Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da jesu predpostavke i da ja nemogu da imam dokaze, ali kada neko misli da ju je ubio neko drugi ili da je ubijena negde drugde i dovezena u pola pretrage terena e to su tek predpostavke za koje znamo da se kose sa zvanicnim stavom i institucijama(da ne kazem realnoscu) sto ova optuznica jasno potvrdjuje... Hteli vi to da priznate(vidite) ili ne...

- - - - - - - - - -

Zasto nameces da sam rekao da je to motiv? Psihopata nadje motiv... Tebi je cudno da muz ubije zenu? To se ne desava?

Ti ne moraš da imaš dokaze, tužilaštvo mora, ako nekoga hoće da osude na doživotnu robiju. Ako je ovo nabrojano sve od dokaza, onda blago nama.

Zašto bi psihopata (a to da je psihopata je tvoje lično mišljenje, ne stručno, zato što čak ni psihijatar ne sme da postavlja dijagnozu na neviđeno) ubio ženu? Motiv ili postoji, ili ne postoji.

Nije mi čudno (mada pod ovakvim okolnostima jeste), ali uvek postoji motiv. Tukao je oduvek u braku, pa otišao predaleko, htela ga napustiti, saznao da ima ljubavnika... A da neko ko godinama živi u skladnom braku odjednom uzme štanglu i bez motiva 30 puta nekome opali po glavi, i eto mi je već jako čudno.

Budimo realni... Kakav bre obozavalac?????????????????? Pa nije ona Dzon Lenon...
Gluposti...

Opet se praviš blesav. Kad kažem obožavalac mislim na udvarača. Svakoj mladoj ženi (pogotovo lepoj kao ona), može se desiti da naleti na budalu koja je proganja. Ne mora biti uopšte slavna ličnost da joj se to desi (mada je mogućnost veća ako jeste).

- - - - - - - - - -

Krv je sama po sebi jak dokaz.

Za čega Nenade? Reci mi, najkonkretnije, šta krv dokazuje.

Motiv ili postoji, ili ne postoji.

Nije mi čudno (mada pod ovakvim okolnostima jeste), ali uvek postoji motiv. Tukao je oduvek u braku, pa otišao predaleko, htela ga napustiti, saznao da ima ljubavnika... A da neko ko godinama živi u skladnom braku odjednom uzme štanglu i bez motiva 30 puta nekome opali po glavi, i eto mi je već jako čudno.

Pazi za mnoge brakove dok se ne desi ovako nesto neki u okolini misle da su skladni..Oni su najbolje znali njihov odnos.... Ja mislim da nisu imali skladan brak....Ona je zelela da promeni zivot, prema njemu vise nista nije osecala... Ubilo ga je u pojam kada je shvatio da je totalno ravnodusna prema njemu, da ga vise ne voli i da planira da se razvede... Nije on dugo planirao da je ubije, bes je bio jaci od njega, to je trenutak... Ono posle toga, skrivanje istine, laz, je karakteristicno za njega kao osobu..

Ja ne tvrdim da nema, on može biti lažov, umešan, bilo šta. Ali dokazi ne idu tome u prilog da je on sam utukao ženu. Jednostavno ne idu.

Zoran je, prema ovom dokumentu, sa Jelenom i njihovom tada petogodišnjom ćerkom Janom 2. aprila 2016. tačno u 16.36 stigao "mercedesom" kod rampe "Stadion", na početku nasipa od Crvenke ka Borči. Jelena se tad popela na nasip i krenula da džogira, a Zoran je isključio svoj mobilni telefon i sa Janom krenuo na nasip za Jelenom.
Zoran je zatim kazao Jani da ga sačeka na nasipu, a onda je požurio ka Jeleni i sustigao je na 1.000 metara od mesta gde su parkirali automobil. Potom ju je između 16.56 i 17.04 namamio da siđu sa nasipa na travnatu površinu, između nasipa i kanala, a zatim ju je najpre nekim oštrim predmetom ubo u lakat i u vrat.
Jelena je počela da beži paralelno sa kanalom, pri čemu joj ispadaju desna patika i mobilni telefon, a zatim i gumica za kosu. Ona zatim skreće ka kanalu, a Zoran ju je sustigao i strgao joj gornji deo trenerke. Jelena tad ulazi u kanal, a Zoran joj stojeći na obali metalnom šipkom, najverovatnije vrhom pajsera, zadaje još osam smrtonosnih udaraca u glavu.

Opet se praviš blesav. Kad kažem obožavalac mislim na udvarača. Svakoj mladoj ženi (pogotovo lepoj kao ona), može se desiti da naleti na budalu koja je proganja. Ne mora biti uopšte slavna ličnost da joj se to desi (mada je mogućnost veća ako jeste).
Pa ova silna ubistva sto vidjamo svaki dan po medijima jel to cine udvaraci???? Ili oni koji su bili u brakovima, vezama... Da moguce je da naleti budala koja te proganja(a da pritom ne ostavi trag u vidu poziva na telefone preko mreza i slicno), moguce je kao sto je moguce da nekog ubije bandera koja mu padne na glavu.. Moram reci da je moguce jer jeste moguce, ali kolika je mogucnost za tim, pa skoro nikakva... Jos pritom da prevari citavu istragu koja ne ostaje bez optuzenog vec su upravo nasli dokaze protiv odredjene osobe u ovom slucaju muza.... Ti mislis da su to sto imaju mali dokazi? Mozda bi pre sto godina bili, ali u ovom dobu mikro tragovi su sasvim sasvim relevantni dokazi.... Pored toga mislim da ima dovoljno drugih dokaza...

Zoran je, prema ovom dokumentu, sa Jelenom i njihovom tada petogodišnjom ćerkom Janom 2. aprila 2016. tačno u 16.36 stigao "mercedesom" kod rampe "Stadion", na početku nasipa od Crvenke ka Borči. Jelena se tad popela na nasip i krenula da džogira, a Zoran je isključio svoj mobilni telefon i sa Janom krenuo na nasip za Jelenom.
Zoran je zatim kazao Jani da ga sačeka na nasipu, a onda je požurio ka Jeleni i sustigao je na 1.000 metara od mesta gde su parkirali automobil. Potom ju je između 16.56 i 17.04 namamio da siđu sa nasipa na travnatu površinu, između nasipa i kanala, a zatim ju je najpre nekim oštrim predmetom ubo u lakat i u vrat.
Jelena je počela da beži paralelno sa kanalom, pri čemu joj ispadaju desna patika i mobilni telefon, a zatim i gumica za kosu. Ona zatim skreće ka kanalu, a Zoran ju je sustigao i strgao joj gornji deo trenerke. Jelena tad ulazi u kanal, a Zoran joj stojeći na obali metalnom šipkom, najverovatnije vrhom pajsera, zadaje još osam smrtonosnih udaraca u glavu.

? To je teorija, gde su dokazi? Otisci njegovih cipela u blatu pored kanala, modrice i ogrebotine od te silne borbe, tragovi njene krvi na njegovom odelu, oružje, bilo šta što bi bilo normalno posle takve borbe? Kako se to ona nije branila, kad je on udarao šipkom po glavi? Zašto nije pokušala da rukama uhvati šipku?

Ubeđujete me da nije vrištala zato što je štedela snagu. Ok. Pa za šta je onda koristila tu snagu? Valjda da se brani?

Kako objašnjavaš to da je informer objavio fotografiju sa njenim telom, koja je uslikana noću?

- - - - - - - - - -

Pa ova silna ubistva sto vidjamo svaki dan po medijima jel to cine udvaraci???? Ili oni koji su bili u brakovima, vezama... Da moguce je da naleti budala koja te proganja(a da pritom ne ostavi trag u vidu poziva na telefone preko mreza i slicno), moguce je kao sto je moguce da nekog ubije bandera koja mu padne na glavu.. Moram reci da je moguce jer jeste moguce, ali kolika je mogucnost za tim, pa skoro nikakva... Jos pritom da prevari citavu istragu koja ne ostaje bez optuzenog vec su upravo nasli dokaze protiv odredjene osobe u ovom slucaju muza.... Ti mislis da su to sto imaju mali dokazi? Mozda bi pre sto godina bili, ali u ovom dobu mikro tragovi su sasvim sasvim relevantni dokazi.... Pored toga mislim da ima dovoljno drugih dokaza...

Ne shvatam, pre sto godina bi trag krvi na sedištu možda i bio uspešan rezultat dvogodišnje istrage. U današnje doba sigurno nije. Pitam, po deseti put, gde su tragovi borbe? Bilo kakvi tragovi, njeni na njemu, njegovi na njoj, otisci na zemlji, njegove ozlede? Žena je bila jaka i zdrava, naravno bi se branila. I ti pored svega toga tvrdiš, da je on mogao da je utuče, a da pri tome prođe bez ogrebotine? Jeste li se vi ljudi ikad bavili sportom, pešačili u prirodi, bilo šta?

- - - - - - - - - -

Z može biti naručilac, možda i svedok saučesnik, ali to je to. Sve druge teorije padaju u vodu sa ovakvim dokazima.

Jedino što ukazuje na moguću krivicu je ovo:

"a Zoran je isključio svoj mobilni telefon i sa Janom krenuo na nasip za Jelenom"

Ali i to je jako čudno. Ako je ubistvo u afektu, onda se verovatno ne bi setio da isključi mobilni. Ako je planirano, onda bi ga verovatno ostavio kući.

Osim toga, vas dvojica tvrdite da je on pobesneo kad je video Jelenu da tipka nešto u mobilni telefon. Ali po ovoj varjanti, njegov mobilni je već tada bio isključen, tako da i ta teorija pada u vodu.

Trebalo bi utvrditi, da li je on češće isključivao mobilni. Znači, možda mu baterija nije bila u redu, pa je isključivao da se ne istroši, ili ga isključi da bi imao mira dok se igra sa Janom, bilo šta.

? To je teorija, gde su dokazi?

Ne shvatam, pre sto godina bi trag krvi na sedištu možda i bio uspešan rezultat dvogodišnje istrage. U današnje doba sigurno nije. Pitam, po deseti put, gde su tragovi borbe? Bilo kakvi tragovi, njeni na njemu, njegovi na njoj, otisci na zemlji, njegove ozlede? Žena je bila jaka i zdrava, naravno bi se branila. I ti pored svega toga tvrdiš, da je on mogao da je utuče, a da pri tome prođe bez ogrebotine? Jeste li se vi ljudi ikad bavili sportom, pešačili u prirodi, bilo
Sigurno da ima odredjenih dokaza koji nisu za novine... Sto se tice tragova patika moguce je da je zamenio obucu, kasnije unistio patike zajedno sa ostalim stvarima.. Mozda je i uvidjaj losije uradjen, radjen je dosta nakon dogadjaja i nakon gazenja terena od strane mnogih... On je nju naravno mogao da usmrti uz pomoc tog predmeta(a i bez njega), naravno da je sposoban za to, a i bes mu daje snagu... Ona je bila na smrt preplasena...
Ne znam sta bih rekao za tu fotografiju, mozda su neki efekti u pitanju iz nekog razloga...Ne verujem da bi krili da su les pronasli nocu...
Istrazitelji su lose procenili iscekivajuci da ce on priznati....

Zoran Marjanović rekao je Jeleninoj majci da ništa ne govori novinarima da "ne bi pogrešila i da to prepusti njima"

- U povratku Zorica je Jecinom bratu rekla da još jednom prođu nasipom. Tamo je, između ostalog, bilo još nekoliko osoba među kojima je jedan od članova porodice Marjanović. Kada su ih pitali šta rade tu, oni su rekli da nisu odustali od potrage. Nalazili su se baš kraj mesta gde je Jelena sutradan nađena. S tim članom porodice Marjanović bile su još dve ili tri osobe, ali ne znam jesu li to bili Marjanovići ili neko od prijatelja - priča ona.

6. SEPTEMBAR 2017. GODINE - Poslednja ispovest Zorana Marjanovića pre nego što je ušao u Zadrugu27. MAJ 2017 - U MENI JE PUNO BOLA, GNEVA I TUGE:
- Mi se ne predajemo i nećemo se predati. U meni je toliko tuge, besa i gneva otkad je ubijena. Svaki dan se pitamo ko je, zbog čega i zašto baš Jelenu ubio da više ne znam šta da mislim. Do mene svakodnevno dolaze razne priče, teorije zavere, ali opet se pitam zašto baš moju Jelenu - kaže on, a kojim povodom je sve ispričao, čitajte OVDE.22. MART 2017, POSTOJE SUMNJE DA JE UBICA KAMIONDŽIJA, ZORAN DAJE OVU IZJAVU:Prema njegovim rečima, iako se obruč oko ubice steže, nema nikakvih naznaka ko bi to mogao da bude.- Ta informacija se u policiji čuva u najstrožijoj tajnosti. Očigledno je da ljudi ozbiljno rade svoj posao i zato mi ne pada na pamet da se mešam u njihov rad i da u medijima licitiram ko bi mogao da bude Jelenin ubica. Znam da policija zna ko je to i da im nedostaje još malo do formalnog dokaza i hapšenja. Moja intimna želja je da zločinca privedu pre godišnjice ubistva 2. aprila - dodao je Zoran.Više o tome čitajte u linku OVDE.2. FEBRUAR 2017, ZORAN GOVORI SLEDEĆE:- Prošlo je deset meseci otkako mi je žena ubijena, a ja nemam nikakve informacije o tome ko je to uradio i kako teče istraga - rekao je Zoran.- Svaki dan nam je dug kao godina, životi su nam se promenili od tragedije. Jelenu nikada nećemo zaboraviti i zato koristimo svaku priliku da je se setimo i pričamo o njoj. Već mesecima me niko ne zove, ne obaveštava me o toku istrage. Ne znam ni na koga policija sumnja, niti da li ima bilo kakve dokaze - kaže Zoran8. JANUARA 2017. GOVORI DA NEĆE IMATI MILOSTI PREMA UBICI- Moja Jelena je bila veliki vernik. Bio je uskršnji post kada je mučki ubijena. Ništa i niko nije mogao da je spase od tog zlikovca. Ona nikoga popreko nije pogledala, a kamoli nekome uradila nešto loše - kaže Zoran.- Plašim se da taj čovek ne ubije još neku ženu. Da i njena porodica ne prođe golgotu kroz koju ja prolazim. Da i njima ne oduzme sreću u kojoj su tek počeli da uživaju. Ubio bih ja njega, samo kada bih znao ko je, zato mi inspektori i ne pričaju ništa. Policija mi je uzela i pištolj i pušku. Znaju kako bih reagovao kad bih čuo neko ime. Ubica je psihopata i mora biti zatvoren - ispovedio se Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice „Granda”.26. SEPTEMBAR 2016. GODINE, PRODAVAČICA SUMNJIČI ZORANA- U početku je bilo sve u redu, ali je onda Zoranova prava priroda počela da izbija na videlo. Bilo je jasno da je on za sebe mislio da je gazda kako u poslu, tako i u vezi. Pravio je ljubomorne scene, histerisao, mešao se u sve - ispričala je policiji žena koja je radila u kisoku brze hrane u dvorištu porodice Krsmanović

Zoran Marjanović rekao je Jeleninoj majci da ništa ne govori novinarima da "ne bi pogrešila i da to prepusti njima"

- U povratku Zorica je Jecinom bratu rekla da još jednom prođu nasipom. Tamo je, između ostalog, bilo još nekoliko osoba među kojima je jedan od članova porodice Marjanović. Kada su ih pitali šta rade tu, oni su rekli da nisu odustali od potrage. Nalazili su se baš kraj mesta gde je Jelena sutradan nađena. S tim članom porodice Marjanović bile su još dve ili tri osobe, ali ne znam jesu li to bili Marjanovići ili neko od prijatelja - priča ona.

Ko to priča? Ne vidi se koga su tu citirali. Govori o Jeleninoj majci u trećem licu, dakle nije ona. Takođe ne piše o kojem se članu porodice radilo. To je sve opet rekla kazala, kao i prošle dve godine

Sigurno da ima odredjenih dokaza koji nisu za novine... Sto se tice tragova patika moguce je da je zamenio obucu, kasnije unistio patike zajedno sa ostalim stvarima.. Mozda je i uvidjaj losije uradjen, radjen je dosta nakon dogadjaja i nakon gazenja terena od strane mnogih... On je nju naravno mogao da usmrti uz pomoc tog predmeta(a i bez njega), naravno da je sposoban za to, a i bes mu daje snagu... .

Kako je i gde mogao uništiti patike i ostale stvari? Odakle mu čiste stvari, odnosno gde se presvukao?

Mogao je on nju možda da usmrti i golim šakama, ali ne i da prođe bez ogrebotine, samo se o tome radi. Kako se njemu neki nokat nije polomio u tom čupanju, kako se nije okliznuo, pao na koleno, ožuljao šake, bilo šta? Ajde napravi eksperiment, uzmi šipku i udaraj 30-ak puta sa njom po krevetu. Ali onako, iz sve snage, iz petnih žila. Pa da vidiš kako će te dlanovi boleti posle toga, a verovatno i iščašiš nešto, ili se čak oklizneš. A ovde se ne radi o komadu nameštaja, nego o živoj i snažnoj ženi koja beži, brani se, otima se, koja može da zgrabi i povuče tu šipku, da te šutne, ogrebe itd. I to sve na nepregednom terenu, delom u klizavom blatu, gde je jako lako sapleti se, past... Izvini, ali ja tu vašu teoriju ne verujem mnogo.

Otac mu je doneo odecu i odvezao onu koju je on svukao....Sumrak je ili mrak, a i da nije ima gde da se presvuce ili u kolima ili u nekom sumarku....
On nije ispregledan to vece, da jeste veca je verovatnoca da bi tragove nasli...Tuzilac to nije nalozio i nije bilo osnova za to..On je otisao kuci tu noc, tek je ujutru pozvan, a kasnije i zadrzan mogucih 48 sati.. Njegov dnk, niti uzorci sa njega nije moga da bude uzet bez naloga tuzioca... Sve je to bilo tek sutradan...Tada je i pregledan.. Verovatno slikan.. Da li je bilo nekih tragova za koje mogu da dokazu sa sigurnoscu da su vezani za borbu to samo u istrazi znaju.. Ako ju je ubio sipkom, moguce je da puno tragova nije bilo na njemu... Brzo je ostala bez svesti, mozda nakon prvih udaraca, svi udarci posle toga su u nju bez svesti(bez otpora) sto je i dokaz da je ubistvo iz strasti i u besu.....

Vidi Klara da je neko drugi ubio video bi šta se dešava pa valjda bi je pokušao spasiti.

Zavisi od situacije. Kilometar razdaljine i nije malo, pogotovo ako je vetar duvao, moguće je da nije čuo da vrišti. Onda, ako su je dvojica, ili čak trojica napala, mogao joj je jedan držati usta zatvorena. Mogli su joj zapretiti pištoljem, reći joj da će ubiti i dete ako bude zvala upomoć.

Možda štiti nekog iz porodice.

Možda je stvarno išla da se nađe sa nekim dilerom, da otplati Zoranov dug, pa se on ne usuđuje da kaže. To bi objasnilo skinute patike, nestalu torbicu, izvrnute džepove... i čudo ponašanje pojedinih ličnosti sa estrade.

Generalno postoji nekoliko varjanti koje Zorana stavljaju u krug svedoka, saučesnika, bez da je on ubica.

- - - - - - - - - -

3odeljenje nije naivno nisu glupi ljudi to su profesionalci.

Oni su pre svega ono što im politika kaže da budu, pa ako nisu uspeli da utvrde ko je ubica, a odgore se vrši pritisak, da se to završi po svaku cenu radi političkih poena...

Otac mu je doneo odecu i odvezao onu koju je on svukao....Sumrak je ili mrak, a i da nije ima gde da se presvuce ili u kolima ili u nekom sumarku....
On nije ispregledan to vece, da jeste veca je verovatnoca da bi tragove nasli...Tuzilac to nije nalozio i nije bilo osnova za to..On je otisao kuci tu noc, tek je ujutru pozvan, a kasnije i zadrzan mogucih 48 sati.. Njegov dnk, niti uzorci sa njega nije moga da bude uzet bez naloga tuzioca... Sve je to bilo tek sutradan...Tada je i pregledan.. Verovatno slikan.. Da li je bilo nekih tragova za koje mogu da dokazu sa sigurnoscu da su vezani za borbu to samo u istrazi znaju.. Ako ju je ubio sipkom, moguce je da puno tragova nije bilo na njemu... Brzo je ostala bez svesti, mozda nakon prvih udaraca, svi udarci posle toga su u nju bez svesti(bez otpora) sto je i dokaz da je ubistvo iz strasti i u besu.....

Pa koliko se ja sećam, on je otišao kući da odveze Janu, nije otac dolazio po njega. Da je tu lagao, to bi se lako otkrilo kretanjem mobilnih a i snimcima sa kamera.

Niije ostala brzo bez svesti, kad joj je spala jakna, gumica za kosu, i obe patike u borbi, i kada je uspela da otrči do kanala. Znači ona se borila, i ti tragovi borbe se vide na njoj. A ne njemu ne.

- - - - - - - - - -

Vrištanje bi se čulo sigurno.

Poslušaj Klaro Tomu Filu,Nebojšu Milosavljevića gde kažu da 3 odeljenje radi van politike i da su to jako iskusni ljudi.

Ok, ali sad idem prvo da spavam ;) Nisam mislila ovoliko ostati budna, moram ujutru da ustajem... a zapričah se opet sa vama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back