- Poruka
- 9.400
To i pricam ..veze ...i meni je to izgledalo pre kao da su se nekome zamerili ,izgleda da je nesto drugo u pitanju..Jesu velike pare za tebe i za mene, ali u ovoj državi ima ljudi koji žive kao bubreg u loju, zarađuju više nego što bi mogli bilo gde u inostranstvu, sve i da su stručnjaci.
Žena je bila jedna od najpopularnijih nadrilekara u Srbiji, ako ona nije mogla uštekati, nije niko.
To ne isključuje da oni imaju jake veze i da ih možda i sad neko sponzoriše. Postoje očigledno ljudi, koji su joj zahvalni za život svog deteta - da li je ona stvarno pomogla, ili je to samo sugestija - ja u to ne zalazim, nek svako radi kako misli da je pametno. Očigledno oni sami veruju u to, kad ni unuci nisu davali kod lekara.
Zamisli sad nekog političara na moćnoj poziciji, ili tajkuna, sa bolesnim detetom, koga ona (zapravo ili ne) održava u životu, ili leči? Kad govorim o njihovim prihodima, ja uvek podrazumevam i veze.
Sa druge strane, izgleda ko da su se nekome zamerili, ko da se oko njih lome koplja. Ne znam u čemu je stvar, saznaće se kad tad
- - - - - - - - - -
Oni 70 000 dinara zarade za nedelju dana, ako imaju sreće za jedan dan, a možda i više od toga. Da ne računamo Zoranove prihode.
Koje prihode kad dve godine ne radi i kad je u zatvoru?
Ni ona sigurno ne radi punom parom ,imala je zabranu takodje ..i pitanje je da li radi ...