Nestašica zejtina i šećera

Da. 100.000 manje. Divno.
Manje vise za platu, necemo mi propasti ako strucnjaci imaju velike plate. Meni je interesantno guvernerkino nudjenje korenja, ali samo za raju.
korenje i ekonomsku propast su nam zeleli a i potrudili se, eu, usa i nemci, agresijom svake vrste koja postoji u ovom deluu svemira

to sto smo opstali nije zasluga dos-a ili ds-a, nego upravo svih ostalih

Da. 100.000 manje. Divno.
Manje vise za platu, necemo mi propasti ako strucnjaci imaju velike plate. Meni je interesantno guvernerkino nudjenje korenja, ali samo za raju.
briga mene da branim SNS ali mi nije jasna logika da neko za ovo krivi ovu vlast koja samo što je došla. DS je počeo vladavinu sa kursom 75 din za evro a završio sa 120 din za evro. ako treba mogu da pronađem i cene bitnijih stavki iz 2004. i 2012. pa da onda diskutujemo o gladnoj raji i korenju

Poslednja izmena:
Ne znam zasto se svaka diskusija, cak i ona koja se odnosi na pojedince imenom i prezimenom, iz sadasnje vlasti, uvek okrene sa kontra pitanjem: a kako je radio DS...
Sta me briga za DS, oni nisu vise vlast, a i ovde nisu tema.

Prilike su takve da moramo da biramo izmedju dva zla. Zato ove sadasnje i poredimo sa vecim zlom - DSom.
Takodje nedace sa kojima se suocavamo prozurokovao je upravo bivsi rezim.

Aha izjavila a niko nije preneo tako interesantnu izjavu.
Pre ce biti da si izmislila ili umislila sve to? Sta je od ta dva Marija? hmmm :think:

Pa ni Vučić nije rekao da će Srbija davati Nemačkoj struju ispod tržišne cene zbog beskamatnog kredita
pa se saznalo ali ni Fata da pokrene temu a kamoli Tihi - biće restrikcija sa kojima Tadić neće imati veze :D

Back