NESTAŠICA NEOŽENJENIH FRAJERA IZNAD 30

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kučka:
Godinaaaa..:-D
U mom okruzenju nema bas puno neozenjenih frajera u ranim 30-im. Ili su svi ozenjeni ili oni sto nisu su u vezama. Uglavnom malo ima slobodnih ali su i oni nekako nefleksibilni. Kakva su vasa iskustva u vasoj sredini?
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:
Pre ces dobiti sedmicu na lotou,nego naci slobodnog,normalnog frejera,preko 30 u Srbiji.Sve sto vredi je vec zauzeto,nazalost.Ostala je samo boranija.

Vidite kako je to u stvarnosti:Upoznas momka koji je krajnje ok, super je prema tebi, izlazite, zezate se, zaljubite se, i sve sto uz to ide....Onda jedva cekate da budete zajedno, onda pocnete da zivite sa tom osobom koju volite (u bracnoj ili vanbracnoj zajednici nije bitno), onda kuvate, cistite, uvece se odmarate, druzite sa prijateljima, onda trudnoca, sve je super, vama je sve teze da radite na poslu i popodne da kuvate i sl, ali izdrzavate, pa nije to tako strašno.Onda se poradjate, jedva podnesete porodjaj, dodje preslatka mala beba, svi su srecni, i vi ste opcinjeni bebom, alo onda.........imate previse obaveza, mnogo toga ne znate, muz pocinje da radi po ceo dan, sad treba da zaradi za prosirenu porodicu, mnogo posla ali za malu lovu, kad dodje kuci umoran je, ne moze nista da pomogne, a smatra da ima pravo nekad da se opusti i izadje sa drustvom i popije koju.Vi ostajete sami sa bebom, pelenama, hranom, babama koje pomazu...Ali vi zelite da vam pomaze on, i vise nemate vremena da popricate jedno sa drugim.svako misli svoje misli, vise uopste niste zajedno, a kad jeste, padate mrtvi u krevet jer zelite samo SAN! Mislite da vas je on izdao, da vas je ostavio na cedilu, pocinjete da se svadjate, sve vise i vise, iscrpljeni ste oboje od posla i od svadja, i onda nema vise ni romantike ni iluzije, sve redje govorite volim te, i nema vremena za neznosti, a i kad ima, potrosite ga na svadju.On je muskarac i drugacije funkcionise, ne zeli da ga mrtvog umornog smarate svojim mislima, samo zeli da legne i uzme daljinski.Vi ste nezadovoljni, niko nikog vise ne razume, i ode mast u propast!

I ja sam bila u toj nestasici.....ne tako davno.
A sta cemo sad, pa ne trazite nikoga, sta ce vam ha ha ha :evil:
A sad ozbiljno: Treba biti spreman na obaveze i na VEEEELIKU promenu nacina zivota.A ja nisam bila spremna mada sam se udala u 30-oj.
A zabavljanje nam je bilo sve cvetici i limunici.Opusteno i slatko
Pre udaje samo zezanje, vise od 10 godina staza izlazaka u grad, majka spremi rucak, sve uradi, ja studirala, ucila , posle se zaposlila, slobodna da radim sta god zelim, plata stigla, sve super, onda.............sve on, pa sve ostalo.
Sad samo mislim gde da kupim pelene...

vracar:
Ne govorimo o savrsenom,nego o prihvatljivom,ali danas cini mi se da na jednog muskarca dode sedam zena.Od npr.sedam muskaraca,jedan je ozenjen,drugi ima neki problem,mozda je narkoman ili obicna budala,treci je mamin sincic i ostaju cetiri slobodna.Gde naci tu cetvoricu slobodnih?
Chetvrti je zaludjen fudbalom i kladionicama, peti je neverni svashtojeb, shesti je gay, sedmog ne zasluzujesh.
Shta cemo sad?
Prva je udata, druga je frigidna, treca ne zaklapa, chetvrta je glupa k'o tocilo, peta ne vodi rachuna o svom izgledu, shesta je emocionalno labilna, sedma misli samo na cash.

vracar:
Ne govorimo o savrsenom,nego o prihvatljivom,ali danas cini mi se da na jednog muskarca dode sedam zena.Od npr.sedam muskaraca,jedan je ozenjen,drugi ima neki problem,mozda je narkoman ili obicna budala,treci je mamin sincic i ostaju cetiri slobodna.Gde naci tu cetvoricu slobodnih?

Ta chetvorica su se negde zapila u kafani...i jedan od te chetvorice ima pivski stomak, drugi je pod stolom, tretji povraca u wc-u, a chetvrti sebi postavlja pitanje: gde natji devojku? ...

Sunce Ta:
Vidite kako je to u stvarnosti:Upoznas momka koji je krajnje ok, super je prema tebi, izlazite, zezate se, zaljubite se, i sve sto uz to ide....Onda jedva cekate da budete zajedno, onda pocnete da zivite sa tom osobom koju volite (u bracnoj ili vanbracnoj zajednici nije bitno), onda kuvate, cistite, uvece se odmarate, druzite sa prijateljima, onda trudnoca, sve je super, vama je sve teze da radite na poslu i popodne da kuvate i sl, ali izdrzavate, pa nije to tako strašno.Onda se poradjate, jedva podnesete porodjaj, dodje preslatka mala beba, svi su srecni, i vi ste opcinjeni bebom, alo onda.........imate previse obaveza, mnogo toga ne znate, muz pocinje da radi po ceo dan, sad treba da zaradi za prosirenu porodicu, mnogo posla ali za malu lovu, kad dodje kuci umoran je, ne moze nista da pomogne, a smatra da ima pravo nekad da se opusti i izadje sa drustvom i popije koju.Vi ostajete sami sa bebom, pelenama, hranom, babama koje pomazu...Ali vi zelite da vam pomaze on, i vise nemate vremena da popricate jedno sa drugim.svako misli svoje misli, vise uopste niste zajedno, a kad jeste, padate mrtvi u krevet jer zelite samo SAN! Mislite da vas je on izdao, da vas je ostavio na cedilu, pocinjete da se svadjate, sve vise i vise, iscrpljeni ste oboje od posla i od svadja, i onda nema vise ni romantike ni iluzije, sve redje govorite volim te, i nema vremena za neznosti, a i kad ima, potrosite ga na svadju.On je muskarac i drugacije funkcionise, ne zeli da ga mrtvog umornog smarate svojim mislima, samo zeli da legne i uzme daljinski.Vi ste nezadovoljni, niko nikog vise ne razume, i ode mast u propast!

Necu da se udajem.....:wink:

Eh, sve to sad mene čeka; mada nekako to i očekujem, sve mislim biće mi lakše ako se ne razočaram previše:lol:
Mene samo brine kad prođu te godine, deca poodrastu i vi ponovo imate vremena za vas - da se previše ne 'izgubite' u toliko tog skoro pa razdvojenog života... mislim, da li ćemo znati da se vratimo jedno drugom...
E i da onda zajedno uživate u unucima:razz:

pitanje je definticije sta su to normalni muskarci, a sta su normalne zene...cinjenica je da ima poprilicno slobodnih (i jednih i drugih) u zivotnom radoblju od 25 do 35... nije istina a su muskarci tako minorna podgrupa ovog pozamasnog plemena. znam ih dosta samih, neki su cak vrlo zanimljivi, ali nesto ne vidim da su spremni za ozbiljnije vezivanje.ipak, vecina ljudi i u ovom zivotnom periodu je u parovima...kao sto neko rece, tako je koncipiran svet...sta je tacno uzrok - ne bih znala reci. valjda se vecina samaca oslanja na teoriju - bolje sam nego sa bilo kim. bar sam se ja uvek drzala toga...sad mozda ni to nije bas sjajna teorija, jer sto si stariji sve si nefleksibilniji. a spremnost na kompromise je vrlo vazna u ozbiljnoj vezi, ili braku. sto bi rekla moja draga prizemna mama - birala birka, pa nasla mirka.. :roll: ali sve to nema (u mnogo slucajeva ) veze sa parama, kao sto bi neke macke htele da istaknu.. :wink:

Back