NESTAŠICA NEOŽENJENIH FRAJERA IZNAD 30

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moje misljenje je da je “vaganje” individualna stvar i zavisi od stepena zrelosti..

I meni se svideo post od Gurmanci. Izdvojila bih :” Ko ima problem sa usamljenoscu mora maksimalno da aktivira svoj drustveni zivot.”

Samim tim cinom velika je verovatnoca da ce se sresti ako ne srodna ono bar delimicno srodna dusha....

kučka:
Godinaaaa..:-D
U mom okruzenju nema bas puno neozenjenih frajera u ranim 30-im. Ili su svi ozenjeni ili oni sto nisu su u vezama. Uglavnom malo ima slobodnih ali su i oni nekako nefleksibilni. Kakva su vasa iskustva u vasoj sredini?
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:

Ma ima nas KUCKO kolko hoces, nego neznamo sta je to sa vama, koji kuras vi trazite, reci te vec jednom, pa da idemo da ga trazimo, ili se vama to majcinstvo javlja u cetrdestoj, kad pocinjete da se susite, i kad vise niste spremne ni macku da rodite. Prosto ne mogu da verujem da ste vi toliko na ceni, a mi toliko slabi, te ne mozete nista lepo ovde na forumu odraditi. MENJAJTE SE.

Ja takodje prelazim na mladje.
Sad sam u bolnom periodu tranzicije...mada, dobro mi ide. :D

Nestasica postoji, ko tvrdi da je nema gresi, naravno...to sto neko ima par slobodnih drugara ne negira opstepoznatu cinjenicu da je ogromna vecina muskaraca preko 30 u vezi ili braku...
'Ajte, molim vas, pa valjda bi bar o tome mogli da postignemo konsenzus!

A sad pitanje-gde se ti preostali primerci krecu?
Ona luckastalutkica zna gde izlaze cetrdesetogodisnjaci, pisala je na jednoj temi... :lol: pa nadjite,ako 40 nije prevelika brojka. ;)

Salu na stranu, svakako da je teze upoznati adekvatnog muskarca sa 30 nego sa 20...jos teze je sa 40...izmedju ostalog i zato resenje nije u tracenju meseci i godina na ozenjene primerke homosapiensa...pogotovo ako covek oseca potrebu za necim drugacijim...
Sa druge strane nekakva aktivacija drustvenog zivota bas u tu svrhu mi je takodje bezveze...sto ne znaci da nije bitno biti drustveno aktivan, ali prvenstveno iz drugih razloga - provoda, prijateljstva, obrazovanja, sporta, zabave...a po prirodi stvari se tako upoznaju ljudi ukljucujuci i trazene primerke... Podrazumevam i to da birate gde kada i s kim upraznjavate navedene aktivnosti...

Sad znam da nisam rekla nista bogzna kako pametno...ali fakat je da je izbor suzen i da je teze i da se to ne moze ni na koji nacin promeniti.

kučka:
U mom okruzenju nema bas puno neozenjenih frajera u ranim 30-im. Ili su svi ozenjeni ili oni sto nisu su u vezama. Uglavnom malo ima slobodnih ali su i oni nekako nefleksibilni. Kakva su vasa iskustva u vasoj sredini?
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:
Mozda. Bez preciznih podataka ne mozemo da tvrdimo. Ali ako je tako, onda treba obratiti paznju na one van te kategorije, gde nema nestasice. Mladje i starije od tih ranih tridesetih. Znachi na muskarce do 28 i na one iznad 40.

Gde ga naci, muskarca u ranim tridesetim? Svuda. Na mestima gde se krece. Na poslu, u kafeu blizu posla, u gym-u, u videoteci, u galeriji, na koncertu, na politickoj tribini, u parku, u prodavnici cd-ova, u veslackom klubu. Zavisno od tipa koji vas zanima.

A moze i preko interneta, naravno.

Koliko je sužen izbor muškaraca preko trideset, valjda je toliko sužen i žena preko trideset:? I ti oženjeni su valjda oženjeni ženom, koja je jel' samim tim udata. Ako me razumete:lol:

Ja mislim samo da većina žena koje nisu želele brak i vezivanje u ranijim godinama; u tim kad-tad ipak poželi... A postoji dosta muškaraca koji su svojom voljom i odlukom srćne večite neženje... Možda u tom grmu leži zec:?

Netacno mackice. :D

Muskarac od 32 ce umesto da bude sa tom devojkom od 32 koju pominjes biti mozda i sa nekom od 22 i manje...time mu se izbor povecava...
On uglavnom bira slobodnu devojku iz redova devojaka godina 22-32, dok zena koja ima 32 ima mnogo manji izbor izbor u populaciji slobodnih muskaraca od 32-42. Je l' tako?
Sad ja sam lupila te godine, to naravno ne mora da bude tako, ali ne zanemarimo da je ipak u pitanju ustaljeno pravilo da muskarci traze mladje devojke, a zene najcesce nesto starije muskarce.

'Ajd sad laku noc, citamo se sutra.

Evo ovako, ja imam 33... :roll: dobro,dobro... sad 29-og punim 34...
... i lepo vam kažem da sam slobodan kao ptica na grani...
a vi mene i dalje ignorišete?? :-(
I ne samo mene :confused:

Lepo vas momci pitaju, jel vi želite da nas upoznate u RL , ili ne želite?!
Koja je od vas za prijatno ćaskanje uz kaficu, da čujem?! :D
Dolazim 100%!!! Bez zezanja!!! :D

Ja odgovorno tvrdim da mogu da nadjem 60 tak muškaraca slobodnih (50 su i zaposleni za stalno i dobro) koji su u opsegu 30-35.

Naravno da znam i isto toliko slobodnih devojaka tog godišta, sa tim da su neke stvarno postale lujke (kivne na svoje neangažovanje ponašaju se kao bez cilja, tj samo jeftina zabava)
Druge se zavukle u kuću , čak i za novu godinu ih ne možeš izvući iz kuće.....(ni braća nisu uspela).
Dosta veliki broj okreću list iz lukavstva i nužde, pa se muškarac oseća kao jagnje pred klanje.
I ostatak je ono zbog čega me boli srce. Predivne osobe , koje ostaju zbunjene zašto im se ovo dešava , ne shvatajući da su u trenutku početka Slobine vladavine terora bile kao i svi tog godišta previše mlade, da emotivno nisu u gužvi sazrele (duhovno jesu bile odavno , a emotivno je u vezi sa stanjem u okolini) da je jedna mladost presečena apatijom , duhovnim uništenjem i mržnjom, što je 1000 puta gore nego ratom protiv nemaca. Jer rat prodje za 5 godina , a ovo trajaše 13 .......

Zato želim i radim da upoznam sve prijatelje sa prijateljicama (ko iole može da odgovara mentalitetu drugoga). Iskreno većina osoba na netu ne spada u osobe koje su prihvatile sebe (kad raskrstiš sa sobom i svojim nezadovoljstvom , tek onda možeš otvoriti oči da se nešto dobro desi , inače je ona priča da ti od žaljenja za prošlim ne prošeta i buduće....)

Zato ne lažite ni sebe , ni muškarce da je mnogo više žena u odnosu na muškarce.
Mnogo je lakše kad upoznate osobu karakterno, kad je ne cenite samo kao "Kluni" ili "Tom Kruz".
Zašto to sad pričam . Pa gledam to svake noći u klubovima tipa "Kresava" "Trajvan" "Štampa" "Picina želja" "Šundergraund" "Kakademija" "Flashbus" ili kafićima.
Baš večeras stojim i pričam na raskrsnici i vidim tri devojke 30-35 prelaze ulicu . I po nabačenoj faci (garderoba sasvim obična) kažem drugu , "vidiš ove kao da traže klunija , dižu nos sebi da bi povratile poštovanje prema samim sebi, a u arsenalu hiljadu opravdanja zašto odbiti nekog ko im pridje" . Oseti se neka unutrašnja nemirnost , isfrustriranost (posle se pokrije kao zabavnom maskom i pićem , ali ostaje) . Kad ono ulaze pravo u "Trajvan". Verovatno sa popodnevnog zajedničkog druženja.....Tu od nastanka ozbiljne veze nema ništa....Tu ostaju samo kres varijante, džukci jedino mogu da prodju (i ostali ako se postave i ponašaju kao džukci), ostali su previše meki , ili kao što će im neke od njih prišiti "mamini dečaci" , mada pre ostanu na onome "slabo".

E sad oni koji se ponašaju u 35 isto kao i u 20 godini , znači da ispunjavaju agresivnu komponentu , znaju da se poigravaju i preigravaju sa devojkama , koristeći samo ozbiljniji rečnik, bivaju tako drsko , lukavo i posesivno napadnuti sa namerom da im se ukine sloboda, misao , volja i najvažnije "dostupnost na tržištu" da većina stekne utisak da su ovce , a ne pojedinci sa mogućnošću da izaberu i prilagode se izabranom ....
Ipak se ne uleće lagano kad imaš 35 , kao kad imaš 18. A kad još dodam utisak da je preko ženskih lica nalepljena nalepnica za koju procene da će da prodje (ili iz priča ili nakon 15 min probnog ćutanja ili provociranja) ostane ono što ja volim da kažem DIVLJI ZAPAD.....

kučka:

Koliko ti imas godina?Pomeri granice u godinama,promeni kriterijume,ima njih sasvim dovoljno za sve nas u svim bojama i ukusima.Samo ti se cini.A otkud tebi to da su svi siznuli za ozenjenima?

Gazdarica:
Preveliki je str8er za mene... Nema ono zrnce ludosti u sebi, koje je meni neophodno da bih mogla da funkcionisem s nekim...
A, mozes i obrnuto da posmatras stvari... :roll:

Citam vec nekoliko meseci po neku tvoju poruku ovde na krstarici i po mom misljenju,koje te nadam se nece uvrediti,tebi jedino nedostaje zenstvenost,pretpostavljam da zaista funkcionises sa nekim ali sam sigurna da ti fali zrnce zenstvenosti.Zamisljam te kao sportistkinju jake gradje,kao bacacicu kladiva. :-D

Back