LePiaf
Domaćin
- Poruka
- 4.858
Pa shto onda ispusti takav komad? Hajde kazi shta mu ipak fali.Gazdarica:Decko je str8... Provjereno... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa shto onda ispusti takav komad? Hajde kazi shta mu ipak fali.Gazdarica:Decko je str8... Provjereno... 8)
Pa to i ja pričam - naravno da možeš i umeš. 8-) Ali onda nije nestašica, i tvoja tema je... besmislena?kučka:@Kalimero ..hvala srce ..ja to jos uvek sama..umem i mogu
Ako mogu da pogađam... hteo je da je stavi u little squared box, a G. to ne voli.LePiaf:Pa shto onda ispusti takav komad? Hajde kazi shta mu ipak fali.
CaLiMeRo:Pa to i ja pričam - naravno da možeš i umeš. 8-) Ali onda nije nestašica, i tvoja tema je... besmislena?![]()
sinnke:Zato sto bi se yebale, a u braku im to deluje kao normalno. Sve u potsvesti to imaju urezano. Kao ono nista pre braka.![]()
![]()
gurbet:vam ženama teže ugoditi neg potreviti d i vina i sode podjednako dostane
kučka:Godinaaaa..:-D
U mom okruzenju nema bas puno neozenjenih frajera u ranim 30-im. Ili su svi ozenjeni ili oni sto nisu su u vezama. Uglavnom malo ima slobodnih ali su i oni nekako nefleksibilni. Kakva su vasa iskustva u vasoj sredini?
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:
pa nadjite,ako 40 nije prevelika brojka. Mozda. Bez preciznih podataka ne mozemo da tvrdimo. Ali ako je tako, onda treba obratiti paznju na one van te kategorije, gde nema nestasice. Mladje i starije od tih ranih tridesetih. Znachi na muskarce do 28 i na one iznad 40.kučka:Godinaaaa..:-D
U mom okruzenju nema bas puno neozenjenih frajera u ranim 30-im. Ili su svi ozenjeni ili oni sto nisu su u vezama. Uglavnom malo ima slobodnih ali su i oni nekako nefleksibilni. Kakva su vasa iskustva u vasoj sredini?
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:
Gazdarica:Decko je str8... Provjereno... 8)

kučka:Godinaaaa..:-D
Preveliki je str8er za mene... Nema ono zrnce ludosti u sebi, koje je meni neophodno da bih mogla da funkcionisem s nekim...LePiaf:Pa shto onda ispusti takav komad? Hajde kazi shta mu ipak fali.
Gazdarica:Preveliki je str8er za mene... Nema ono zrnce ludosti u sebi, koje je meni neophodno da bih mogla da funkcionisem s nekim...
A, mozes i obrnuto da posmatras stvari...![]()