gost 436984
Zainteresovan član
- Poruka
- 102
Hajde pisite svii o nekoj nesudjenoj ljubavi iz autobusa jer sam uverena da ih imamo svi. Sta mislite o ovoj temi i da li ste nekada pokusali da ucinite nesto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad kad razmislim, nisam se vozila autobusom dovoljno puta kako bih imala takvu ljubav. Šteta...Hajde pisite svii o nekoj nesudjenoj ljubavi iz autobusa jer sam uverena da ih imamo svi. Sta mislite o ovoj temi i da li ste nekada pokusali da ucinite nesto?
ja sam to doziveo u vozu................al kratko trajalo........do sledece stanice.Hajde pisite svii o nekoj nesudjenoj ljubavi iz autobusa jer sam uverena da ih imamo svi. Sta mislite o ovoj temi i da li ste nekada pokusali da ucinite nesto?
Nisam koristila , niti koristim autobus kao prevozno sredstvo.Hajde pisite svii o nekoj nesudjenoj ljubavi iz autobusa jer sam uverena da ih imamo svi. Sta mislite o ovoj temi i da li ste nekada pokusali da ucinite nesto?
Samo direktorski, jel to to?Nisam koristila , niti koristim autobus kao prevozno sredstvo.
Iz autobusa nemam, iz aviona imamHajde pisite svii o nekoj nesudjenoj ljubavi iz autobusa jer sam uverena da ih imamo svi. Sta mislite o ovoj temi i da li ste nekada pokusali da ucinite nesto?
Iz autobusa nemam, iz aviona imam
Tako uzmem telefon nekoj sa Tajlanda![]()
A baš, kako da ne ....Samo direktorski, jel to to?![]()