tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Crne kose, ravne shishke, crveni ruz![]()
Fali ti samo Nino..ili i njega imas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crne kose, ravne shishke, crveni ruz![]()
ImamFali ti samo Nino..ili i njega imas?
Aom_nut je jedna vrlo pametna, obrazovana, duhovita, nesebična osoba i više nego stručna u poslu kojim se bavi! I to bez šljokica na trepavicama!Aman bre, nije meni Neva nishta naznachila.
Aom_nut je jedno iskompleksirano stvorenje, jedan jako mali chovek i ima jako veliki problem sa komunikacijom. Ako to drugima nije jasno, to nije moja stvar.
Aom_nut je jedna vrlo pametna, obrazovana, duhovita, nesebična osoba i više nego stručna u poslu kojim se bavi! I to bez šljokica na trepavicama!
Teško da bi se moglo reći da je iskompleksirana, a da ima problem sa komunikacijom, ignorisali bi je sami korisnici - ne bi bilo razloga da je banujete!![]()
I samo da dodamo... (pa koga zanima neka čita)...Drago mi je kada procitam ovako nesto,jer vidim koliko je reakcija izazvalo,sto zaista samo ukazuje koliko je banovanje bilo bez smisla i razloga.,ali da jos uvek ima ljudi koji prepoznaju nepravdu....
nije u skaldu sa temom ali nesto moje je,koliko gpod otrcano zvucalo, to da cu se uvek boriti protiv nepravde...
Mrshava, ne smaraj. Kao prvo, nisam je banovao zbog yebenih shljokica, a sa druge strane Neva ume sama da se pazi, ja joj apsolutno ne trebam u tom pitanju.
Sve u svemu, ne bih te vishe zadrzavao...
Aman bre, nije meni Neva nishta naznachila.
Aom_nut je jedno iskompleksirano stvorenje, jedan jako mali chovek i ima jako veliki problem sa komunikacijom. Ako to drugima nije jasno, to nije moja stvar.