Miru Adanju Polak.Pa sigurno nije bez razloga, ali nije na preterano svesnom nivou. Da li vam se ikada desilo da vam je neko totalno antipatičan do te mere da ga jedva trpite, a da tu osobu čak ni ne poznajete?
Meni jeste par puta..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Miru Adanju Polak.Pa sigurno nije bez razloga, ali nije na preterano svesnom nivou. Da li vam se ikada desilo da vam je neko totalno antipatičan do te mere da ga jedva trpite, a da tu osobu čak ni ne poznajete?
Meni jeste par puta..
Pa sigurno nije bez razloga, ali nije na preterano svesnom nivou. Da li vam se ikada desilo da vam je neko totalno antipatičan do te mere da ga jedva trpite, a da tu osobu čak ni ne poznajete?
Meni jeste par puta..
Pa sigurno nije bez razloga, ali nije na preterano svesnom nivou. Da li vam se ikada desilo da vam je neko totalno antipatičan do te mere da ga jedva trpite, a da tu osobu čak ni ne poznajete?
Meni jeste par puta..
Naravno.
I sa takvima sam na distanci-ako moramo zbog nečega da kontaktiramo, a ako ne moramo- još bolje, idealno. Osećaj, instinkt...Negativna aura?
Na forumu inače nekada malo takve zezam, mada ne često.
Počela si da mi budeš simpa sa ovom izjavom.
Meni jeste par puta..