NESTAŠICA NEOŽENJENIH FRAJERA IZNAD 30

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U mom okruženju koliko hoćeš frajer, momaka koji su tu oko 30 , znači od 27 do 37 godina , a prilično ok...

Neki su taman seljaci koliko treba (žene ih obožavaju kad vole da se seljački nadmeću sa njima)
neki su kulturni , neki u mangupi, neki su vredni, neki su mirni.....

Nestašica može da bude rezultat bežanije......
I da uključim samokritiku, oko mene nema puno devojaka koje su van veze a da su za ovo godište....
Čim dodju u blizinu , budu angažovane i izbrisane sa spiska...

Na lageru uglavnom stoje one što bi stalno da izlaze , da vise po klubovima , a kao da niko ništa ne radi osim toga...ili one koje su u stvari sponzoruše, ali pošto ne jure za parama , nego za tim da sutra budu skromno obezbedjene, ali da šopinguju....

Ima i onih koje se olako razočaraju , a i nemaju sa kim da izlaze , a da se osećaju prirodno i opušteno, tj nemaju drugarice za špartanje.
Do njih je teško doći , a i ova moda da prilaz mora biti po strogo odredjenim mestima i kodeksima, ali sa uvek inventivnim i potpuno orginalnim tekstom....orginalnost na početku , šablon na kraju....

Tema mi je potpuno neverovatna, osim ako ih ne ubijate......

Kad smo kod ovoga, moje iskustvo je da je veća otvorenost u unutrašnjosti, te da je i pored "slabijeg kvaliteta" taj kvalitet ipak dostupniji i da se ipak nešto konstruktivno dešava (nekonstruktivnog one night stand ima i ovamo i tamoo.....)

Možda "kvalitetnih" frajera fali....jer oni koji su u formi su sa onima koje su u formi....

Jeste primetili da su Srpkinje svuda na ceni, a Srbi retko gde :lol:

Jesam :) Imam i logicno obrazlozenje: lepi smo kao narod, samo sto su zene navikle da se trude na svim poljima - jer smo iz macho zemlje - pa to ovima sto nisu videli "emancipovane" zene koje rade npr. kucne poslove godi.... a nasi muskarci su razmazeni u poredjenju sa zapadnim muskarcima pa emancipovane zapadne zene ne mogu cudom da se nacude uobrazenosti :lol: (ovo iz licnih iskustava)

Godinaaaa..:-D
U mom okruzenju nema bas puno neozenjenih frajera u ranim 30-im. Ili su svi ozenjeni ili oni sto nisu su u vezama. Uglavnom malo ima slobodnih ali su i oni nekako nefleksibilni. Kakva su vasa iskustva u vasoj sredini?
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:
Evo spojim te ja s nekoliko, ispunjavaju boldovane uslove... Na neki način.
Pa mnogo tražiš mislim, normalni, tako širok pojam... Može biti
normalan na mnoge načine, a biti nenormalno debeo.
A ako tražiš normalnog u svakom pogledu, sjeb.ala si se k'o mančester.

Ma ima ih koliko hoćeš, a ni jedan neće da se ženi. Ovaj moj matori mene šeta dve godine a nikako da me oženi...Neće da s žene, ne znam koji im je...
Jednog čoveka bilo blam da se ženi jer ne zna da se potpiše. Pa je učio,
dok nije naučio sva slova, i da se potpiše. Bio je to težak početak mladog Ernesta.
A voleo je puške, dvocevke...

E', znate kako se zovu dve ganjci ribe?
(verovatno znate, al' kad smo već tu gde smo...)
-Dve čađave dvocevke.

I tako...

Back