Neuspeli abortus - beba dise, bori se za zivot. Sta dalje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto si ovu temu otvorio na zenama? Otvori je na Zdravlju.
To je kao kad bi ja napisala kako coveka ubijaju zbog teske bolesti (nekog retardiranog mongoloida u zadnjem stadijumu kancera i opisujem operaciju u sitna crevca, pa eticke dileme ubiti ili ne ubiti, pa raspadanje tela od ne daj Boze teske bolesti do detalja.
Morbidan si da morbidniji ne mozes biti, a i mi smo budale sto ti uopste odgovaramo...
Jedno veliko Fuj za tvoju temu i tvoj nacin na koji si je postavio, a mesto joj nije uopste ovde.

To je kao kad bi ja napisala kako coveka ubijaju zbog teske bolesti (nekog retardiranog mongoloida u zadnjem stadijumu kancera i opisujem operaciju u sitna crevca, pa eticke dileme ubiti ili ne ubiti, pa raspadanje tela od ne daj Boze teske bolesti do detalja.
Morbidan si da morbidniji ne mozes biti, a i mi smo budale sto ti uopste odgovaramo...
Jedno veliko Fuj za tvoju temu i tvoj nacin na koji si je postavio, a mesto joj nije uopste ovde.

zasto bre? pa bash vas lepo upoznajem na vako pipljivim temama

neka ga

:pop:
amin

dabome, srbija je vrlo za povracanje. 200 000 abortusa i 70 000 novorodjenih godisnje.
ahm ... pa si zbrisao za kanadu i pljuckas odatle
budi dzek ... aj posalji neki dolar ovoj gladnoj deci koja su ziva ... imaju preko 10 godina i gladni su
mada ne brini toliko ... skupili su radnici novac da imaju deca po skolama sta da jedu za ovu godinu
za sledecu ... videcemo ... snaci cemo se kao i do sada ... bolje nam ne pomazite ... a povracajte po sebi , dotle pomoc moze da dosegne :flert:

ahm ... pa si zbrisao za kanadu i pljuckas odatle
budi dzek ... aj posalji neki dolar ovoj gladnoj deci koja su ziva ... imaju preko 10 godina i gladni su
mada ne brini toliko ... skupili su radnici novac da imaju deca po skolama sta da jedu za ovu godinu
za sledecu ... videcemo ... snaci cemo se kao i do sada ... bolje nam ne pomazite ... a povracajte po sebi , dotle pomoc moze da dosegne :flert:

zasto si tako otrovna?

jel to hotjesh da ti dignemo neku zahvalnicu od mremera posto tako pametna i divna zivish dole dok su mnogi otishli

a?

odgovoricu na pitanje, ovo drugo cu da ignorisem jer je irelevantno.
na forumu 'muskarci' postavio sam temu ' pravo muskaraca na reprodukciju', i skoro sve do jedne su skocile da pljuju i kake sa zakonskim faktom da je po zakonu plod deo majcinog tela i da ona moze da radi sta hoce sa plodom.
zgrozen time, ne verujuci da su sve zene takve, dosao sam ovde da to pitanje refraziram i vidim kakve ste.

nista bolje, sem u par slucajeva, nista bolje.

Abortus je legalan.

Odluka o abortusu je odluka koju donosi onaj ko rađa. Dakle žena.

Kome se ne dopada neka ide u Skupštinu i žali se.

Do tada, o etičkoj strani abortusa mogu raspravljati samo/isključivo žene.
po zakonu, po zakonu! ne moralno pravo nego po zakonu!
zakoni se menjaju, prava se ostvaruju, i menjaju se kroz javnu diskusiju, neces ti da stavljas tacku na takve diskujije alo!
ova tema je o abortusu posle rodjenja ako niste primetili koleginice

- - - - - - - - - -

sace mi zakljuca temu, tacno znam :)

kozaSTASIA.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back