mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.854
Bolje jedan obrazovan nego sto ćacija.Studentima miliji Hrvati nego Srbi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje jedan obrazovan nego sto ćacija.Studentima miliji Hrvati nego Srbi.
Valjda obrnuto, bolje jedan nepismen a sposoban nego 100 knjiskih moljaca koji su samo za bibioteku...Bolje jedan obrazovan nego sto ćacija.
Nestorović: Nema blanko podrške za studente, zavisiće od njihovog stava prema Kosovu, EU, NATO, BRIKS-u
Branimir Nestorović izjavio je da podrška studentima zavisi od programskih stavova liste
Studenti planiraju finalizaciju liste kandidata u narednim danima
Predsednik pokreta "Mi-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je da taj pokret podržava zahtev studenata za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, ali da još nije doneo odluku da li će podržati i poslaničku listu kojoj studenti budu ukazali poverenje.
![]()
Branimir Nestorović je rekao da „Mi-snaga naroda“ ne može da studentima dati „blanko“ podršku.
Blic preporučuje
"NE SMEJU BITI FUNKCIONERI OPOZICIONE PARTIJE" Studenti otkrili koje tri grupe ljudi ne mogu biti kandidati za studentsku listu na izborima
- Sačekaćemo da vidimo ko će biti kandidati za poslanike na studentskoj listi i kakav će biti njihov plan i program. Naša podrška toj listi zavisiće od njihovog stava prema Kosovu i Metohiji, Evropskoj uniji, NATO-u i BRIKS-u. Ako se o tim pitanjima podudare naši programski stavovi, mi ćemo podržati studentsku listu, u suprotnom izaći ćemo samostalno na izbore -rekao je Branimir Nestorović za Betu.
Poslaničku listu koju će sastaviti studenti, do sada su podržali Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Kreni-promeni, Zeleno-levi front, Novo lice Srbije, Ekološki ustanak, Liga socijaldemokrata Vojvodine i Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića.
Učešće studentske liste na izborima podržali su i pokret „Solidarnost“ Gorana Ješića, građanski pokret „Bravo“ i Lokalni front iz Kraljeva. Studenti u blokadi, kako je objavljeno, u narednih sedam dana sastaviće listu kandidata za vanredne parlamentarne izbore. Dogovori na fakultetima počinju danas i trajaće do sredine maja.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...d-njihovog-stava-prema-kosovu-eu-nato/jxxp7xf
Bila bi kardinalna greska Nestorovica i Pokreta Mi Glas Naroda da se svrstaju u isti kos sa sorosevsko placenickom opozicijom
Doziveli bi istu sudbinu kao Dveri zbog saradnje sa Djilasom
Tzv studenti plenumasi koji su inace teska manjina medju studentima generalno su totalitaristi i nedemokrate jer negiraju pravo gradjanima na slobodu misljenja glasanja i izrazavanja
Oni ne zele postenu izbornu utakmicu vec zele jednoumlje po kojima svako mora da slusa i sledi njih? Pa na sta to lici vama ? Meni na cist komunizam i diktaturu totalitarnu.
Sta fali da imamo 10 opozicionih listi ? Ako svi zele studente glasace za njih nece za ove ostale. Ali fora je sto oni znaju da ih mnogi ne zele pa zele da ukinu ostatak opozicije. To nije posteno.
Mogle bi dve glavne, jedna opoziciona i jedna blokaderska, da vidimo ko je jaci od te dve strujeŠta fali da mamo 10 opozicionih listi?
Koliko njih neće proći cenzus od 3%?
Нек те такав оперишеValjda obrnuto, bolje jedan nepismen a sposoban nego 100 knjiskih moljaca koji su samo za bibioteku...
Mogle bi dve glavne, jedna opoziciona i jedna blokaderska, da vidimo ko je jaci od te dve struje![]()
Pa zasto prizivaju izbore ako nece da ucestvuju? Samo reda radi jer znaju da ih nece biti.To se neće desiti. Đilas, a vrlo evidentno i Ponoš, oštro su protiv toga, uključujući i samog izlaska na izbore.
Pa zasto prizivaju izbore ako nece da ucestvuju? Samo reda radi jer znaju da ih nece biti.To se neće desiti. Đilas, a vrlo evidentno i Ponoš, oštro su protiv toga, uključujući i samog izlaska na izbore.
Nek tebe operisu blokaderiНек те такав оперише![]()
Izgleda će samo Nestor na izbore. Ovi ostali podržavaju studente ili su za bojkot.To se neće desiti. Đilas, a vrlo evidentno i Ponoš, oštro su protiv toga, uključujući i samog izlaska na izbore.
Ako ne bude bilo bojkota, a to može samo Đilas da istrpi...Ponoš i Jovanović mnogo teže...ići će na izbore samostalno.
Pa zasto prizivaju izbore ako nece da ucestvuju? Samo reda radi jer znaju da ih nece biti.
Zasto onda uopste diskutujemo o vanrednim izborima, ako ih ni glavni deo opozicije nece. To znaci da su prozreli nameru blokadera-profana da im otmu mandate.Ne prizivaju. Oni (SSP, SRCE i NADA) su protiv izbora.
Izbore podržava i priziva Narodni pokret Srbije (Aleksić). Oni nisu deo bloka sa Đilasom i Ponošem (i nisu u dobrim odnosima sa njima).
Zasto onda uopste diskutujemo o vanrednim izborima, ako ih ni glavni deo opozicije nece. To znaci da su prozreli nameru blokadera da im otmu mandate.
Pa i ja odavno tvrdim da su zapravo bolji od vas.Zato što i nisu glavni deo opozicije. Njih je istorija progutala.
Van kamera, njihovi stavovi o studentima su skoro pa gori od onih koje imaju naprednjaci. I jedva čekaju propast protesta i studenata.
Šta fali da mamo 10 opozicionih listi?
Koliko njih neće proći cenzus od 3%?
Zar je moguće da postavljaš pitanje posle toliko svega. Mislim da je gotovo 250.000 glasova otišlo ispod cenzusa neki od prošlih puta.
Reci da se šališ.Који Срби тачно?
Po onome što su do sada uradili ja ne videh obrazovanje.Bolje jedan obrazovan nego sto ćacija.
Profesori koji treba da obrazuju su sami resili da uniste obrazovni sistem. Videli da nema nista od toga i da ni sami ne valjaju.Po onome što su do sada uradili ja ne videh obrazovanje.
Slep si pored oba oka jbg.Po onome što su do sada uradili ja ne videh obrazovanje.
Озбиљно питам.Reci da se šališ.
Vidi,meni nije jasno da studenti blokaderi ne žele dijalog sa predstavnicima vlasti u Beogradu,ali im nije ni teško ni strano da odu do EU parlamenta da im Hrvati drže pridiku.To im očigledno odgovara.Profesori koji treba da obrazuju su sami resili da uniste obrazovni sistem. Videli da nema nista od toga i da ni sami ne valjaju.
Kakav dijalog misliš da treba da vode i o čemu?Vidi,meni nije jasno da studenti blokaderi ne žele dijalog sa predstavnicima vlasti u Beogradu,ali im nije ni teško ni strano da odu do EU parlamenta da im Hrvati drže pridiku.To im očigledno odgovara.
Da se ti i ja konačno razumemo,ja nepodržavam ni ovo što si postavio,ali ne podržavam ni blokade fakulteta,saobraćajnica,SKC.Sa ovakvim studentima nam se crno piše.Slep si pored oba oka jbg.
Pogledajte prilog 1726547
Kulturan dijalog,pre svega,o ispunjenju uslova koje su istakli tokom protesta.Kakav dijalog misliš da treba da vode i o čemu?
А СНСом Србија има светлу будућност?Da se ti i ja konačno razumemo,ja nepodržavam ni ovo što si postavio,ali ne podržavam ni blokade fakulteta,saobraćajnica,SKC.Sa ovakvim studentima nam se crno piše.
Какав дијалог са особом која назове људе лешинарима, хијенама, издајницима, руљом и слично?Kulturan dijalog,pre svega,o ispunjenju uslova koje su istakli tokom protesta.
Pa neće o ceni maline ili svinja.