Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste cudno i to vrlo čudno, što je slika u Informeru noćna fotka...
Kada znamo da je, bar po zvanično nam saopštenoj priči, a i ranijimm slikama, telo nadjeno oko podneva, a i odvezeno po danu.

I odkud sad noćna slika tela na travi ?! ?! ?!

Taj koji je fotkao tu sliku taj je verovatno deo ekipe koja ju je ubila....

Nema drugog logičnog objašnnjenja tog nepodudaranja doba dana na slikama..

Dakle još jedan dokaz i to javno i slikom prezentovan da je telom manipulisano celu noć...i onda kao nađeno po danu...

..

Ruke su joj vezane ,zato je tako cudno slikana ?!

- - - - - - - - - -

Ovi brate ne znaju ni kakvu sliku su objavili ,kakvi idioti

- - - - - - - - - -

Dakle još jedan dokaz i to javno i slikom prezentovan da je telom manipulisano celu noć...i onda kao nađeno po danu...

Zasto to rade ,da bi nam se podsmevali?

To je drskost ...ili da je neko nekako dosao do te fotke ,ili neko koga grize savest ,pa je pustio tu fotku ,nesto od toga jeste?!

Ruke su joj vezane ,zato je tako cudno slikana ?!

- - - - - - - - - -

Ovi brate ne znaju ni kakvu sliku su objavili ,kakvi idioti

- - - - - - - - - -

Zasto to rade ,da bi nam se podsmevali?

To je drskost ...ili da je neko nekako dosao do te fotke ,ili neko koga grize savest ,pa je pustio tu fotku ,nesto od toga jeste?!

Da, i taj cudni polozaj ruku...
Iako se ne vidi konopac ili mozda neki silk, ali moguce da posto su istovarili telo, ti koji su manipulisali telom, tada odvezali ruke, a uslikali neposredno posle toga, pa su tako ruke ostale u "vezanom polozaju" ali bez konopca...
Ko zna...sta se sve tu krije...ali nesto veliko i mracno svakako jeste...

...

Ili ako gresimo u proceni doba dana na fotki...mozda je i dnevna...
Konfuziju stvaraju ove senke od tri osobe, a koje mogu biti i ako im je sunce iznad glava, ili ako im je neki reflektor iznad glava
Sem senki i ovi tamni tonovi u gornjem delu slike zbunjuju.

Dakle mozda je i dnevna, mada lici na nocnu.
A siluete su mozda siluete forenzicara.

Ako ima neko strucan ko se razume u fotografiju da nam rastumaci tu fotku, a u smislu doba dana?

...

Tamni tonovi i senke pokazuju da je slika nocna ,uvecao sam nekoliko puta preko editora ...prvi put kada sam video sliku ,pomislio sam da je nocu slikano....

Slika nije profi ....

Takodje na gornjem delu desne butine i pozadine, se vidi kao da je stavljen neki "photoshop flaster", jer je tu tamniji deo trenerke i pravilnog kvadratnog oblika ?!
To se jos bolje primeti ako invertujes boje
A ne moze biti da se samo i bas taj deo vise ukvasio tako pravilno pod pravim ulgom...pa da je kao zato tamnije.
Deluje kao da je photoshopom editovano i tu zatamljeno, i to onako grubo nehajno pravougaonim "flasterom"

...

Treba ispitati ko je i kada fotografisao ovu fotku...
Ali to verovatno niko nece smeti istraziti ni pitati od nadleznih...
Jer eto na samoj toj fokti su 2-3 osobe cije siluete vidimo...
A nama se stalno pominje nepoznat DNK od 2-3 osobe...

Slika je takodje slabe pikselizacije...
Ne verujem da je to Informer blurovao iz kao obzira prema zrtvi...jer oni da imaju obzira ne bi tu fotografiju ni stavljali.
I jos jedan detalj, ovaj neki kao "cvet" li neko smece ili sta vec u vrhu fotke?

...

Ako je zaista nađena krv u kolima taj dokaz ne mogu da ospore.

Šta ne mogu da ospore??? Iznenadio bi se koliko često ćeš naći tragove krvi u korišćenom, pogotovo starijem autu, uglavnom od njegovog vlasnika i porodice. Možda i u velikoj većini.

I u skoro svim tim slučajevima, poreklo krvi nema nikakve veze sa zločinom, nego običnim svakodnevnim stvarima: Ogrebala ga mačka, rasekao prst, pao i povredio koleno kod trčanja, krenula krv na nos zbog pritiska, zimi se napravile rane na suvoj koži, vraćao se od zubara, krvarile desni, ma mogućnosti je milion. Ljudi češće krvare nego što smo svesni, često da i ne primete, krv se teško opere, i nema baš ništa čudno u tome, naći male količine nečije krvi u njegovom autu.

Sad pišu da je krv nađena na zadnjem sedištu, a njen dna na volanu, u gepeku itd. Znači to je čista manipulacija čitaoca, naravno će njen DNA biti nađen u gepeku i na volanu, ako je nekad vozila auto ili otvarala gepek. Krv je pronađena na zadnjem sedištu i ima milion mogućnosti kako je tamo stigla.

Tamni tonovi i senke pokazuju da je slika nocna ,uvecao sam nekoliko puta preko editora ...prvi put kada sam video sliku ,pomislio sam da je nocu slikano....

Slika nije profi ....

- - - - - - - - - -

Reflektor ili svetla od farova svakako ..

Moguće da je ipak samo opt. varka, odnosno da je slikano po danu. Ovde se vidi deo fotografije uvećan, mislim taj sa stopalom:
http://www.telegraf.rs/vesti/hronik...-nasipu-uznemirujuce-fotografije-s-lica-mesta

Znači fotografije su od policije. Ili to, ili je neko izmešao fotografije policijske sa svojim ličnim i sve to poslao informeru. Ma ne znam šta da mislim

Sad pišu da je krv nađena na zadnjem sedištu, a njen dna na volanu, u gepeku itd. Znači to je čista manipulacija čitaoca, naravno će njen DNA biti nađen u gepeku i na volanu, ako je nekad vozila auto ili otvarala gepek. Krv je pronađena na zadnjem sedištu i ima milion mogućnosti kako je tamo stigla.

DNK na volanu ,gepeku ...gluposti ,valjda je koristila ta kola ,vozila ih?!Nego oni samo pisu radi pisanja ...

Auto bi pun tragova od krvi ,da je to istina tako ...

DNK na volanu ,gepeku ...gluposti ,valjda je koristila ta kola ,vozila ih?!Nego oni samo pisu radi pisanja ...

Auto bi pun tragova od krvi ,da je to istina tako ...

Upravo tako. "Krv u autu" zvuči senzionalistički i mnogi odmah to dovode u vezu sa ubistvom, iako ne mora biti tako. Onda se još spominje DNA, za koji mnogi neobrazovani ljudi i ne znaju šta je, pa kao mora da ima veze sa ubistvom. Stvara se pogršna slika.

U stvarnosti je potpuno normalno da nađu nečiji DNA trag u gepeku i na volanu, i minimalnu količinu krvi na jednom mestu.

Vazno je utvrditi da li je krv (ako je nadjena),od zive ili mrtve osobe ,koliko je stara ....kada je nadjena ....posto su oba auta vracena...i zasto je auto vracen ,ako je krv pronadjena ...?I koja kolicina je u pitanju i kako je izgledao otisak ,trag krvi ....

- - - - - - - - - -

Da li je otisak krvi DIRekTNO sadrzao DNK osumnjicenog ,njegov otisak prsta ili neciji drugi ....?Da li je direktno bio pomesan ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back