ja sam i rekla da mislim da je to bio deo dila, da ih napadaju, pljuju i pišu sve i svašta , ali vidiš neće nikada ništa više otkriti o Zorici Marjanovic npr. Takodje ovo oko tuženja sa novinama, sve je to farsa, cifra oko celog projekta odavno je dogovorena, pretpostavljam da su veliki deo dobili pred ubistvo, a ostatak kad se Zoran oslobodi, kad pregrmi i tu farsu i kad zavrse ovaj eksperimentalni reality gde su se bogami dobro oparili plus skrenuli pažnju sa mnogih stvari koje su se dešavale u medjuvremenu....sećaš se da sam jednom rekla da sumnjam da je uopšte u zatvoru, i eto ih juče sa sve onim tužnim detetom sa kojim svi redom manipulišu, u poseti?! ....Da skrenu pažnju juče sa nepostojecih svedoka i da još malo zgroze ljude kako dete vode u zatvor, treba materijala za pisanje...sve smišljeno .....sve laz i farsa. Kao sto je laz da je u ćeliji sa onim ludakom sto je ubio ženu i dete. I ako je u zatvoru verujem da ima sobu ko u hotelu i sve sto mu je potrebno. Verujem da nas čita ,opasan psihic istreniran od malena i korišćen u ko zna koliko eksperimenata pre ovog. E, Zorane, pa htede još i vitez da postaneš , mi ćemo ti biti noćna mora, obećavam ! Putuju astralno ovde po Moskvi koliko kog hoćeš , pazi na sudare u onim donjim nivoima, e Ludaku jedan!!!