kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.600
Besan može biti i obožavalac, i diler koji je ostao bez novca, i neki narcis koga je uvredila...
Budimo realni... Kakav bre obozavalac?????????????????? Pa nije ona Dzon Lenon...
Gluposti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Besan može biti i obožavalac, i diler koji je ostao bez novca, i neki narcis koga je uvredila...
Naravno da jesu predpostavke i da ja nemogu da imam dokaze, ali kada neko misli da ju je ubio neko drugi ili da je ubijena negde drugde i dovezena u pola pretrage terena e to su tek predpostavke za koje znamo da se kose sa zvanicnim stavom i institucijama(da ne kazem realnoscu) sto ova optuznica jasno potvrdjuje... Hteli vi to da priznate(vidite) ili ne...
- - - - - - - - - -
Zasto nameces da sam rekao da je to motiv? Psihopata nadje motiv... Tebi je cudno da muz ubije zenu? To se ne desava?
Budimo realni... Kakav bre obozavalac?????????????????? Pa nije ona Dzon Lenon...
Gluposti...
Krv je sama po sebi jak dokaz.
Klara,u izjavama Z.Marj ima dosta konfuzija,te priča jedno te pričo drugo,te se vraćala te nije se vraća sa trčanja.
Motiv ili postoji, ili ne postoji.
Nije mi čudno (mada pod ovakvim okolnostima jeste), ali uvek postoji motiv. Tukao je oduvek u braku, pa otišao predaleko, htela ga napustiti, saznao da ima ljubavnika... A da neko ko godinama živi u skladnom braku odjednom uzme štanglu i bez motiva 30 puta nekome opali po glavi, i eto mi je već jako čudno.
Ja ne tvrdim da nema, on može biti lažov, umešan, bilo šta. Ali dokazi ne idu tome u prilog da je on sam utukao ženu. Jednostavno ne idu.
Pa ova silna ubistva sto vidjamo svaki dan po medijima jel to cine udvaraci???? Ili oni koji su bili u brakovima, vezama... Da moguce je da naleti budala koja te proganja(a da pritom ne ostavi trag u vidu poziva na telefone preko mreza i slicno), moguce je kao sto je moguce da nekog ubije bandera koja mu padne na glavu.. Moram reci da je moguce jer jeste moguce, ali kolika je mogucnost za tim, pa skoro nikakva... Jos pritom da prevari citavu istragu koja ne ostaje bez optuzenog vec su upravo nasli dokaze protiv odredjene osobe u ovom slucaju muza.... Ti mislis da su to sto imaju mali dokazi? Mozda bi pre sto godina bili, ali u ovom dobu mikro tragovi su sasvim sasvim relevantni dokazi.... Pored toga mislim da ima dovoljno drugih dokaza...Opet se praviš blesav. Kad kažem obožavalac mislim na udvarača. Svakoj mladoj ženi (pogotovo lepoj kao ona), može se desiti da naleti na budalu koja je proganja. Ne mora biti uopšte slavna ličnost da joj se to desi (mada je mogućnost veća ako jeste).
Zoran je, prema ovom dokumentu, sa Jelenom i njihovom tada petogodišnjom ćerkom Janom 2. aprila 2016. tačno u 16.36 stigao "mercedesom" kod rampe "Stadion", na početku nasipa od Crvenke ka Borči. Jelena se tad popela na nasip i krenula da džogira, a Zoran je isključio svoj mobilni telefon i sa Janom krenuo na nasip za Jelenom.
Zoran je zatim kazao Jani da ga sačeka na nasipu, a onda je požurio ka Jeleni i sustigao je na 1.000 metara od mesta gde su parkirali automobil. Potom ju je između 16.56 i 17.04 namamio da siđu sa nasipa na travnatu površinu, između nasipa i kanala, a zatim ju je najpre nekim oštrim predmetom ubo u lakat i u vrat.
Jelena je počela da beži paralelno sa kanalom, pri čemu joj ispadaju desna patika i mobilni telefon, a zatim i gumica za kosu. Ona zatim skreće ka kanalu, a Zoran ju je sustigao i strgao joj gornji deo trenerke. Jelena tad ulazi u kanal, a Zoran joj stojeći na obali metalnom šipkom, najverovatnije vrhom pajsera, zadaje još osam smrtonosnih udaraca u glavu.
Pa ova silna ubistva sto vidjamo svaki dan po medijima jel to cine udvaraci???? Ili oni koji su bili u brakovima, vezama... Da moguce je da naleti budala koja te proganja(a da pritom ne ostavi trag u vidu poziva na telefone preko mreza i slicno), moguce je kao sto je moguce da nekog ubije bandera koja mu padne na glavu.. Moram reci da je moguce jer jeste moguce, ali kolika je mogucnost za tim, pa skoro nikakva... Jos pritom da prevari citavu istragu koja ne ostaje bez optuzenog vec su upravo nasli dokaze protiv odredjene osobe u ovom slucaju muza.... Ti mislis da su to sto imaju mali dokazi? Mozda bi pre sto godina bili, ali u ovom dobu mikro tragovi su sasvim sasvim relevantni dokazi.... Pored toga mislim da ima dovoljno drugih dokaza...
Sigurno da ima odredjenih dokaza koji nisu za novine... Sto se tice tragova patika moguce je da je zamenio obucu, kasnije unistio patike zajedno sa ostalim stvarima.. Mozda je i uvidjaj losije uradjen, radjen je dosta nakon dogadjaja i nakon gazenja terena od strane mnogih... On je nju naravno mogao da usmrti uz pomoc tog predmeta(a i bez njega), naravno da je sposoban za to, a i bes mu daje snagu... Ona je bila na smrt preplasena...? To je teorija, gde su dokazi?
Ne shvatam, pre sto godina bi trag krvi na sedištu možda i bio uspešan rezultat dvogodišnje istrage. U današnje doba sigurno nije. Pitam, po deseti put, gde su tragovi borbe? Bilo kakvi tragovi, njeni na njemu, njegovi na njoj, otisci na zemlji, njegove ozlede? Žena je bila jaka i zdrava, naravno bi se branila. I ti pored svega toga tvrdiš, da je on mogao da je utuče, a da pri tome prođe bez ogrebotine? Jeste li se vi ljudi ikad bavili sportom, pešačili u prirodi, bilo
U ovo ne verujem... Ako je stvarno iskljucio telefon onda je to uradio nakon ubistva... Tu mozda novinari nisu dobili pravu informaciju...."a Zoran je isključio svoj mobilni telefon i sa Janom krenuo na nasip za Jelenom"
.
Zoran Marjanović rekao je Jeleninoj majci da ništa ne govori novinarima da "ne bi pogrešila i da to prepusti njima"
- U povratku Zorica je Jecinom bratu rekla da još jednom prođu nasipom. Tamo je, između ostalog, bilo još nekoliko osoba među kojima je jedan od članova porodice Marjanović. Kada su ih pitali šta rade tu, oni su rekli da nisu odustali od potrage. Nalazili su se baš kraj mesta gde je Jelena sutradan nađena. S tim članom porodice Marjanović bile su još dve ili tri osobe, ali ne znam jesu li to bili Marjanovići ili neko od prijatelja - priča ona.
Sigurno da ima odredjenih dokaza koji nisu za novine... Sto se tice tragova patika moguce je da je zamenio obucu, kasnije unistio patike zajedno sa ostalim stvarima.. Mozda je i uvidjaj losije uradjen, radjen je dosta nakon dogadjaja i nakon gazenja terena od strane mnogih... On je nju naravno mogao da usmrti uz pomoc tog predmeta(a i bez njega), naravno da je sposoban za to, a i bes mu daje snagu... .
Vidi Klara da je neko drugi ubio video bi šta se dešava pa valjda bi je pokušao spasiti.
3odeljenje nije naivno nisu glupi ljudi to su profesionalci.
Otac mu je doneo odecu i odvezao onu koju je on svukao....Sumrak je ili mrak, a i da nije ima gde da se presvuce ili u kolima ili u nekom sumarku....
On nije ispregledan to vece, da jeste veca je verovatnoca da bi tragove nasli...Tuzilac to nije nalozio i nije bilo osnova za to..On je otisao kuci tu noc, tek je ujutru pozvan, a kasnije i zadrzan mogucih 48 sati.. Njegov dnk, niti uzorci sa njega nije moga da bude uzet bez naloga tuzioca... Sve je to bilo tek sutradan...Tada je i pregledan.. Verovatno slikan.. Da li je bilo nekih tragova za koje mogu da dokazu sa sigurnoscu da su vezani za borbu to samo u istrazi znaju.. Ako ju je ubio sipkom, moguce je da puno tragova nije bilo na njemu... Brzo je ostala bez svesti, mozda nakon prvih udaraca, svi udarci posle toga su u nju bez svesti(bez otpora) sto je i dokaz da je ubistvo iz strasti i u besu.....
Vrištanje bi se čulo sigurno.
Poslušaj Klaro Tomu Filu,Nebojšu Milosavljevića gde kažu da 3 odeljenje radi van politike i da su to jako iskusni ljudi.