Netrpeljivost bez razloga

Teško da mi neko može biti totalno antipatičan, a da ga jedva poznajem. Te što jedva poznajem ni ne obraćam pažnju na njih.
Eventualno bi tu mogao spadati neko iz komšiluka koga redovno srećem pa ne mogu da ga izbegnem i konstatno mi se nalazi na putu, a samim tim ne mogu da ga baš totalno izbacim iz glave. Tako nekako...valjda...

Pa sigurno nije bez razloga, ali nije na preterano svesnom nivou. Da li vam se ikada desilo da vam je neko totalno antipatičan do te mere da ga jedva trpite, a da tu osobu čak ni ne poznajete?
Meni jeste par puta..

Ovako u zivotu nije ali mi se desilo da imam neobjasnjivu antipatiju (ili simpatiju) prema nekom poznatom a da mi ljudi bas nista nisu skrivili.

Recimo Djokovica ne mogu da svarim pa neretko i od sebe sakrijem da navijam protiv njega...zato mu i ne gledam meceve. Danas sam u sebi ponavljala go go go Del Potro pa sam se osetila uzasno i zlo i na kraju okrenula gimnastiku da ne baksuziram. Da me pitas sta me toliko nervira kod njega - na njemu stvarno ne bih znala da ti pojasnim ali ga dibidus ne varim.

Pa sigurno nije bez razloga, ali nije na preterano svesnom nivou. Da li vam se ikada desilo da vam je neko totalno antipatičan do te mere da ga jedva trpite, a da tu osobu čak ni ne poznajete?
Meni jeste par puta..

Da.
Nekad je dovoljna sitnica da mi se neko ogadi.
Najcesce se ispostavi da ta "sitnica" i nije sitnica i vuce jos hrpu sitnica...
A nekad se i prevarim, neko mi je odbojan onako na distanci, a posle...druga prica, premda jakoooo retko da me neko pozitivno iznenadi.
Najgore sto mi se desava i fizicka manifestacija netrpeljivosti, pa doslovce osetim mucninu u stomaku...

mozd aje bila zavist pa se promenila u netrpeljivost da ne bih bila podredjena
ne znam inace nebitno posto sam valjda cesto ta koju ne vole tako smatram, cak pre vole al ta netrpeljivost
u stvari kad neko to drasticnije izrazi od mene bude mi drago al kao ne ulecem u pljuvanje, to je ionako sve trenutno

Back