Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...

- Ako je ubijena ili oteta na nasipu - Zoran je isporucio na ruke dzelatima, svesno ili nesvesno....
- Ako je on ubio na nasipu - morao je imati pomagace i cuvare terena.

Kakogod...ja mislim da je ona prvo oteta i negde odvedena i potom ritualno ubijena u noci sa 2. na 3. April a onda pred zoru dovezena i bacena skupa sa stvarima.

...

Ja i ne mogu osuditi nikoga, jer ja samo razmisljam, ali dokaza nemam, kao verujem ni bilo ko od nas ovde.
Da li je to Zoran ili Milos ili neko treci deseti peti...sekta, sluzba, mafija...
Ne znam...
Ali moje misljenje koje bi vec mogao bar logicki nesto jace zastupati jeste da nije ubijena na nasipu.
A to bi mislim bilo dovoljno da istraga krene iz corsokaka u kojem se trenutno nalazi...slucajno ili namerno...
...
Poslednji put ažurirao/la Grom_sa_neba! : danas u 15:04

Ne mislim na tebe , ni na Nenada ,,,kazem opet covek moze da ima sumnje ,ali da nekoga samouvereno osudjujem i kazem da je ubica to je van svake pameti,,,mislim na ovakav zamrsen slucaj ,,,

...

- Ako je ubijena ili oteta na nasipu - Zoran je isporucio na ruke dzelatima, svesno ili nesvesno....
- Ako je on ubio na nasipu - morao je imati pomagace i cuvare terena.

Kakogod...ja mislim da je ona prvo oteta i negde odvedena i potom ritualno ubijena u noci sa 2. na 3. April a onda pred zoru dovezena i bacena skupa sa stvarima.

...
Tako i ja mislim ,,,uglavnom u oba slucaja je moralo biti ometaca ,neko bi niko rizikovao da otima nekog tek tako

Ako je dovežena mora trag guma postojati

To je put koji se koristi za prilaz njivi i sl, tako da verovatno da tragova guma ima raznih, cak je posle i policija dovlacila onu cisternu kojom je praznila kanal upravo tim putem...
Dakle sama policija je uklanjala svesno ili nesvesno neke tragove...namerno ili slucajno...ko zna...
Psi tragaci su ukazali na taj pravac takodje... bar je tako bila vest i to JEDNOM vrlo kratka...

...

To je put koji se koristi za prilaz njivi i sl, tako da verovatno da tragova guma ima raznih, cak je posle i policija dovlacila onu cisternu kojom je praznila kanal upravo tim putem...
Dakle sama policija je uklanjala svesno ili nesvesno neke tragove...namerno ili slucajno...ko zna...

...
Pa plus onaj veliki beli furgon sto je bio na slici .,,tragovi su ukljonjeni ,nasip nije obelezen adekvatno ,i imamo sta imamo

- - - - - - - - - -

I jos sledeci dan pala kisa,..neverovatno

I gde je uopste odvozena voda koja je izvlacena iz kanala?

Jer ta voda takodje moze sadrzati tragove, tj krv il neki bioloski materijal ili npr dlake ubice i sl

Nisu je valjda tek tako samo pustili u kanalizaciju ili u Dunav iz cisterne?!

Jer to bi bilo ravno uklanjanju tragova...

Na nekoj od fotografija iz medija je bila ja mislim nadjena i neka gumena cizma takodje...?
OK, moze biti od lokalnog seljaka koji obradjuje njivu, neka stara davno bacena, ali moze biti i od pomagaca ubice...koji su se zaglavili u blatu pa brze bolje izvukli nogu a jedna cizma ostala...?

...

Poslednja izmena:
I gde je uopste odvozena voda koja je izvlacena iz kanala?

Jer ta voda takodje moze sadrzati tragove, tj krv il neki bioloski materijal ili npr dlake ubice i sl

Nisu je valjda tek tako samo pustili u kanalizaciju ili u Dunav iz cisterne?!

Jer to bi bilo ravno uklanjanju tragova...

...

E to sam hteo da te pitam..za misljenje ...pa oni su ladno uklonili tragove krvi i svega ....sta ima drugo da pricamo?!,,,vazno je bilo da se slika njeno telo u vodi ,i da li se tu vidi krv i koja kolicina, oko tela?!

Eto vidis...
Za kanal su dakle svi znali, a kako onda objasnjavas da ako se zna da se tuda trcalo...TIK UZ KANAL...dakle ne samo na nasipu nego i tik uz kanal po livadi...
Dakle kako onda objasnjavas taj propust da ispada da NIKO od XYZ tragaca nije bacao pogled u kanal na tih kilometar i po... SVE DO SUTRA u PODNE...

Cisto sumnjam da niko nije gledao u kanal...
Vec verujem da su gledali mnogi...ali da nisu videli nista jer sve do jutra u tom kanalu i nije bilo nista...

Nemoguce da xy prijatelja, komsija, policajaca pa cak i u noci sa lampama...a da ne pricamo tek o psima tragacima...nisu videli NISTA...
A onda ujutro...odjednom eto ti i trenerke i mobilnog i lesa u kanalu...
Nije to 40 km nasipa i kanala...vec potez od kilometar kilometar i po u vrh glave...
I svi su trazili TU, nisu trazili oko Pancevca niti u Krnjaci...

Pogledajmo sliku iz teksta:

(KURIR TV) DRAMA, POTRAGA ZA JELENOM: Policija blokirala nasip, ne da nikome da priđe!
http://www.kurir.rs/crna-hronika/22...olicija-blokirala-nasip-ne-da-nikome-da-pride

878299_jelena-krsmanovic-marjanovic_ff.jpg

Ovo je jutro tj podne 3. Aprila...neposredno pre trenutka kad ce biti objavljeno da je telo nadjeno...
Kao sto vidimo trava na livadi nije previsoka, policajcima do clanaka...
Dakle nije bila pola metra ili metar pa da ti vece pre ne vidis trenerku i mobilni na toj livadi i sl.

Zanimljivo je da je na bizarnom snimku TV PRVA, tj onom "filmskom" uratku one kao filmovizovane "rekonstrukcije" trava na istoj livadi bila znatno visa...
Da li je "rekonstrukcija" snimana pre zlocina...?! Ili je trava za par dana ili nedelju dve bas toliko izrasla...

Dosta pitanja...

....

Pa klasicna podmetacina....

Zašto ti toliko smeta modrica?
I zašto uvek pitaš za koga radimo kada ti nešto ne odgovara?
Ovde samo ti izgledaš kao neko ko je plaćen ili ima interes, jer imaš ubedljivo najviše postova za kratak vremenski rok. I non stop si ovde.

Zato sto lazete i izmisljate ,,,nisam ja placen ,vi ste placeni i znate dobro za koga radite ,ti se hvalis da imas i benificirani staz ,,,a zna se ko,ima takav staz!!

Emisija "Pravac"10.11.2017.god
Negdje pred kraj snimka gosp.Sipka prica o tajanstvenim pozivima,njemu upucenim, navodnih taksista koji mu skrecu paznju na "ometace iz 29.og a takodje ukazuju na crveni auto,mladjeg muskarca,cudno osisanog, i J... koja je sjela u taj auto?
Gospodin Sipka prica o pudlici Jeleninoj i GRIJESI,jer taj muskarac zaista postoji! Spominjali ste ga ovdje.Zasto se jednostavno ne provjere i te informacije???

Psi tragaci su ukazali na taj pravac takodje... bar je tako bila vest i to JEDNOM vrlo kratka...

...
Ta vest je zapostavljena ,dok su nam drugi servirali rade ,zorke ,jorke...

Emisija "Pravac"10.11.2017.god
Negdje pred kraj snimka gosp.Sipka prica o tajanstvenim pozivima,njemu upucenim, navodnih taksista koji mu skrecu paznju na "ometace iz 29.og a takodje ukazuju na crveni auto,mladjeg muskarca,cudno osisanog, i J... koja je sjela u taj auto?
Gospodin Sipka prica o pudlici Jeleninoj i GRIJESI,jer taj muskarac zaista postoji! Spominjali ste ga ovdje.Zasto se jednostavno ne provjere i te informacije???

gledala sam emisiju, ali nisam bas skapirala ovo sa pudlicom. Čija je pudlica?

Rocknrollsores :
30.09.2016. 20:55
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Stariji postovi sto je Grom objavljivao,o sinhronicitetu,znaci,znamenja..o onom dečku na groblju sa dresom koji je imao broj 11,i u parovima kada je onaj momak ,čovek imao takodje dres sa brojem 11. Da li je to slučajnost,znak,ili je namerno tako namesteno.i koja bi to statistička mogućnost bila da se tako nesto poklopi.? Gledam i pise da je 11 maja priveden,Došen ga je priveo,a Rada se pojavljuje krajem maja,očigledno je da su poslati,da bi skretali istragu sa pravog smera,i da bi obmanjivali javnost.

Da 11 maja ,broj 11 na dresu....40 dana od smrti ,,u parovima onaj morbidni scenario sa tim brojem.....11 ,ma satanisticko ubistvo definitivno

Zašto ti toliko smeta modrica?
I zašto uvek pitaš za koga radimo kada ti nešto ne odgovara?
Ovde samo ti izgledaš kao neko ko je plaćen ili ima interes, jer imaš ubedljivo najviše postova za kratak vremenski rok. I non stop si ovde.

Zato sto lazete i izmisljate ,,,nisam ja placen ,vi ste placeni i znate dobro za koga radite ,ti se hvalis da imas i benificirani staz ,,,a zna se ko,ima takav staz!!

Molim te, nađi moj post gde piše kako imam beneficiran radni staž. Malo bolje čitaj.

Čovek koji ima skoro 5 000 poruka optužuje mene i još nekoliko ljudi da ZATRPAVAMO temu i da smo plaćeni za to!! ALO!

Mislim da se više neću spuštati na tvoj nivo i ulaziti u raspravu sa tobom. Nastavi da pišeš monolog, uživaj...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back