Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesu velike pare za tebe i za mene, ali u ovoj državi ima ljudi koji žive kao bubreg u loju, zarađuju više nego što bi mogli bilo gde u inostranstvu, sve i da su stručnjaci.

Žena je bila jedna od najpopularnijih nadrilekara u Srbiji, ako ona nije mogla uštekati, nije niko.

To ne isključuje da oni imaju jake veze i da ih možda i sad neko sponzoriše. Postoje očigledno ljudi, koji su joj zahvalni za život svog deteta - da li je ona stvarno pomogla, ili je to samo sugestija - ja u to ne zalazim, nek svako radi kako misli da je pametno. Očigledno oni sami veruju u to, kad ni unuci nisu davali kod lekara.

Zamisli sad nekog političara na moćnoj poziciji, ili tajkuna, sa bolesnim detetom, koga ona (zapravo ili ne) održava u životu, ili leči? Kad govorim o njihovim prihodima, ja uvek podrazumevam i veze.

Sa druge strane, izgleda ko da su se nekome zamerili, ko da se oko njih lome koplja. Ne znam u čemu je stvar, saznaće se kad tad
To i pricam ..veze ...i meni je to izgledalo pre kao da su se nekome zamerili ,izgleda da je nesto drugo u pitanju..

- - - - - - - - - -

Oni 70 000 dinara zarade za nedelju dana, ako imaju sreće za jedan dan, a možda i više od toga. Da ne računamo Zoranove prihode.

Koje prihode kad dve godine ne radi i kad je u zatvoru?

Ni ona sigurno ne radi punom parom ,imala je zabranu takodje ..i pitanje je da li radi ...

Negde je na ovom forumu pisalo da je imala po 60 mušterija na dan... to mi je preterano, ali istina je da se čekalo na red, čak je i Jelena pomagala oko organizacije... da ih je i samo 10 na dan, i da svako ostavi po samo 2000 dinara... to je 3500 evra mesečno, ako ne radi vikendima, neoporezovanih. A ima ih koji ne ostave po 2000 dinara, nego po 500 evra, i tako svaki put kad dođu.

Pa onda sve i da su trošili 2 500 evra mesečno, a to je baš solidno i za nekoga ko živi u Švajcarskoj, a ne u Srbiji, a ko ne plaća stanarinu, ne luksuzira se, ne putuje na odmore - ostaje 1000 evra uštede svaki mesec, za godinu dana to je 12 000, za deset godina 120 000 evra... sa najskromnijom računicom, i to NEOROČENIH. Ako je novac negde ležao za to vreme, može biti i trostruko, ako su malo više stredeli i četvorostruko, odnosno skoro pola miliona evra.

I to sve sa skromnijom računicom, u kojoj nisam računala visoku zaradu, a jesam dosta visoke troškove.

Pa onda sve i da su trošili 2 500 evra mesečno, a to je baš solidno i za nekoga ko živi u Švajcarskoj, a ne u Srbiji, a ko ne plaća stanarinu, ne luksuzira se, ne putuje na odmore - ostaje 1000 evra uštede svaki mesec, za godinu dana to je 12 000, za deset godina 120 000 evra... sa najskromnijom računicom, i to NOROČENIH. Ako je novac negde ležao za to vreme, može biti i trostruko, ako su malo više stredeli i četvorostruko, odnosno skoro pola miliona evra.

I to sve sa skromnijom računicom, u kojoj nisam računala visoku zaradu, a jesam dosta visoke troškove.

I zasto bi stedeli tolike pare ,ako uopste i mogu da se ustede? Nerealna si ,pola miliona evra ,o cemu vi ljudi pricate ???

I zasto bi stedeli tolike pare ,ako uopste i mogu da se ustede? Nerealna si ,pola miliona evra ,o cemu vi ljudi pricate ???

Roki, tako se radi, i ja pričam iz iskustva. Nedavno mi je umro ujak, čovek je pred kraj života uštekao 50 000 evra, da ne brojimo kuću. A nije bio nikakav nadrilekar, imao je neku ušteđevinu od prodatog imanja (15 000 evra) i jaču penziju od koje je mogao da živi - pa je oročio te pare i dodavao tu i tamo nešto od penzije. I to kažem zadnjih 5-6 godina života.

Zašto je onda tebi tako teško poverovati, da neko ko zarađuje za par dana više novca, nego što je taj moj pokojni ujak dobijao mesečnu penziju, može za 10-30 godina da ušteka pola miliona?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back