Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne verujem da nisu znali da je tu kanal! Jelenini prijatelji i njena familija su rekli da je i ranije trčala tamo. Nas dve smo išle u istu osnovnu školu, tamo se trčao kros. Baš na toj poljani, ne na nasipu gore. Za kanal su znali.

Neka su i znali to nista ne menja... Uglavnom mislim da je ona u trenutu bezanja blago skrenula od siblja(kanala) i trcala paralelno sa kanalom... Jer siblje prilikom bezanja predstavlja opasnost da ce se sapleti ili da ce je usporiti i da ce je onaj koji je juri stici... To je tako instiktivno... Ona u tom trenutku trci tamo gde je otpor najmanji...Prvo pravo nizbrdo(velikom nizbrdicom na pocetku koja daje ubrzanje), a zatimu nekom od dva pravca paralelno sa sibljem.... To joj malo usporava brzinu i on je stize... Mislim da je znala sta ce se desiti ako je stigne i da je dala sve od sebe da pobegne... Verovatno da je prepoznala njegov bes...

Zgrusava se u hladnoj vodi. Hladna voda zaustavlja krvarenja i zatvara rane a sa tkanina skida krv. Ali veliko krvarenje ne moze tek tako da bude isprano. Ako je nasip ona je usmrcena u kanalu ili uz ivicu pa gurnuta.

Meni majica iz daleka izgleda kao majica na kojoj je bilo krvi, koja se ne vidi sa 50m kroz siblje(ili uvelicavanjem takve fotografije)... Mozda ni golim okom...Ali je forenzicari veoma lako utvrdjuju..

Poslednja izmena:
Makar u nečemu da se složimo.
e bas zato mislim da ovde ima nešto mnogo više od porodičnog zločina . Ja sam sa mojim bratom u sjajnim odnosima, ali ga nikad ne bih pokrila za ubistvo. NIKADA! Sto se roditelja tiče to je već druga priča, 90% bi pokrilo zločin jer tu se ide srcem ne mozgom ili preuzelo krivicu, zavisi od zločina. Ne mislim da su zoran i miloš bili u nekim bajnim odnosima, imajući u vidu psihološki profil Miloša , zašto bi on trpeo da i njega ovako razvlače po medijima zato sto mu je brat ludak ubio ženu da nije u pitanju debela korist! samo malo koristite logiku.... ili su nevini pa ucenjeni zbog nečega u šta ne verujem ili je ovo veliki državni šou u kojem su Marjanovici glavni akteri za velike pare.

Poslednja izmena:
Šta me briga ako su i mutni...nisu im oni stavljali riječi u usta kada su ih intervjuisali...
Sjećam se snimka kada V. onako skrušeno pita okupljene novinare šta da radi...i da li da angažuje advokata...kao ne zna on kako da postupi...
A radi se o onom prvom danu kada je otkriven Jecin leš,i kada joj je muž uhapšen.
Kakva gluma...onakvog naivca bi teško i profesionalac odglumio...mutljag brate...

- - - - - - - - - -

Ako ti je normalno da je presvučena,onda se i ti slažeš da je neko od Marjanovića krivac...:)

I ti glumis neko ludilo

Njoj je garderoba mogla biti skinuta ,pa ubijena ,ritualno ,nakon otmice

Aman zaman ljudi kakav "Satanovic",valjda bila humantirana zurka za nekog Mladena Stevanetica.ima i negdje na njenom profilu pise.

Ona je rekla satanovic ,eto kakav

- - - - - - - - - -

apsolutno!

- - - - - - - - - -

a sto toliko mrzis Šipku, razumela bih ako bi u isto vreme dok pljujes Šipku, pljuvao i po policiji, predsedniku koji je lagao, medijima koji su dobro profitirali i iskoristili ako ne i ucestvovali u ubijanju iste. Zašto si samo Šipku izdvojio od ovoliko prevaranata na sve strane ?
Tacno!!!!

Zasto ne pljuje po ostalima ...zasto????

- - - - - - - - - -

Zaključio si ti sa Gromom jer vam tako odgovara. Čuj, Grom postavio po frejmovima i vidi se da nema modrice kada stoji daleko od kamere. Pa, nije snimak nastao za potrebe premijere u Holivudu, naravno da se ne vidi modrica kad je predaleko u nekom mraku.

Modrica se čak i vidi sasvim normalno, ja nisam primetila da je "nije bilo" dok nije prišla stolu.

Sta je gico?

Sta se koprcas ,,,modrice nema i kraj ,fotomontaza!

- - - - - - - - - -

Fina i društvena? Takva osoba ne časti psovkama onog ko ima drugačije razmišljanje od njega. Ne preti blokiranjem. Ne znam ni šta postiže tim blokiranjem ovde, kako god...

Da, brani ih. Kasno si se uključio/la u temu. I Roki je nešto skoro registrovan iako ima već skoro 4 800 postova na forumu...

Ja castim provokatore ,i ne branim nikoga!!!

- - - - - - - - - -

Po njemu su verovatno krivi zato što nisu pazili na štrik kada su masoni, iluminati, vitezovi templari, jezuiti, D.J.V., Vučko i okultni brojevi krali stvari da bi ubili Jelenu i posle je presvukli.

Za koga ti radis?!
Koliko ti placaju da se ovde koprcas?!Cije interese zastupas?!

Neko je posle pauze pretrage javio kada da donesu telo ,,,garant,,,tu je kljuc slucaja ,ali nekome nije u interesu da se to ispita ,zato je lakse zamajavati narod teorijom nasipa

- - - - - - - - - -

Oni ni vestacenja ostalih nisu ispitali koliko su "sposobni",a kamoli drugih koji su bili na nasipu te veceri!!

- - - - - - - - - -

Ne preti blokiranjem. Ne znam ni šta postiže tim blokiranjem ovde, kako god...

Blokiranjem postizem da ne moram da gledam postove doticne osobe,da ne ulazim u nikakvu diskusiju ,i sprecavam provokacije ,e to postizem

- - - - - - - - - -

Trebao je neko uputiti tragace na kanal. Logicno je da su se drzali Zoranove price i tako usmjerili potragu. Jedino je nelogicno kako psi , zaista, nisu nanjusili krv.

Zato sto telo nije ni bilo tu ....pretragom je neko drugi manipulisao ,a ne Zoran ,kako ovde predstavljate,,ko je vodio pretragu ,ko je davao direktna naredjenja gde ce se pretraga kretati i kada ce se pretraga povuci na pauzi?!

Taj ko je to radio je verovatno umesan?!!

- - - - - - - - - -

Mogu da utvrde to iako je naknadno majica natopljena krvlju,to da.

Da li je padala kisa u noci izmedju subote i nedelje?

Cini mi se da ne...tih dana je bilo toplo ,suncano i do 25 c,,,gledao sam prognozu na netu za taj period,,,,sledeci dan je bilo kise ,posle pronalaska....

Kako je tragac nasao telo odmah sledeceg dana kada je bio doveden ,a te veceri nije?

Pa zato sto je telo naknadno baceno ,stvari podmetnute ,,,i to nije moglo biti uradjeno bez saradnji krtica

- - - - - - - - - -

I gde se uopste kretala ta pretraga kada su njene stvari toliko kasno pronasli,,,u sta su gledali ,,,?!

- - - - - - - - - -

Znaci neko je namerno skretao pretragu ,,,,jer logicno je da je to radjeno namenski da bi kao sto "kasnije "pronasli stvari ,telo..,to je opravdanje zasto nocu nije pronadjeno nista?!!

Neki bi da BIA učestvuje u razrešenja slučaja ali nije to njihov FAX.

Neki misle da su strane službe ubili Jelenu zbog Z.M

Neki misle da je neko tajno društvo tipa MASONI.

Sve to špekulacije i pokušaj da se POLICIJA,SUDSTVO,Tužilaštvo da ih stave na stub srama.

VELIKA pitanja:

1.Da li je otac od Tijane išao u rijalitije.?

2.Da li je otac od Tijane koristio novine da dobije publicitet?

Oni su sami sebe stavili na stub srama ,niko ih nije bio po usima da dozvole ovo razvlacenje slucaja po medijima i pravljenje rijalitija ,sami su to dozvolili....

- - - - - - - - - -

Njega su ucenili ,nagovorili nekako da ode u rijaliti ,,,i sam je rekao da ne zeli da ide ,niti ga to zanima,,,i posle biva uhapsen radi dizanja necijeg rejtinga ,,,,

Nenad988 :
јuče 21:04
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Famozni utorak-utorak koji se spominje da će biti pušten je teško.

Famizni utorak pominju novine ,njima se obrati

- - - - - - - - - -

I sve da nemaju jakih dokaza protiv Z.M, čak i neke stvari koji idu u korist Z.M su slabe,
Manipulatori kao Z mogu da manipulišu sa ljudima,postoji mogućnost da M.M truje pričom malu Janu da potvrdi nešto što nije bilo.Nenad

To je veoma lose opravdanje za nesposobnost ,,,jer da imaju jakih dokaza ,ne bi plasirali takve nebuloze

Njemu ide u korist veoma sto krv nije pronadjena uopste na odeci ,u kuci ,nigde....

- - - - - - - - - -

Znaci nemaju dokaza ,izjave nekih navodnih svedoka zbunjujuce ,konfuzne,nepovezane ,sve videli ,samo cin ubistva ni culi ni videli nisu ?!

Na forumu ima vecih manipulatora..da je on neki manipulator ,on onda i ne bi bio provaljen ,,,zar ne!!!

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 463644

Ovo je ta jedna slika prilikom izvlacenja i ne znam kako je Sipka video okovratnik(mislim da se radi o cistoj prevari s njegove strane).... On je to ubacio u svoju pricu koju ce eventualno pokriti recima da ima "pouzdane informacije".... A inace on nema nista, to su gluposti... Gluposti ravne onoj s varikinom koju je umislio, a vala i na njoj se zaradilo...
Na predhodnim slikama se vidi kako joj je majica krvava u donjem delu.. Smatram da je i to nastalo prilikom vucenja kada se majca guzvala(ili kako bih rekao naborala u donjem delu), s obzirom da ju je vukao za noge...
Da su te slike prevara on bi onda odgovarao za tako nesto!!

Jel ima neko da mi objasni ovo;
Ajde navukli su joj majicu preko glave koju su zamotali u nesto, ali kako su je dovezli do nasipa, nosili do kanala i ubacili u njega, a da se okovratnik ne isfleka, ali se zato kasnije isflekao dok je telo vozeno na obdukciju?
Ne znam zasto bi neko sve to radio, ali ne znam ni kako da vam dokazem da lupate osim ovako...
Neko je ubio pa brisao sve, pa obukao cistu odecu pa pazio da se ne isfleka(valjda da bi provalili da ju je oblacio), pa dovozio telo tamo gde ga traze... O zemljo otvori se!!!! I sve to sto se radi s lesom je u stvari dodatno ostavljanje tragova.. Pa pobogu ljudi makar bi ga valjda bacili negde da se ne nadje.... Da li ste vi ludi !!!!!!!?????

Zato sto hladna voda sprecava krvarenje ,dalje krvarenje ,kada je izvucena ,krv je iscurela ....verovatno joj je i glava bila umotana u nesto neposredno pre bacanja u kanal ,zbog krvi ....

Kada su mogli tako pazljivo da smisle sve to ,nosenje tela u nesto ,cilim ,tepih....onda su mogli i glavu da uviju celofanom preventivno zbog krvi ,,,i posle su samo skinuli...

I kao sto sam pre pisao ,nisu racunali da ce ove slike procuriti u javnosti...mislili su da ce se to nekako zataskati,,

A zasto su to radili ,to ubice treba pitati ,,uglavnom znam da se teorija nasipa sada forsira

- - - - - - - - - -

Pa pobogu ljudi makar bi ga valjda bacili negde da se ne nadje.... Da li ste vi ludi !!!!!!!?????

To je uradjeno da bi bacilo veliku sumnju na muza ,,vracanje tela je poruka ,pretnja,,,

- - - - - - - - - -

Ta voda u kanalu je stajaca ,barustina obicna ,,,,da je tu ubijena videlo bi se dosta krvi ,,,ne bi krv mogla tek tako da otekne ,posto je voda stajaca ,,,,a kako znam da je stajaca ,zbog zabokrecine,,,.

- - - - - - - - - -

Da je u kanalu ubijena ili pored ,i zbog samog adrenalina bi iscurelo dosta krvi ,,ne bi ni hladna voda mogla da spreci oticanje krvi ,,,i videla bi se krv u kanalu ,na povrsini ....probajte da isipate litar ,dva na nekoj stajacoj vodi i ta krv ce sigurno ostati duze vremena

Da znas da si u pravu! Sin mu takodje pjevac! Ljubomora,zavist,konkurencija,sve je to danas cesta pojava!

A da pojasnim malo zasto kum mi je sumnjiv ako ne kao izvrsilac a ono kao deo ovog zlocina...

Secam se dobro one izjave od Predsednika u oci izborne tisine, tj tad je bio Premijer... One cuvene koju svi često ponavljaju, parafraziracu - "Ubica ce biti uhapsen tj poznat u ponedeljak"
Medjutim ono sto retko ko ponavlja jeste druga recenica u toj njegovoj izjavi...
Kada je rekao - "Neka policija ne objavljuje do ponedeljka DA NE BI BILO GOVORA MRZNJE u finisu kampanje" - kraj citata

Hm...
Govor mrznje se obicno, ne uvek, ali obicno, pominje u kontekstu kad se govori o nekim manjinskim skupinama bilo da su to Albanci, Romi, ili cak i migranti koji su tad bili aktuelni takodje...
A ovde u vezi ovog zlocina smo pominjali kao moguce narucene izvrsioce upravo albansku mafiju...i znamo vec koju facu u vezi toga smo pominjali....a o toj faci ima interesantih vesti ovih dana...
Druga stvar...ta faca se kretela i medju svojim ljudima vrbovala upravo i Rome...znamo da mu je predhodna kratkotrajna zena bila takodje romska svadbarska pevačica...
Treca stvar...i bečka Rada je imala onog drugara sto prepravlja...auta...i koji se kao fotkao sa bivsim Predsednikom Nikolicem...a koji je takodje Rom...
Potom u ovom slucaju je bilo jos par Roma, onaj decko u belom dresu na 40 dana...
I onda imamo jel tog kuma Roma i njegovog sina takodje pevaca koji je posle nasledio Jelenu u Parovima za nastupe i pevanje u toj emisiji.

Dakle ne mislim ja da je kum mastermind zlocina, ali da je neka karika u istom - to je moja sumnja....
Bilo da su zlocin direktno inicirali Marjanovici, ili da ga je inicirala ili odradila upravo pominjana albanska mafija...

...

- - - - - - - - - -

Vasika Drašković je rekla da je Jelena verovatno upala u nestabilnu patološku porodicu

Ko je sad Vesika Draskovic?
I nije li ono prezime Draskovic pominjano u kontekstu da su Draskovici poklonili kucu Marjanovicima?

....

- - - - - - - - - -

Aman zaman ljudi kakav "Satanovic",valjda bila humantirana zurka za nekog Mladena Stevanetica.ima i negdje na njenom profilu pise.

Jeste bila je, ali je prosto indikativno da ona napravi taj i takav svesni ili nesvesni lapsuz...
Prosto je tesko i pomisliti da ima neko ko se preziva tako pa da tek tako to predje preko usana...
Nije to lapsuz tipa PETROVIC umesto PETRONIJEVIC npr
Jer i Petrovic i Petronijevic su postojeca relativno cesta prezimena i sl, pa napraviti takav lapsuz nije nesto neobicno.

Ali reci kao prezime SATANOVIC...
Takvo prezime fakticki NE POSTOJI...

Dakle to je neka ili svest ili podsvest ili neka prediktivna misao govorila iz nje...
A pri tome na toj njenoj poslednjoj zurci u Parovima u tom trenutku sem nje obucene u tamno su i skoro svi koji su igrali oko nje BILI U KOMPLET CRNOM !!!

...

Poslednja izmena:
ja bih prvo uhapsila ovog ko je ovo napisao, pa onda vlasnika ovih novina, pa mitrovica koji je zlostavljao dete dovodeći ga u reality , pa Seselja sto je onako lupetao po istom , pa predsednika sto je lagao narod da imaju ubicu ali ce saopstiti posle izbora, nazvao muža odavno ubicom, a optužnice još nigde, pa sve medije koje su se oparile na konto ovog slučaja pisajuci svaki dan nove laži , i na kraju Sashu Popović koji je posvetio emisiju pokojnici čini mi se posle samo nedelju dana, pa policiju koja je primila mito i prikrila dokaze, onaj koji je hteo da otkrije dobio je otkaz itd itd.......... Možda da krenemo od policije i sashe popović , evo uhapsite sashu, pozovite Bozu i njegovu desnu ruku pa u jednu crnu sobu na ‘tretman’ ....neće dugo da izdrži taj skot, ja bih mu šest sati dala pa da peva ko slavuj;) Sto se tiče vecerasnje emisije, odgledala sam i složila bih se sa šipkom , ako nemaju dokaze za optužnicu da je kriv, nek podignu drugu optužnicu za ono za šta sigurno imaju dokaze - između redova da je saučesnik! Zbog koga laze i prikriva zločin ? Ko je sve ovo isplanirao? Da li su Marjanovici podržali i prihvatili ‘ponudu’ ili su ucenjeni?

- - - - - - - - - -

koliko su dugovali Grandu za Jelenin povratak? Jelena je neposredno pred ubistvo izjavila da je bila veoma iznenadjena da nisu tražili ništa osim da omrsa ?!

To su takodje dobra pitanja...
Prosto je neverovatno da nijedne novine nisu objavile da li su i kada saslusani i Sasa Popovic i Lepa Brena.
Posto su oboje bili DIREKTORI FIRME ZA KOJU JE JELENA RADILA, sto znaci pola njenog zivota i radne aktivnosti...ako ne i vise...
A pri tome pominjano je da je Lepa Brena bila i musterija kod Zorice Marjanovic...
A pri tome oboje pominjanih i Sasa i Brena su cudno i nezadrzivo trosili pare u danima i mesecima po Jeleninom ubistvu...te besna kola, stanovi, kuce...
Cudno...
A pri tome Sasa jeste u toj emisiji posvecenoj Jeleni zaista obecao da ce snimiti CD sa Jeleninim pesmama i sve pare dati Jani... To se ni do danas nije desilo...
A on je mogao to uraditi cak i ako sumnja postoji na Marjanovicima...Mogao je u banku ili osiguranje orociti pare do Janinog punoletstva i navesti da je ona krajnji korisnik dakle ona bi to licno podigla kad postane punoletna.
Ali nije to uradio...

...

- - - - - - - - - -

Ja zaista ne mrzim coveka... Zao mi je sto obmanjuje ljude, a imao sam zelju da ga cenim s obzirom da se fino i kulrurno ponasa... Ono sto govori(na jako fin nacin) velike su gluposti...

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 463642
Pogledajte prilog 463643

To su objavili kao slike njene majice... Koliko vidim tu se mogu primetiti i tragovi vucenja, kao i prljavstina s povrsina koja je ostala na majici kada je telo izvlaceno...

Ovo je majica sa obdukcije...Dakle kad je telo vec vozeno u mrtvackoj vreci i forenzickom kombiju do instituta...i kad je Sipka i rekao da je vozeci se tek tada sva okrvavila...
Premda verujem da je i pre bila okrvavljena u nekoj meri naravno.
Pogotovo sto vidimo da je ovo ledjna strana, a udarci i jesu s ledja naneseni potiljak i sl., dakle vise krvi i jeste islo na ledjnu stranu majice.

....

Poslednja izmena:
Zaključio si ti sa Gromom jer vam tako odgovara. Čuj, Grom postavio po frejmovima i vidi se da nema modrice kada stoji daleko od kamere. Pa, nije snimak nastao za potrebe premijere u Holivudu, naravno da se ne vidi modrica kad je predaleko u nekom mraku.

Modrica se čak i vidi sasvim normalno, ja nisam primetila da je "nije bilo" dok nije prišla stolu.

Nisam ja nista decidno tvrdio, vec se ovde nadogradilo stosta u vezi tog snimka, te da se Zoran derao, lupao o sto i sl.
A svega toga zaista nema na snimku...
Takodje neko pominje da se nije u tom trenutku smejala puno...
Jel iko od vas ikad bio na Slavi i gledao zene koje lete da usluze goste, a snajke pogotovo, koje jel po "narodnom obicaju" uvek treba da se pokazu i dokazu kao vredne? I ne stizu naravno da se svo vreme keze i klibere...vec zene gledaju da odrade taj posao kako bi gosti bili usluzeni

A pri tome ona se na drugom snimku na kojem peva onu srpsku pesmu itekako smeje i ne vidi se ni modrica ni neprijatnost...
Cak se i zeza sa Zoranom i kao udara ga po ruci šatro, posto on joj krije tekst na telefonu sa kojeg je citala pesmu dok peva. I onda joj Zoran daje kao pare da nosi muzicarima itd

Dakle i ja sumnjam na neku vrstu ucesca ili spoznaje Zorana o ovom zlocinu, ali nemoj da izmisljamo vise nego sto jeste.

....

Poslednja izmena:

Upravo o tome govorim...
Takodje dosta sumnjam i na onoga ko je sve ove njene privatne snimke snimao...
Taj vrlo verovatno da je unapred znao sta ce se Jeleni desiti...
A dosta tih njenih privatnih snimaka je ocigledno snimao njen menadzer...jer ih je uglavnom on i pustio u medije sa svog YT kanala (a ima ih vise...) pa cak i ovaj na kojem se kao "pojavljuje pa nestaje" modrica...
Jer na prvom snimku snimak hvata cak i pominjanog kuma - sto znaci da kum nije snimao tada.
A ako je on objavio na FB onda ili je snimao njegov sin pevac ili menadzer...

...

zoran je bio mamin i tatin ljubimac , a on odbačenik, zapostavljeni uljez odrasta u buntovnika, u njemu je ogromna potisnuta mržnja prema majčinim i zoranovom ‘talentima’, životnom stilu, društvu u kojem se krecu, jeleni kao pevačici muzike koje se grozi, ljudi koji mu se gade..... Miloš nikada nije voleo svoju porodicu. Njegove pesme i imidž su zapravo bunt i mržnja prema rodjenoj porodici.

Samo jos da dodam u vezi MM, da ne znam da li je ona FB prepiska autenticna, ali ona fotka i kao "šala"...sa Austrijskim monsturmom Fritzom jeste sa njegovog bloga.
Njegova darkerska gotik muzika je takodje svojevrsna sekta i tu nema govora da nije, kolikogod neki to branili kao samo tek pravac u muzici...
Dakle on svakako nije dobro okruzenje za Janu bez obzira dal imao ucesca u zlocinu ili ne imao...

Premda da budem iskren ne znam ni ko bi sad bio dobro okruzenje za nju...
Mozda neka dobra porodica dobrih ljudi koji su recimo kao hranitelji vec ispratili na pravi put dosta klinaca i sl.
Po meni takodje ni estradni Krsmnovici nisu neko okruzenje za nju...pogotovo okruzenje sestre dizajnerke i manekenke...koje su posecivale jazbinu pominjanog estradnog gurua...

...

Aha... I dok je nosena posle do kanla... I krv nikako nije mogla da se slije na dole, niz vrat? Da je nisu mozda prevozili tako sto su je drzali za noge da visi s glavom na dole, a dole poturili da u nesto kaplje krv??? A zasto su to radili, zasto???? O Boze poludecu od vas sa ove teme...

Ako je ubistvo bilo ritualno...sto mislim da jeste...kogod da ga je pocinio...
Pri ritualnim sektaskim ubistvima i zrtvovanjima zrtva se skida gola...i upravo se okrece naglavacke...
Ako si ikad ista citao o delovanjima satanistickih sekti i njihovim ritualima morao si naici na te podatke.

Dakle, ako...je ubistvo bilo ritualno ona je pri udarcima bila skinuta i vrlo verovatno okrenuta naglavacke, a tek posle kad se trebalo resiti tela onda su je obukli u ono u cemu je i oteta i vratili na kanal i bacili...
Ono sto mozemo primetiti na ovoj prednjoj strani majice jeste da je okovratnik kao izdrndan, razvaljen, a sto je mozda posledica bas navlacenja majice tj sirenja okovratnika preko mere, a kako bi se prebacio preko izudarane glave...
Kao kad bi recimo zeleo da coveku sa sesirom prebacis majicu preko glave a da mu sesir stoji na glavi svo vreme - dakle to bi uradio tako sto bi rasirio okovratnik do maksimuma tj razdrndao ga.

...

Jel ima neko da mi objasni ovo;
Ajde navukli su joj majicu preko glave koju su zamotali u nesto, ali kako su je dovezli do nasipa, nosili do kanala i ubacili u njega, a da se okovratnik ne isfleka, ali se zato kasnije isflekao dok je telo vozeno na obdukciju?
Ne znam zasto bi neko sve to radio, ali ne znam ni kako da vam dokazem da lupate osim ovako...
Neko je ubio pa brisao sve, pa obukao cistu odecu pa pazio da se ne isfleka(valjda da bi provalili da ju je oblacio), pa dovozio telo tamo gde ga traze... O zemljo otvori se!!!! I sve to sto se radi s lesom je u stvari dodatno ostavljanje tragova.. Pa pobogu ljudi makar bi ga valjda bacili negde da se ne nadje.... Da li ste vi ludi !!!!!!!?????

Sto se tice Zoranovih pantalona on se verovatno presvukao u tih par sati do odlaska u policiju da prijavi i do dolaska novinara... E sad moguc je ovaj scenario... Tragovi blata su (mikro tragovi) koji su kao fleke ostali na njegovim nogama nakon presvlacenja(koje je obavlljeno kada mu je vladimir doneo odecu i obucu,carape), a zatim i presli na druge maskirne pantalone u kojima je slikan za novine na nasipu i u kojima je bio to vece... Smatram da su to mikro tragovi i da je to moguce.. E te druge maskirne pantalone nije smeo niti hteo da unisti(jer to stvara sumnju)... One su mu oduzete... Nije se nadao, ali i na njima su nadjeni tragovi... Mislim da se od prilike tako nesto desilo..

E sad procitaj ova svoja dva posta...
Dakle u prvom sumnjas da je neko stigao Jelenu da presvlaci i da ju je uopste presvlacio...
A u drugom ti je sasvim normalno da se Zoran presvlacio na nasipu da ga niko ne vidi...
Dakle sam sebe demantujes...jer...s jedne strane ti je nemoguce, a u drugom slucaju ti je to preslvacenje moguce...

Pa odluci se...

...

- - - - - - - - - -

Ako je nasip onda je ubijena u kanalu.

Da...
Ali onda je neko morao videti krvavog, blatnjavog i mokrog Zorana...

...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back