali to bi baš bilo heavy. Kontam nije toliko zglajznuo...ali ko sme da se zakune kada je On u pitanju.

Ostali...teško.

Naravno da hoće.

Vučević je 90%. Klasičan poltron i lojalan do koske. Nema tu šta da razmišlja oko njega.
Mali mu je drugar i uigran igrač, čisto sumnjam da će ga menjati sa pozicije gde jeste.
Brnabićka je već istrošena malo, taj "evo liberalni smo" efekat ne prolazi više, mislim da je od nje odustao mada...dokazana je, možda neće sad da talasa.
Možda i Đurić mada je on debilče,ali savršeno lojalan...to bi baš bila sprdnja.
Vulin...pa nije isključeno ako ga iznerviraju Eskobar i Lajčak :lol:...ali to bi baš bilo heavy. Kontam nije toliko zglajznuo...ali ko sme da se zakune kada je On u pitanju.

Ostali...teško.
Ti lutkarski premijeri nemaju veze, nego je pitanje da li će vaša vlada biti pro-EU fondovi iil pro-Putin

nerešiv izbor, na kome će ti uskoro predsednik podneti ostavku

Back