jacques
Buduća legenda
- Poruka
- 29.889
vidi kako me ove NS-adjanke prate :shock: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dodite u Grcku ovde neozenjenih preko 30 koliko hocete a jos imate i more![]()
Beli tigre, ja sam redovnija na ŽK, nego na Ns-u :wink:

Bas htedoh da kazem da bih ja bila u stanju da emigriram iskljucivo da bih nasla frajera. Zvuci smesno, ali je i te kako ozbiljno.

Jeste primetili da su Srpkinje svuda na ceni, a Srbi retko gde![]()

A jelte molicu lepo..koja je cena jedne Srpkinje u Grckoj..![]()

...e pa ne damo te Ma jesam..:-D..ali si to tako napisala da nisam mogla da odolim..
Imam i logicno obrazlozenje: lepi smo kao narod, samo sto su zene navikle da se trude na svim poljima - jer smo iz macho zemlje - pa to ovima sto nisu videli "emancipovane" zene koje rade npr. kucne poslove godi.... a nasi muskarci su razmazeni u poredjenju sa zapadnim muskarcima pa emancipovane zapadne zene ne mogu cudom da se nacude uobrazenosti
(ovo iz licnih iskustava)Evo spojim te ja s nekoliko, ispunjavaju boldovane uslove... Na neki način.Godinaaaa..:-D
U mom okruzenju nema bas puno neozenjenih frajera u ranim 30-im. Ili su svi ozenjeni ili oni sto nisu su u vezama. Uglavnom malo ima slobodnih ali su i oni nekako nefleksibilni. Kakva su vasa iskustva u vasoj sredini?
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:
Jednog čoveka bilo blam da se ženi jer ne zna da se potpiše. Pa je učio,Ma ima ih koliko hoćeš, a ni jedan neće da se ženi. Ovaj moj matori mene šeta dve godine a nikako da me oženi...Neće da s žene, ne znam koji im je...