V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.178
Ne diraj ga, on je nepismenNije "vijetar", nego vjetar. Izgovori "vijetar", pa ćeš čuti kako para uši.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne diraj ga, on je nepismenNije "vijetar", nego vjetar. Izgovori "vijetar", pa ćeš čuti kako para uši.
Šta si ti mislio? Da ja ne znam!To mi je bilo na umu. Sve za ljubav!
Неке се образује или како би рекле данаспокомдирене тикве: едукује. Никад није касноNe diraj ga, on je nepismen
Simo jel ti spamuješ poruke? Vidim učlanio si se mesec dana nakon mene. U roku od 74 dana na forumu, u proseku pišeš 40 poruka dosledno svaki dan. U čemu je stvar ako nije tajna?
Ljubav.Simo jel ti spamuješ poruke? Vidim učlanio si se mesec dana nakon mene. U roku od 74 dana na forumu, u proseku pišeš 40 poruka dosledno svaki dan. U čemu je stvar ako nije tajna?
Dokazuje se meni.Simo jel ti spamuješ poruke? Vidim učlanio si se mesec dana nakon mene. U roku od 74 dana na forumu, u proseku pišeš 40 poruka dosledno svaki dan. U čemu je stvar ako nije tajna?
Stvar je u tome da se na forumu piše.Nije baš neka tajna.Simo jel ti spamuješ poruke? Vidim učlanio si se mesec dana nakon mene. U roku od 74 dana na forumu, u proseku pišeš 40 poruka dosledno svaki dan. U čemu je stvar ako nije tajna?
Ljubav.
Javno pred svima? A ti lapsi nisi nešto mnogo bolja, u proseku 34 poruke svaki dan od učlanjenja. Jel vi ljudi imate život? Samo sam uradio prostu matematiku iz znatiželje, jer pazi treba napisati rečenicu da ne ispadne kao spam.Dokazuje se meni.![]()
Mnogo ti pisanje na forumu oduzme dana, jer jelte treba smisliti nešto napisati a da ne ispadne spam.Stvar je u tome da se na forumu piše.Nije baš neka tajna.
Plata mi opet kasni, sutra ću napišem 120 poruka.Javno pred svima? A ti lapsi nisi nešto mnogo bolja, u proseku 34 poruke svaki dan od učlanjenja. Jel vi ljudi imate život? Samo sam uradio prostu matematiku iz znatiželje, jer pazi treba napisati rečenicu da ne ispadne kao spam.
A šta tebe briga za mene? Imaš svoj život?Mnogo ti pisanje na forumu oduzme dana, jer jelte treba smisliti nešto napisati a da ne ispadne spam.
Pravi rade to za džabe.Plata mi opet kasni, sutra ću napišem 120 poruka.
Uradi prostu matematiku pa mi ti reci.A šta tebe briga za mene? Imaš svoj život?
Kako ljudi vole da se miješaju u tuđu intimu? Jes vidio?A šta tebe briga za mene? Imaš svoj život?
Ne trolaj.Uradi prostu matematiku pa mi ti reci.
Kakav gaslight.Ne trolaj.
Da je nestala prije 25 dana počinilac sam mogao biti i ja.S kninske tvrđave neko ukro šahovnicu.
https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/ukradena-hrvatska-zastava-s-kninske-tvrdave-12219635
![]()
Ne bi me iznenadilo.Bosanci i pamet to ne paše zajedno.Da je nije skinuo neko od novih katoličkih bosanskih stanovnika Knina? Možda je pomislio da je srpska.Bosanci su priglupi prema vicevima.
Za razliku od nekih koji su bili najuspešniji u izbjegavanju mobilizacije i mitinzima.otporasi koji su izgubili rat pokazuju u cemu su uvek bili najuspesniji
ako mislis na mobilizaciju za krajinu niko sa gramom mozga ne bi isao da ostavlja kosti za vasu imovinu u hrvatskoj dok ste vi pobegli odande i sedeli na toplom u srbiji.Za razliku od nekih koji su bili najuspešniji u izbjegavanju mobilizacije i mitinzima.
Nedavno kad sam bio u Kninu više puta čujem bosanski akcenat/prizvuk/način govora. Do 1995. u Kninu velika većina su bili Srbi, a danas su većina katolički Bosanci doseljeni/kolonizovani iz srednje Bosne. U moju kuću u Kninu u kojoj sam rođen se uselila neka hrvatska porodica iz nekog sela kod Travnika.Ne bi me iznenadilo.Bosanci i pamet to ne paše zajedno.![]()