tab503 Daj link Administrator Poruka 130.972 danas u 10:24 - Nesto se mislim #1 Kad bi poslovnu pratnju legalizovali..sad bi i ona pojeftinila zbog skidanja marzi na osnovne zivotne potrebe
Kad bi poslovnu pratnju legalizovali..sad bi i ona pojeftinila zbog skidanja marzi na osnovne zivotne potrebe
Alter_Ego_ Stara legenda Poruka 90.756 danas u 10:24 - Nesto se mislim #2 Поскупела би јер би морао да се плаћа порез и доприноси.
VranV Aktivan član Poruka 1.445 danas u 10:34 - Nesto se mislim #4 Niti selfi može biti spontan, niti prostitucija elitna. Tu poslovnu pratnju može i socijalno da plati. Poslednja izmena: danas u 10:42
Niti selfi može biti spontan, niti prostitucija elitna. Tu poslovnu pratnju može i socijalno da plati.
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 43.347 danas u 10:47 - Nesto se mislim #5 tab503: Kad bi poslovnu pratnju legalizovali..sad bi i ona pojeftinila zbog skidanja marzi na osnovne zivotne potrebe Kliknite za proširenje...
tab503: Kad bi poslovnu pratnju legalizovali..sad bi i ona pojeftinila zbog skidanja marzi na osnovne zivotne potrebe Kliknite za proširenje...
PerfectOne Vitača Milut VIP Poruka 37.516 danas u 10:52 - Nesto se mislim #6 tab503: Kad bi poslovnu pratnju legalizovali..sad bi i ona pojeftinila zbog skidanja marzi na osnovne zivotne potrebe Kliknite za proširenje... poslovna pratnja je već legalizovana kroz stalni radni odnos u ministarstvu kod ivice dačića
tab503: Kad bi poslovnu pratnju legalizovali..sad bi i ona pojeftinila zbog skidanja marzi na osnovne zivotne potrebe Kliknite za proširenje... poslovna pratnja je već legalizovana kroz stalni radni odnos u ministarstvu kod ivice dačića
Sizif Strani posmatrač Moderator Poruka 64.706 danas u 11:04 - Nesto se mislim #7 Imam odličnu poslovnu pratnju, kad je neka frka prate me kolege po kancelariji sa zahtevima. Onda se zaključam u WC i više nemam poslovnu pratnju.
Imam odličnu poslovnu pratnju, kad je neka frka prate me kolege po kancelariji sa zahtevima. Onda se zaključam u WC i više nemam poslovnu pratnju.
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 236.934 danas u 11:08 - Nesto se mislim #8 Ja nisam zaposlen ,onda moze nesto za nas sa biroa jeftinije
Skafander Domaćin Poruka 4.408 danas u 11:52 - Nesto se mislim #9 Џорџи: Ja nisam zaposlen ,onda moze nesto za nas sa biroa jeftinije Kliknite za proširenje... FBI? Haha
Џорџи: Ja nisam zaposlen ,onda moze nesto za nas sa biroa jeftinije Kliknite za proširenje... FBI? Haha