Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko je imao penziju 2000€ ?Kojih pola miliona ....moze ako imas 10 000 € platu ili penziju ...haha ha ha ha ju sta necu da cujem ....:rotf:

Ne znam koliku tačno, negde oko 60 000 penziju... jačih. Ali ništa u poređenju sa Zoricinim prihodima. Imao je svoju kuću, živeo skromno, tako da kad plati najbitnije mu jeste ostajalo nešto novca. Dovoljno da doda 1000 evra godišnje na tu deviznu štednju koju je već imao, uz tu glavnicu, plus oročio novac... ne znam šta je tu smešno.

Kada je reč o indicijama (posrednim dokazima), načelno nije zabranjeno i na osnovu njih doneti zaključak ali samo onda ukoliko je skup indicija takvog kvaliteta da opravdava zaključak suda o krivici izvan razumne sumnje.

Da... ali samo ukoliko je skup indicija takvog kvaliteta. Koliko ja vidim postoje samo dve indicije- krv u autu is isključen mobilni, a za ovu drugu nismo ni sigurni, da li su je novinari dobro preneli.

Kod procesa koji se vodi isključivo na osnovu indicija, ne smeju da postoje protivrečnosti, niti otvorena pitanja.

Tok događaja mora da bude rekonstruisan.

Na primer pitanja: Šta je sa oružjem? Odakle se tu stvorilo i gde je nestalo? Kad se tačno Zoran presvukao? Šta se desilo sa njegovim odelom i sa cipelama?

Za sve to da postoji valjano, konkretno objašnjenje, ne usiljeno kao do sad.

Da... ali samo ukoliko je skup indicija takvog kvaliteta. Koliko ja vidim postoje samo dve indicije- krv u autu is isključen mobilni, a za ovu drugu nismo ni sigurni, da li su je novinari dobro preneli.

Kod procesa koji se vodi isključivo na osnovu indicija, ne smeju da postoje protivrečnosti, niti otvorena pitanja.

Tok događaja mora da bude rekonstruisan.

Na primer pitanja: Šta je sa oružjem? Odakle se tu stvorilo i gde je nestalo? Kad se tačno Zoran presvukao? Šta se desilo sa njegovim odelom i sa cipelama?

Za sve to da postoji valjano, konkretno objašnjenje, ne usiljeno kao do sad.

И то је тачно.

Pazi sad ovo...

naslovna-informer-26-02-830x0.jpg

Kazem vam...
Ovo je ritualno ezoterijsko politicko ubistvo...
A gde je tu istina...ko zna...

Ali da je povezano sa politikom, estradom, parasluzbama, mafijom...
Svakako jeste...
Niko me ne moze ubediti da nije...

I to je nebitno ko je na ovoj naslovnici u pravu..da li Informer il Jankovic, vlast ili opozicija...
Bitno je da je ovo ubistvo politicko-ezoterijsko-ritualno....
Izvedeno za svrhu neke manipulacije citavom javnoscu...a za svrhu izbora...kako onih 2016, tako i 2017, a evo vidimo i sada 2018.

...

Poslednja izmena:
Nebitno sad sta bi Jankovic radio, radio je to i Vucic kad je pred izbornu tisinu rekao da ce ubica biti nadjen u Ponedeljak... pa prodje od tad 2 godine, a slucaj idalje neresen...

Politicari ce koristiti sve i svasta zarad manipulacije glasovima...

Ali ja sam ubedjen da ovo ubistvo i ima veze i sa politikom (jer vidimo da makar i samo indirektno ima), i sa parasluzbama i sa mafijom i sa estradom i sektama...

...

Kad pocne suđenje i tuzilastvo izadje sa dokazima videt cemo gde i kuda to vodi.....na onom snimku kod marica na dobro jutro kad je bio zoran ličio je na osobu kojoj su dani odbrojani u nekom smislu....vidno nervozan..drugacijeg izraza lica nego pre...zabrinut ali u pokusaju da se opravda....evo mi ovde sto mozgamo ko je i sta je jeli ili nije....ali ne znam bili drzava podizala optuznicu tek tako...videt cemo...nadajmo se pravdi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back