Nesto moje

• Začetnik teme Začetnik teme tara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aman bre, nije meni Neva nishta naznachila.

Aom_nut je jedno iskompleksirano stvorenje, jedan jako mali chovek i ima jako veliki problem sa komunikacijom. Ako to drugima nije jasno, to nije moja stvar.
Aom_nut je jedna vrlo pametna, obrazovana, duhovita, nesebična osoba i više nego stručna u poslu kojim se bavi! I to bez šljokica na trepavicama!
Teško da bi se moglo reći da je iskompleksirana, a da ima problem sa komunikacijom, ignorisali bi je sami korisnici - ne bi bilo razloga da je banujete! :p

Aom_nut je jedna vrlo pametna, obrazovana, duhovita, nesebična osoba i više nego stručna u poslu kojim se bavi! I to bez šljokica na trepavicama!
Teško da bi se moglo reći da je iskompleksirana, a da ima problem sa komunikacijom, ignorisali bi je sami korisnici - ne bi bilo razloga da je banujete! :p

Drago mi je kada procitam ovako nesto,jer vidim koliko je reakcija izazvalo,sto zaista samo ukazuje koliko je banovanje bilo bez smisla i razloga.,ali da jos uvek ima ljudi koji prepoznaju nepravdu....
nije u skaldu sa temom ali nesto moje je,koliko gpod otrcano zvucalo, to da cu se uvek boriti protiv nepravde...

Mrshava, ne smaraj. Kao prvo, nisam je banovao zbog yebenih shljokica, a sa druge strane Neva ume sama da se pazi, ja joj apsolutno ne trebam u tom pitanju.

Sve u svemu, ne bih te vishe zadrzavao...

Еј бре, па ово је требао РТС да преноси на првом каналу, а не оног ....војводу......

Ni ja ne vidim razlog banovanja bilo koga..i ja licno ne volim sljokice u bilo kom smislu...
Farmerke Diesel(pod obavezno),Tom Ford-Black Orchid parfem,Louis Vuitton torba(prava naravno,kada vidim one kopije zgadi mi se zivot) i naravno cista duga kosa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back