Nestašica zejtina i šećera

Pa to nekom pola plate na jugu Serbije :D
Znači guvernerka slagala oko procenata :D
ako me pitaš šta mislim o njenoj plati...mislim da je bezobrazno visoka i da njeno pravdanje teškim radom i odgovornošću je obična nebuloza. Sasvim je dovoljno ( mada i to bezobrazno zbog ljudi koji žive sa 15.000) je plata od 150.000 a da je za ostatak uzela 5-6 mladih ekonomista sa biroa koji bi radili pevajući za tu platu. i ispekli zanat za našu budućnost.

Navodno od sutra!!

ROBNE REZERVE: Litar ulja 142, za kilogram šećera 95 dinara!
- Vlada Srbije će usvojiti odluku o intervenciji sa 5.000 kilograma šećera i 5.000 tona ulja kako bi se sprečio nagli skok cena - kaže ministar trgovine Rasim Ljajić. Direktor

Vlada Srbije donela je odluku da se iz robnih rezervi interventno proda pet miliona litara rafinisanog suncokretovog ulja i pet miliona kilograma šećera. Maloprodajna cena ulja će iznositi 142, 56 dinara za litar, a šećera do 95, 05 dinara po kilogramu. Ovakvu odluku ranije je najavio ministar trgovine Rasim Ljajić.

http://www.telegraf.rs/vesti/337628-ljajic-stizu-ulje-i-brasno-iz-robnih-rezervi

Navodno od sutra!!

ROBNE REZERVE: Litar ulja 142, za kilogram šećera 95 dinara!
- Vlada Srbije će usvojiti odluku o intervenciji sa 5.000 kilograma šećera i 5.000 tona ulja kako bi se sprečio nagli skok cena - kaže ministar trgovine Rasim Ljajić. Direktor

Vlada Srbije donela je odluku da se iz robnih rezervi interventno proda pet miliona litara rafinisanog suncokretovog ulja i pet miliona kilograma šećera. Maloprodajna cena ulja će iznositi 142, 56 dinara za litar, a šećera do 95, 05 dinara po kilogramu. Ovakvu odluku ranije je najavio ministar trgovine Rasim Ljajić.

http://www.telegraf.rs/vesti/337628-ljajic-stizu-ulje-i-brasno-iz-robnih-rezervi

Nisam primetila da ima da se po toj cenu kupi ulje ili secer :think: Ulje je u maloprodaji oko 180 din :think: A secer oko 120 din

А питао сам се зашто си извукао тему из нафталина. :hahaha:

Na ovim ''naftalin temama'' se upravo vidi veliko ''vizionarstvo'' i kolicine napisanih gluposti svih zutih pionira i skojevaca.:lol::whistling:

Tu se najbolje vidi sklop raznih licnosti koji obitavaju po ovom forumu i njihov nezajazljiv doprinos svemu sto predstavlja lose za ovaj narod i drzavu.

Back