Majstor Života
Ističe se
- Poruka
- 2.472
Upamtio on, a mogu i da ponovim, taman mi treba odmor![]()
Jes pa da ti tutsi preuzme kafanu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upamtio on, a mogu i da ponovim, taman mi treba odmor![]()
Da ju je okačio Hrvat,ne bi bio prekršaj znamo.Svejedno se radilo o prekršaju, jer građani po zakonu nemaju pravo javno vješati piratske zastave. A taj koji je stavio piratsku, imao je namjeru staviti četničku, ali nedostajalo je cojones.
Taj je bio četnički orijentisan.Bio vaš čovek iz Švicarske. Sa detetom. A zastava filmska pobogu.
... Problem je kako privoleti Vučića da je zavoli.
"Ustaška policija uhapsila nevinog Srbina: Htio je zastavu samo popeglati pa bi je vratio"
Imamo zamjensku zastavu za kninsku tvrđavu.Nije mogao da je gleda onako izgužvanu, logično.
Oćemo li zapevati na sred Knina,
Šta ćemo sa Hrvatima koji gužvaju srpsku zastavu u Srbiji?
Ionako će posle da priča da smo joj to uradili!Kako ono beše kaže Manda u Lepa sela...Ne mogu sad tačno da se setim.
Mnooogo je, kume!Aj u 20 marke da se ne bi nikada setio.
Шаховница је део Усташког миљеа, итекако мора бити повезана са тим. Кад они нису били екстремисти и мрзели Србе?Šahovnica je deo hrvatskog grba bar od 16. veka i ne treba je povezivati sa ustašama i ekstremistima.
Ne možemo reći oni, misleći na sve Hrvate! Ja ipak pomislim na pokojnog Igora Mandića, na Dada Topića, Bruna Langera, Džonija Štulića ako ga još uvek računamo u Hrvate, Bruna Langera...Шаховница је део Усташког миљеа, итекако мора бити повезана са тим. Кад они нису били екстремисти и мрзели Србе?
Sve za Simu!Lapsi maznula
Steglo ga u grlu.Sto ne dodas neku svoju autorsku rec?
To mi je bilo na umu. Sve za ljubav!Sve za Simu!![]()
Oćemo li zapevati na sred Knina,
onu našu pesmu od starina:
"Šta se ono na Dinari sjaji,
Đujićeva kokarda na glavi?"
![]()
Смируј страсти и код себе и око себе. Срби и Хрвати треба да живе као комшије и ту и тамо мешано и за 200 година.Шаховница је део Усташког миљеа, итекако мора бити повезана са тим. Кад они нису били екстремисти и мрзели Србе?
Ћацијарх недостојни је Вучићева кучкица. Не рачуна се.imamo mi ko peva tamo
Nemamo, Tihi! Prvoslav peva u Beogradu, sada.imamo mi ko peva tamo
Не треба. Сви Срби који пате од заборава нек иду до Јасеновца, можда Сплита и сличних локација, да виде како је лепо код усташа. Сви који су за братство да иду да прегледају мозак, тумор неко мора да је у питању.Смируј страсти и код себе и око себе. Срби и Хрвати треба да живе као комшије и ту и тамо мешано и за 200 година.
Pogledajte prilog 1747611
Грб Хрватске је ок. Али ова круна са грбовима покрајина изнад шаховнице је катастрофа, прешарена. Грб Херцег Босне је занимљив:
Pogledajte prilog 1747612