- Poruka
- 6.684
Ko kaže da je policija sumnjala o uceni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ruke su joj vezane ,zato je tako cudno slikana ?!
- - - - - - - - - -
Ovi brate ne znaju ni kakvu sliku su objavili ,kakvi idioti
- - - - - - - - - -
Dakle još jedan dokaz i to javno i slikom prezentovan da je telom manipulisano celu noć...i onda kao nađeno po danu...
Zasto to rade ,da bi nam se podsmevali?
To je drskost ...ili da je neko nekako dosao do te fotke ,ili neko koga grize savest ,pa je pustio tu fotku ,nesto od toga jeste?!
Tamni tonovi i senke pokazuju da je slika nocna ,uvecao sam nekoliko puta preko editora ...prvi put kada sam video sliku ,pomislio sam da je nocu slikano....
Slika nije profi ....
Ako je zaista nađena krv u kolima taj dokaz ne mogu da ospore.
Tamni tonovi i senke pokazuju da je slika nocna ,uvecao sam nekoliko puta preko editora ...prvi put kada sam video sliku ,pomislio sam da je nocu slikano....
Slika nije profi ....
- - - - - - - - - -
Reflektor ili svetla od farova svakako ..
Moguće da je ipak samo opt. varka, odnosno da je slikano po danu. Ovde se vidi deo fotografije uvećan, mislim taj sa stopalom:
http://www.telegraf.rs/vesti/hronik...-nasipu-uznemirujuce-fotografije-s-lica-mesta
Znači fotografije su od policije. Ili to, ili je neko izmešao fotografije policijske sa svojim ličnim i sve to poslao informeru. Ma ne znam šta da mislim
Sad pišu da je krv nađena na zadnjem sedištu, a njen dna na volanu, u gepeku itd. Znači to je čista manipulacija čitaoca, naravno će njen DNA biti nađen u gepeku i na volanu, ako je nekad vozila auto ili otvarala gepek. Krv je pronađena na zadnjem sedištu i ima milion mogućnosti kako je tamo stigla.
DNK na volanu ,gepeku ...gluposti ,valjda je koristila ta kola ,vozila ih?!Nego oni samo pisu radi pisanja ...
Auto bi pun tragova od krvi ,da je to istina tako ...