RoccoS
Veoma poznat
- Poruka
- 11.405
Odaberi![]()
Pa evo kad vec moram ja biram da si izmislila. Zasto olajavas novu guvernerku bez dokaza? Jel primereno da se tako ponasa jedan moderator?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odaberi![]()
ako me pitaš šta mislim o njenoj plati...mislim da je bezobrazno visoka i da njeno pravdanje teškim radom i odgovornošću je obična nebuloza. Sasvim je dovoljno ( mada i to bezobrazno zbog ljudi koji žive sa 15.000) je plata od 150.000 a da je za ostatak uzela 5-6 mladih ekonomista sa biroa koji bi radili pevajući za tu platu. i ispekli zanat za našu budućnost.Pa to nekom pola plate na jugu Serbije
Znači guvernerka slagala oko procenata![]()
Pa evo kad vec moram ja biram da si izmislila. Zasto olajavas novu guvernerku bez dokaza? Jel primereno da se tako ponasa jedan moderator?
ali drze lovu, oni ili njihovi tajkuni i mafija
to beše izjavio neki crnogorac pred sankcije...Kostićculi su za neku izjavu o korijenju. ali ne znaju kad je to receno, ni ko je to rekao, ni u kojim uslovima
posto su priuceni bivserezimci misle da to ovde prolazi, improvizacije i poluistine. ne, nece proci
Ja ne olajavam, ja komentarisem. Ne znam nista o tom lajanju....![]()
Moguce je da ce bivsa vlast na ovaj nacin pokusati da poljulja novu. Firme su njihove a ovi novi jos nemaju mehanizme da kontrolisu trziste.
To nam je odavno prognozirala (videla u kartama ili pasulju) guvernerka Tabakovic.
p.s. Koliko ona moze korenja da kupi za 500.000 plate?
Navodno od sutra!!
ROBNE REZERVE: Litar ulja 142, za kilogram šećera 95 dinara!
- Vlada Srbije će usvojiti odluku o intervenciji sa 5.000 kilograma šećera i 5.000 tona ulja kako bi se sprečio nagli skok cena - kaže ministar trgovine Rasim Ljajić. Direktor
Vlada Srbije donela je odluku da se iz robnih rezervi interventno proda pet miliona litara rafinisanog suncokretovog ulja i pet miliona kilograma šećera. Maloprodajna cena ulja će iznositi 142, 56 dinara za litar, a šećera do 95, 05 dinara po kilogramu. Ovakvu odluku ranije je najavio ministar trgovine Rasim Ljajić.
http://www.telegraf.rs/vesti/337628-ljajic-stizu-ulje-i-brasno-iz-robnih-rezervi
Uopste u to nema sumnje!
Sada kada pocnu ILI NESTASICE ILI INFLACIJA!
Samo GLEDAJTE!
Ovom Blajbiju i baba Vanga moze da pljune pod prozor!
![]()
Za Novosađane i Beograđane...
Zejtin - Jestivo rafinisano ulje suncokreta
hvala drugar
А питао сам се зашто си извукао тему из нафталина.![]()