Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da je telefon bio na nasipu ,tj.pored kanala ,oni ne bi pravili pauzu i nasli bi ga ,to je kljucno bilo ,naci sto pre telefon a samim tim i nju...telefon nije bio na nasipu uopste .

- - - - - - - - - -

Telefon je bio ukljucen ,ne zaboravi ,i zvonio je ,to je potvrdjena informacija.....

- - - - - - - - - -

Bio je spin da je telefon nadjen u 5 sati ,kako u 5 sati kada potraga nije ni bila na nasipu??Telefon je samo u ranim jutarnjim satima mogao da bude pronadjen....kada je potraga bila nastavljena

EE овако се признање добија.

Pazi nekad se moze iznuditi i priznanje kad te neko bije i da nisi počinilac....treba naci neke metode unakrsno ispitivanje,svi sumljivi malo na hlađenje....zato su u policiji placeni...ovo se kod marijanovica razvuklo prilično....mnoga ozbiljnija ubistva je policija za kraci rok resavala......ovde nesto koči...nemam pojma ko sta i gde ali neko usporava istragu....ok,voli tuzilastvo i policija novce pa razvlaci,ajde da to i razumemo ali ima neko izgleda kome bas i nije stalo da se pronađu ubice....ili mozda ja preterujem i ovaj tok istrage je normalan sto rece stefanovic!!!!

- - - - - - - - - -

Постоји доказ да је жена у НС убијена нађена је крв у колима и то је то довољнан доказ и да је индиција довољно је.

Mislis da je muz iskljucivo ubio jer je bolesno ljubomoran u glavi a ona potpuno čista i ničim ga nije izazvala?Osuđujem svaki akt nasilja ali sam hteo reci da je svaka posledica necega prourokovana nečim.Ljudi/zene strogo treba da vode racuna kako se ponasaju i sta rade,nekada su i reci otrovnije od svega...

- - - - - - - - - -

Па локва крви није сигурно од носа.

Ako je zaista bila lokva krvi tesko ce se zoran izvuci.Ako su krv analizirali koliko je stara i ustanovili joj vek onda je to kraj.Videt cemo na suđenju.

Porodicna ubistva se brzo resavaju u Srbiji ,ovo nije porodicno ubistvo ,a da neko koci ,i ne zeli da se resi slucaj to je ocigledno.

- - - - - - - - - -

Ako je zaista bila lokva krvi tesko ce se zoran izvuci.Ako su krv analizirali koliko je stara i ustanovili joj vek onda je to kraj.Videt cemo na suđenju.

Juka je li citas postove ,prethodne ,pouzdan novinar je dobio informaciju iz tuzilastva da je ovo sve farsa ,i da vecina stvari sto zuta stampa pise veze nema sa slucajem .....

- - - - - - - - - -

Potpisanom novinaru izvor iz Višeg javnog tužilaštva saopštio je da je optužnica koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića, čiju porodicu već dve godine čereči Velika propaganda laži, svakodnevnim pisanjem i najavama na naslovnim stranama, skoro klevetnička i suprotna je nalazu sudskog veštaka i materijalnim dokazima. Nije to jedina optužnica koja je doneta po nalogu tužiteljke Nataše Krivokapić, a koju potvrđuje krivično veće Višeg suda u Beogradu, isključivo sa ciljem udvaranja vrhovima vlasti, koji ovim lažnim procesom, koji je bez presedana u novijoj srpskoj istoriji, žele da zaluđuju građane pričom o ubistvu pevacice, a da nikog iz Velike propagande laži ne zanima činjenica da 21 ubistvo u Beogradu još nije rešeno.
Milan Glamocanin novinar

Porodicna ubistva se brzo resavaju u Srbiji ,ovo nije porodicno ubistvo ,a da neko koci ,i ne zeli da se resi slucaj to je ocigledno.

- - - - - - - - - -

Juka je li citas postove ,prethodne ,pouzdan novinar je dobio informaciju iz tuzilastva da je ovo sve farsa ,i da vecina stvari sto zuta stampa pise veze nema sa slucajem .....

- - - - - - - - - -

Potpisanom novinaru izvor iz Višeg javnog tužilaštva saopštio je da je optužnica koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića, čiju porodicu već dve godine čereči Velika propaganda laži, svakodnevnim pisanjem i najavama na naslovnim stranama, skoro klevetnička i suprotna je nalazu sudskog veštaka i materijalnim dokazima. Nije to jedina optužnica koja je doneta po nalogu tužiteljke Nataše Krivokapić, a koju potvrđuje krivično veće Višeg suda u Beogradu, isključivo sa ciljem udvaranja vrhovima vlasti, koji ovim lažnim procesom, koji je bez presedana u novijoj srpskoj istoriji, žele da zaluđuju građane pričom o ubistvu pevacice, a da nikog iz Velike propagande laži ne zanima činjenica da 21 ubistvo u Beogradu još nije rešeno.
Milan Glamocanin novinar

Koliko su ovaj slučaj zakomplicirali vise ne verujem ni ovom ni onom.....jedino u ciste dokaze ako ih javnosti uopšte i saopšte.....

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Milan Glamocanin novinar
Roki,samo ako je neko glup ili se pravi glup ne moze da ukapira tu cinjenicu i kljucnu stvar da njen telefon nije lociran,jer da jeste nasli bi je i ne bi prekidali potragu.Juce sam opet odgledala na mestu zlocina sa Masanom,ta novinarka kurira upletena definitivno,u vezi onog decka sto se pojavio na pomenu,sve iscenirano vidi se na snimku da svi glume,kao gledaju ga popreko i odjednom Kecman ga vodi.Tu kazu i da je pronadjen mobilni telefon u samom kanalu i sumnja se da je Vladimirov,to se posle nije ni zaznalo ciji je telefon.Mene vise niko ne moze da ubedi da politika nema veze sa ovim slucajem.

Pravi dokazi nece biti javno objavljeni..

- - - - - - - - - -

Ne bih bas rekao da nije lociran ....u najmanju ruku telefon je

Mnogo se toga krije ili jednostavno pricaju suplju priču.....nema trece

- - - - - - - - - -

Cim su Sipku naplasili i sklonili sa slucaja ,meni je dovoljan dokaz da nesto nije u redu ..a da ne pisem o drugim nelogicnim stvarima.

Da se šipka nije sam sklonio jer mu se ne da volontirati i za đžabe raditi?

- - - - - - - - - -

Cim su Sipku naplasili i sklonili sa slucaja ,meni je dovoljan dokaz da nesto nije u redu ..a da ne pisem o drugim nelogicnim stvarima.

- - - - - - - - - -

Moli se urednistvo foruma krstarica da mi ne kopiraju postove.....nece u muzej....samo komentarisemo ovaj zločin....hvala na razumevanju.

Dakle, da se objasnimo, šta je poligraf...
To je mašina koja beleži neke fiziološke promene kod ljudi dok svesno izgovaraju laži sa namerom da izbegnu za njih neprijatnu istinu. Savest, ako je imaju, buni se, pa se to odražava na neke telesne reakcije, kao što su ubrzani puls i disanje, grčenje nekih mišića, povišenu temperaturu, pritisak, znojenje. Ali to nije nikakav dokaz da je svako sa takvim reakcijama nešto zgrešio. Naprotiv, uveren sam da bi se kod mnogih ljudi sa savešću, sve to pokazalo već samim priključenjem na taj aparat, jer ozbiljan čovek odmah bi osetio povećanu odgovornost i nelagodu zbog toga. Kao što mnogima skoči pritisak već samo zbog toga što su priključeni na aparat za njegovo merenje. To je prirodan strah, ali ne zbog laži koje bi da namerno izgovori, već zbog mogućnosti da se slučajno ne omakne kakva nepotpuna ili pogrešna informacija, neki netačan podatak, što je moguće uvek a naročito pod stresom. A, stres mora doživeti svaki moralan čovek kad ga stave na detektor laži pa počne da razmišlja, šta ako to što ja znam nije dovoljno, ako moja saznanja nisu potpuna, ako nešto nisam dobro čuo, video ili razumeo, ako sam obmanut, šta ako moj odgovor ne bude dovoljno precizan i jasan? Kod ljudi bez pameti i morala nema takvih dilema, pa nemaju ni takav problem sa poligrafom. Kod ljudi kojima je laž profesija, još manje. A, šta ćemo tek sa ljudima koji veruju u svoje laži?
Zbog svega, poligraf se u pravosuđu ne uzima kao dokaz. On se koristi isključivo u policiji, i opet ne kao dokaz, nego kao pomoćno sredstvo u istrazi, tek da ukaže na moguće sumnjive osobe. Dakle, detektor laži ne utvrđuje da li je neko kriv ili ne, već samo da li je potencijalno sumnjiv, kako bi se istražni organi njime više pozabavili i tragali za dokazima u onim stvarima o kojima je njegova izjava bila nesigurna. Naravno, sa punom svešću o tome da se to može dogoditi svakom iz raznoraznih razloga. Znači, poligraf samo najavljuje mogućnost za sumnju koju onda treba proveriti i dokazati.

Sto ne prijavis da ti se kopiraju postovi u poslednje vreme?
Prijavi moderatoru

Znaci niko nista ne sme da kaze niti da pise?

- - - - - - - - - -

I meni je tako kopiralo pre 3 meseca otprilike

Ja sam prilično direktan kada pišem a to nije aktuelno jer danas bolje prođu oni što pišu lazne istine.....ali ne da mi se pisati ono sto ne mislim...nek kopiraju ili sto kaze nenad do neta je.

Nego da se vratimo na zločin...roky kako objasnjavaš da je ipak zoran bio u drustvu jelene kada je doveo na nasip smrti?
Ko god da je ubio ipak je ona ubijena ili nestala u njegovom prisustvu?Što znači 1000% da je ipak on povezan sa zločinom ovako ili onako.
Ne VERUJEM DA SU DOSLI TRCATI I SLUCAJNI PROLAZNIK JE OTEO TAMO ILI UBIO NA NASIPU.ISKLJUCENO TO.

Poslednja izmena:
Nego da se vratimo na zločin...roky kako objasnjavaš da je ipak zoran bio u drustvu jelene kada je doveo na nasip smrti?
Ko god da je ubio ipak je ona ubijena ili nestala u njegovom prisustvu?Što znači 1000% da je ipak on povezan sa zločinom ovako ili onako.
Ne VERUJEM DA SU DOSLI TRCATI I SLUCAJNI PROLAZNIK JE OTEO TAMO ILI UBIO NA NASIPU.ISKLJUCENO TO.Juka

Mislim da je ta varijanta "slucajnog prolaznika" odavno otpala..

Ili je ovaj planirao zlocin na nasipu (u sta ne verujem ,dokaza nema za to) ,ili je bila pracena ,veoma sumnjam na muza ,,,ona izjava da su trebali da trce na tom jezeru kako se vec zove ,pa je navodno ona rekla da idu na nasipu,,,nesto mi se tu ne uklapa..

Ne VERUJEM DA SU DOSLI TRCATI I SLUCAJNI PROLAZNIK JE OTEO TAMO ILI UBIO NA NASIPU.ISKLJUCENO TO.Juka

Mislim da je ta varijanta "slucajnog prolaznika" odavno otpala..

Ili je ovaj planirao zlocin na nasipu (u sta ne verujem ,dokaza nema za to) ,ili je bila pracena ,veoma sumnjam na muza ,,,ona izjava da su trebali da trce na tom jezeru kako se vec zove ,pa je navodno ona rekla da idu na nasipu,,,nesto mi se tu ne uklapa..

Ako je njemu neko naredio da je dovede na nasip definitivno je porodica pod necijom kontrolom i sa njima neko moze da upravlja.
Ako je tu zoran umesan moguce da je netko sacekao niže na nasipu i ubio a on ostao sa kcerkicom.
A ova varijanta da je kcerkicu ostavio samu i krenuo za jecom je spektakularna...ako je to istina onda je njemu pao mrak na oči zbog necega otisao i jednostavno je ubio ne razmisljajuci ni o cemu u tom momentu...

Pa znas kako sada u javnosti forsiraju nasip teoriju ,sa druge strane Sipka je forsirao dan pre ,ja mislim da je istina u sredini ,oteta ....a to se ne spominje uopste....a znamo iz iskustva da obicno ono sto najvise forsiraju nema veze sa istinom ...

- - - - - - - - - -

Niti mislim da je muz pocinilac ,niti da je na nasipu.A tuzilastvo i Sipka forsiraju muz pocinilac teoriju...

- - - - - - - - - -

A sumnjivo mi je i javljanje doticne zene -"svedoka" u emisiji kod Marica....sto samo pospesuje i muti vodu ....opet se kroz zutu stampu forsiraju navodne izjave svedoka da su sve culi i videli ,samo navodni cin nisu ??

Isto je cudna stvar ,da koliko je fotki nacinjeno povodom ovog slucaja ,postoji veoma mali broj fotki onog puta preko njive ,bukvalno nijedna???

Samo na onoj slici gde se vidi onaj beli kombi ...e tu se vidi taj put kroz njivu ,ali sa vece daljine je slikano.

- - - - - - - - - -

I veoma je cudno da druga rampa uopste nije bila obezbedjena???

- - - - - - - - - -

Veoma je cudno da nije obezbedjena ,jer on je u startu rekao da sumnja na otmicu??

A sumnjivo mi je i javljanje doticne zene -"svedoka" u emisiji kod Marica....sto samo pospesuje i muti vodu ....opet se kroz zutu stampu forsiraju navodne izjave svedoka da su sve culi i videli ,samo navodni cin nisu ??

Da mi je znat jel su skočili iz policije na ovu babu da ispitaju da li izmislja priču?Njeni navodi da je videla da iznose jelenu u cebetu iz kuce svakako deluju zastrasujuce.DA LI KAO LAŽ ILI ISTINA u svakom slučaju je delovalo zastrašujuće.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back