NESTAŠICA NEOŽENJENIH FRAJERA IZNAD 30

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Larra:
Inace, igrom slucaja dobro poznajem jedno musko drustvo koje ima ne preko 30, vec i preko 35. Svi su neozenjeni, neki imaju devojke. Na prvi pogled - ok "ponuda", fini, pametni, situirani, blah blah, ali cim pocne neka dublja prica, uh...

Po njihovoj prici, matora im je i ona od 28-9, kamoli neka od 30 i vise. Fixirani su na devojke u sitnim dvadesetim, ali bar otvoreno priznaju da im ni ne pada na pamet zenidba, deca isl.

u tome je problem mnogih samih, narocito muskaraca..zivi zivot, sta ce ti obaveze.. :x

g-rock:
vec sam se pitao sta da radimo mi nenormalni:?:shock::shock::?

swe ribe oce samo normalne:evil::evil::evil:

pa sad ti si rekao da si navikao da zivis sam. stekla sam utisak da ti se to svidja. to je 8-) , i meni se to svidja. to mi je jedno od najbolih iskustava u zivotu.. eeee, sad : zavisi koliko ti je godina. ako ti se blizi 35-a, a objasnis devojci od 25+, koliko ti se to svidja, i kako se toga ne bi bas odrekao, mislim da joj se to nece bas previse dopasti. mozda te jednog dana bude definisala kao nekog ko nije bas hm.., standardnih zivotnih nacela.... :?

LePiaf:
Shto izaziva tihi bes kod zena kojima otkucava famozni bioloshki chasovnik.
pa sad bas ne bih rekla bes... ko je kriv zenama sto nisu uzele sto im se pruza dok je bilo vreme...i to je neki stav...ali meni se ni jedna od te dve postavke ne svidja....
neka sat kucka, jadno bi bilo radjati decicu sa daj - sta - das varijantom, a posle pljuckati na ceo svet. samo jedna moja prijateljica ima sjajan brak i muza na kojo bi joj svako pozavideo, ostale su u bljack varijantama, ili solo... ;)

TOMAX:
... živim sa roditeljima i bratom. :cry:
ne placi, nije to tako strasno. i nije istina da zene traze isklucivo same, vec ozbiljne momke spremne za vezu u trajanju od mesec dana do 100 godina. zavisi kako krene..sve zene koje znam a da su spomenutom zivotnom dobu i same to traze..
a, onda, pitanje je kakve ti to devojke gledas..mozda su suvise mlade (u ranim dvadesetim), ili suvise napucane - a praznoglave...a mozda samo nemas srece.. mozda se lazno pretstavljas, a imas zenu 5-oro dece... tko zna, o kako krhko je znanje... :lol:

A možda je meni samo potrebna jedna kofa jezivo hladne vode... :|
... jer ja sam kao i ove jadne ženice, koje ni same ne znaju šta žele...
... i misleći da biram, ustvari, ja sam taj koji čeka da bude odabran...
... tako da ću proći kao i one, ostaću sam i neshvaćen do kraja života...

Zar to nije tužno... :cry:

:shock:

ZA OVO BIH MOGAO DA DOBIJEM OSKARA!!!! :D :lol:

E taj bioloski sat koji nam uvek kace oko vrata mi vec ide na....:roll: Kao da je to svojstveno sam o zenama... nekada mozda i jeste kada su bile rabljene i maltretirane teskim fizickim radom i mnogobrojnim radjanjima..zene jesu brze starile ali danas ne.. i muskarci stare..ne jednom sam imala prilike da srertnem starce vec u tridesetim godinama...

SINDI:
zar ne moze muskarac zeleti da ima dete iz istih razloga iz kojih zena ima zelju da ima dete:confused:

8-)

O, viđu, viđu.....konstruktivno. Imaš pohvalnicu za ovo.. : )

Ja bih da budem otac zato što je dete željeno, i bilo bi mu super sa mnom npr. Ne znam da li je to zbog produžetka loze, zbog sata nije sigurno, a nije ni zbog nekog zaokruživanja stvari, razmišljao sam o tome.. Nigde se meni ne žuri, ali nekako, onda imam odjednom sve što me RADUJE.. : )

kučka:
E taj bioloski sat koji nam uvek kace oko vrata mi vec ide na....:roll: Kao da je to svojstveno sam o zenama... nekada mozda i jeste kada su bile rabljene i maltretirane teskim fizickim radom i mnogobrojnim radjanjima..zene jesu brze starile ali danas ne.. i muskarci stare..ne jednom sam imala prilike da srertnem starce vec u tridesetim godinama...
Nazalost, ne mogu da se slozim sa tobom :( ...zenama taj sat pocinje da otkucava mnogo ranije, vec od 25. godine..( sto se radjanja dece tice ), jednostavno tako funkcionise reproduktivni sistem zena

teardrop:
Gazdo, q je to kod njega biološki sat! Samo je nagon za produženjem vrste.
SINDI:
hm, to zvuci nekako ruzno:-?
zar ne moze muskarac zeleti da ima dete iz istih razloga iz kojih zena ima zelju da ima dete:confused:
I kod jednih i kod drugih postoji nagon za produzenjem vrste, samo je kod zena izrazeniji jer je vezan i za bioloshki chasovnik.
A shta vi hocete da kazete, da mushkarac zeli dete da bi produzio vrstu a da je kod zena to proizvod nekog iracionalnog nadahnuca? Ma, da...

Back