Stari Lisac
Primećen član
- Poruka
- 589
DON:...Buki,ti i jesi jedini iskren do sad bio.Pored mene ,normalno(ne zovu me dzaba NARCIS)![]()
![]()
![]()
A mene si zaboravio laticu ti tvoju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DON:...Buki,ti i jesi jedini iskren do sad bio.Pored mene ,normalno(ne zovu me dzaba NARCIS)![]()
![]()
![]()
odlicno:i mene interesuje otkud da bas TI pricas toliko o iskrenosti????????pa romantika,pa itd, ne primoravaj me da napisem sve tvoje lazi.ima ih pun forum ima i pricaonica, daj oladi malo
odlicno:ja i nisam gost,dobices poruku na pp kad bude vreme.
DON:odlicno:ja i nisam gost,dobices poruku na pp kad bude vreme.
A ja to jedva i cekam,pa da ti saspem ovde na javnom sve u lice.A tek kad se vidimo,tek onda cu ti reci sta sve mislim.Ne verujem da ce ti se svideti,a ovo,za moje laganje,sta li vec ovde,moraces to da mi dokazes BaATICE,pa ako si u pravu da se izvinim,al ako nisi,a neces biti,da nosis tablu na kojoj ce pisati :JA SAM MAGARAC po sred Terazija.Jel vazi?
Pa da vidimo ko se preserava.....
Volim izazove i ti to znas...aj da vidimo.
Nemojte se svadjati oko toga, ja sam najvise lagao.DON:odlicno:i mene interesuje otkud da bas TI pricas toliko o iskrenosti????????pa romantika,pa itd, ne primoravaj me da napisem sve tvoje lazi.ima ih pun forum ima i pricaonica, daj oladi malo
Ajd jednu,majke ti...
Da i ja znam.....
Mnogo hrabrosti treba za Gosta,a?
vocna:Ti mora da si neki osetljiv lik sto je pozitivno u ovo vreme,a ipak ima ljudi koji jedno pricaju a drugo misle...A sve ih je vise!!!Tebi na iskrenosti sve reci hvale
DON:Dosadilo mi da citam i ovde i na chatu,kako je ovo sve samo igra.Pa nece biti,ovde smo bas onakvi kakvi smo u prirodi.
RadoznalostJeUbilaMacku:DON:Dosadilo mi da citam i ovde i na chatu,kako je ovo sve samo igra.Pa nece biti,ovde smo bas onakvi kakvi smo u prirodi.
Slatko si me nasmejao!![]()
Don, pa ti si zaista imao srece ako na chat-u nisi nailazio na ljude koji lazu! Tek tamo ima lazi, ljudi se predstavljaju onakvima kakvi bi zeleli da budu, odnosno onako kako zele da ih drugi vide. Ne, nisu svi takvi foliranti, srecom ima mnogo vise onih koji vole istinu ma kakva ona bila. Samo da znas, decko, koliko i tuznih i ruznih prica sam se naslusala i nacitala samo za ovih nekoliko meseci na PIK-u! Kad bih ti poslala pisma koja sam dobila od svih onih koje su lagali i varali, ti bi bio uzasnut raznovrsnoscu i mastovitoscu tih foliranja.
odlicno:radoznalosti sad si me slatko nasmejala,kome se obracas kad pricas o lazima,pa on je prvi koji kad pocne da laze ne zna da stane.a Done,ne znam sto mi pretis batinama,ja nisam batica nego sekica,vi sto ga branite,da li ga licno poznajete mozda pa znate da ne laze? i to bas o devojkama sa ovog foruma i bas na pricaonici i bas o vama koje se upecale da je veliki romantik? a cemu sluzi to stalno ponavljanje,ja ne lazem,ja ne lazem?nemoj da se trudis da mi odgovaras vec sam rekla pisacu ti ali privatno da te podsetim o cemu se radi kad sam ja u pitanju a ima dosta toga i za druge
RadoznalostJeUbilaMacku:Don, samo da te podsetim da nije bas korektno imenovati bilo koga (mislim na pominjanje nick-a). Svako od ljudi i ovde i u pricaonici treba da dobije sansu da o sagovorniku stekne svoj utisak.
DON:Ima onaj nick,Nasminkana_lazima...
DON:E da,
To jesam reko...za taj nick jesam reko...
E sad,taj nick sam po sebi.....
Znaci,to priznajem i Izvinjavam se doticnoj osobi sto sam je pomenuo.....