Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste li primetili da posle zescih postova ,uvek iskacu botine klovnovske koji pokusavaju da nas ismevaju i prave budalama ,isto kao ovi rijaliti kreatori?

- - - - - - - - - -

Ne mislim na tebe LJD ..da se ne uvredis

da, ali to je samo da se nasmeješ, nedaj da te izbace iz takta i spuste na njivoh novo psovanja i vredjanja.

- - - - - - - - - -

Шта се са тобом десило ?
Прво си имала неке јако добре претпоставке,
а онда си почела да серреш !

Зашто ?

Како ти се учинило да је наркоманов стил добитни ?

ko je narkoman?

Olako ti i Grom menjate teoriju ,pre siptarska mafija @COmpany ,sada Zvezdan ,Djindjic....

- - - - - - - - - -

Ali jeste zanimljivo za razmisljanje ,moram priznati ,ali tu covek moze i da se upetlja sa bezbroj teorija,,,"najbolje" kao ovi trusnes teoriju ,i niti je menjas ,,samo malo nadogradis ,jer mora da bude sto uverljivije ,,,i vrtis je evo 2 godine manje vise

- - - - - - - - - -

Cim su novinari prihvatili Jason teoriju ,sve vise pocinjem da verujem da je ovaj mozda cak i potpuno nevin ,barem sto se tice njenog ub....

ne menjam, samo naglas razmišljam šta mi se još motalo po glavi, ja sam javno čini mi se pre dve večeri iznela ono sto ja zaista mislim, i prvi put javno okrivila celu porodicu Marjanovic kao zločince i saucesnike u ovog odvratnom cirkusu. Takodje da je sve posle toga bila gluma, nije Rada navukla Zorana, već Zoran nju na pogrešan trag i na sektu bar ovu vitezovsku. Ako su neka sekta onda su ona najgora od najgorih, zna se koja. eto, samo ne želim da zanemarim zbog svog ubedjenja i neke druge mogucnosti, želim da zajedno razmotrimo i druge opcije.

Громе где си сад,
да објасниш коинциденцију да Рокац бира аватара
који је "пљунути" Милићев ?

Да није и он неки плаћеник
( не знам да ли је то Марко, он је само симбол некога таквога ).

897965_marko-milicev_ls-s.jpg

Лепо каже наш народ,
"заклела се земља рају да се тајне све дознају !"

šta god, sve poštujem osim kad krenu da se psuju i vredjaju. Meni su svi ovde dragi.... možda idemo daleko i skrenemo tamo da vas sokiramo, ali crvtsto verujem da ćemo bas ovde otkriti pravu istinu nego sto ćemo je ikada čuti od drzavnih organa.
bio sam nešto nervozan nisam hteo da omalovažim nikoga ko piše na ovoj temi, svako ima pravo da istražuje !

Kako ovaj Lazanski bolest trule drzave prebacuje na nekakve strane tajne sluzbe... Tuga...

Drzava nije bila trula sama od sebe tada...
Nisu kamere same od sebe bile pokvarene baš tada...
Nisu vrata Vlade bila zatvorena sama od sebe tada...
I nije slucajno da do dan danas mi ne znamo pozadinu atentata...

Jasno je da su neke strane sluzbe imale upliv u nase sluzbe i nas sistem i tako i omogucile atentat !!!

....

ne menjam, samo naglas razmišljam šta mi se još motalo po glavi, ja sam javno čini mi se pre dve večeri iznela ono sto ja zaista mislim, i prvi put javno okrivila celu porodicu Marjanovic kao zločince i saucesnike u ovog odvratnom cirkusu. Takodje da je sve posle toga bila gluma, nije Rada navukla Zorana, već Zoran nju na pogrešan trag i na sektu bar ovu vitezovsku. Ako su neka sekta onda su ona najgora od najgorih, zna se koja. eto, samo ne želim da zanemarim zbog svog ubedjenja i neke druge mogucnosti, želim da zajedno razmotrimo i druge opcije.

Vitez nije sigurno ...da je neki iluminat ni u to ne verujem ,zna se koga oni primaju,,,,da ima neke veze ,ima svakako .,,,sa drzavnim organima ,,,,tu treba istraziti ,sta je on radio ....

- - - - - - - - - -

Jasno je da su neke strane sluzbe imale upliv u nase sluzbe i nas sistem i tako i omogucile atentat !!!

....

Slazem se ...odlazak na aerodrom ,odmah posle atentata ,,,,stranih agenata

- - - - - - - - - -

Nije on tek tako isao da puca iz snajpera radi lepih ociju ,pojavljivao se u ezoteriji....

....

Nisu nikakve strane tajne sluzbe vec su nasi kriminalci i nase tajne sluzbe jedna mesavina ciji je jedan deo organizovao ubistvo premijera.... A nase drustvo nikada nece dozvoliti da se ti ljudi osecaju krivima pa cak i ako su pravosnazno osudjeni...

Nisu nikakve strane tajne sluzbe vec su nasi kriminalci i nase tajne sluzbe jedna mesavina ciji je jedan deo organizovao ubistvo premijera.... A nase drustvo nikada nece dozvoliti da se ti ljudi osecaju krivima pa cak i ako su pravosnazno osudjeni...

Ti zaista verujes da su likovi zvani - Zveki i Duća - master mind-i atentata na PREMIJERA DRZAVE ?! ?! ?!
Oni su mogli biti samo maskarada ili neki delic tog atentata, ali mastermind nikako...

A mi mastermind tog zlocina nikad nismo otkrili...do dan danas...

E tako ce nam izgleda biti i u vezi ovog zlocina u Borči...

....

Ti zaista verujes da su likovi zvani - Zveki i Duća - master mind-i atentata na PREMIJERA DRZAVE ?! ?! ?!
Oni su mogli biti samo maskarada ili neki delic tog atentata, ali mastermind nikako...
....
Verovatno zelis da ih omalovazis, ne bunim se... I da sve predstavis kao cirkus sto mozda i jeste.. Ali u tom cirkusu taj Zvezdan je imao cin pukovnika u crvenim beretkama... I bio je itekako bitan sraf....Naravno da je on izvrsio kao veoma pouzdan strelac... Cela organizacija je mesavina sluzbe i kriminala...

I mislim da je ovo napadanje porodice ,donekle i farsa ,skretanje paznje ,,,a oni su svesni toga,nego tako mora da se nesto ne bi razotkrilo?!?

Cuti ,i trpi imas 5 komada Db ...sta ces takva je situacija kad se petljas u nesto u sta nisi mozda trebao?!?

ja sam i rekla da mislim da je to bio deo dila, da ih napadaju, pljuju i pišu sve i svašta , ali vidiš neće nikada ništa više otkriti o Zorici Marjanovic npr. Takodje ovo oko tuženja sa novinama, sve je to farsa, cifra oko celog projekta odavno je dogovorena, pretpostavljam da su veliki deo dobili pred ubistvo, a ostatak kad se Zoran oslobodi, kad pregrmi i tu farsu i kad zavrse ovaj eksperimentalni reality gde su se bogami dobro oparili plus skrenuli pažnju sa mnogih stvari koje su se dešavale u medjuvremenu....sećaš se da sam jednom rekla da sumnjam da je uopšte u zatvoru, i eto ih juče sa sve onim tužnim detetom sa kojim svi redom manipulišu, u poseti?! ....Da skrenu pažnju juče sa nepostojecih svedoka i da još malo zgroze ljude kako dete vode u zatvor, treba materijala za pisanje...sve smišljeno .....sve laz i farsa. Kao sto je laz da je u ćeliji sa onim ludakom sto je ubio ženu i dete. I ako je u zatvoru verujem da ima sobu ko u hotelu i sve sto mu je potrebno. Verujem da nas čita ,opasan psihic istreniran od malena i korišćen u ko zna koliko eksperimenata pre ovog. E, Zorane, pa htede još i vitez da postaneš , mi ćemo ti biti noćna mora, obećavam ! Putuju astralno ovde po Moskvi koliko kog hoćeš , pazi na sudare u onim donjim nivoima, e Ludaku jedan!!!

KRVAVI STIHOVI ALISTERA KROULIJA

Od čelnika „Bedema“ saznajemo da kod mladih članova satanističkih sekti gotovo po pravilu pronalaze posebno uokvirene grozomorne stihove Alistera Kroulija:
„Iščupaj majku iz srca svog! Pljuni u lice oca svog! Neka tvoja noga zgazi stomak tvoje žene, a dete s njenih grudi baci psima i lešinarima!“

Na koga vas podsjecaju ovi stihovi?

ja sam i rekla da mislim da je to bio deo dila, da ih napadaju, pljuju i pišu sve i svašta , ali vidiš neće nikada ništa više otkriti o Zorici Marjanovic npr. Takodje ovo oko tuženja sa novinama, sve je to farsa, cifra oko celog projekta odavno je dogovorena, pretpostavljam da su veliki deo dobili pred ubistvo, a ostatak kad se Zoran oslobodi, kad pregrmi i tu farsu i kad zavrse ovaj eksperimentalni reality gde su se bogami dobro oparili plus skrenuli pažnju sa mnogih stvari koje su se dešavale u medjuvremenu....sećaš se da sam jednom rekla da sumnjam da je uopšte u zatvoru, i eto ih juče sa sve onim tužnim detetom sa kojim svi redom manipulišu, u poseti?! ....Da skrenu pažnju juče sa nepostojecih svedoka i da još malo zgroze ljude kako dete vode u zatvor, treba materijala za pisanje...sve smišljeno .....sve laz i farsa. Kao sto je laz da je u ćeliji sa onim ludakom sto je ubio ženu i dete. I ako je u zatvoru verujem da ima sobu ko u hotelu i sve sto mu je potrebno. Verujem da nas čita ,opasan psihic istreniran od malena i korišćen u ko zna koliko eksperimenata pre ovog. E, Zorane, pa htede još i vitez da postaneš , mi ćemo ti biti noćna mora, obećavam ! Putuju astralno ovde po Moskvi koliko kog hoćeš , pazi na sudare u onim donjim nivoima, e Ludaku jedan!!!

Desetka za ovaj post.
Ako ga i puste, bice obelezen do kraja zivota.
Zao mi deteta.
Ako i nju uvuku u taj svet, ako vec i nisu...

KRVAVI STIHOVI ALISTERA KROULIJA

Od čelnika „Bedema“ saznajemo da kod mladih članova satanističkih sekti gotovo po pravilu pronalaze posebno uokvirene grozomorne stihove Alistera Kroulija:
„Iščupaj majku iz srca svog! Pljuni u lice oca svog! Neka tvoja noga zgazi stomak tvoje žene, a dete s njenih grudi baci psima i lešinarima!“

Na koga vas podsjecaju ovi stihovi?

Miloš of course:)

pričali smo puno o zoranovom govoru tela i nedostatku facijalne ekspresije, o njegovom nedostatku empatije i nemogućnosti da prenese emociju. Tu je najviše pao u svojoj glumi i pomogao mi da složim neke kockice u svojoj glavi. Ovo smo svi primetili prilikom njegovih izjava i gostovanja po raznim emisijama. Ako pogledate njegov snimak kada je bio mali, obratite pažnju na isto ovo. Desetogodišnje Dete koje priča o astralnim svetovima, apsolutno ne pokazuje nikakvu emociju na licu, ni strah, ni tugu, ama ni jedan polu osmeh nisam mogla uhvatiti, apsolutno nikakvu emociju....kao da je programiran, ukočen totalno. Čipovan, kodiran?! Eto, zato nećemo dobiti nikakve podatke ko je u stvari Zorica Marjanovic!

Poslednja izmena:
...

А ти заиста верујеш да би неко робијао 40 година за неког другог ?
У држави где начелник генералштаба вече пре одласка у Хаг
држи унуче и плаче ко баба нека ?

Не поцењуј никога
и не фантазирај превише !

Сви смо ми људи,
способни за све
и склони свему !

A mi mastermind tog zlocina nikad nismo otkrili...do dan danas...

E tako ce nam izgleda biti i u vezi ovog zlocina u Borči...

....

čak je bilo i objavljeno da je Kum hteo da bude predsednik, a Šiptar premijer...sretko Kalinić bi verovatno bio ministar vojske...smejurija od ,,kreiranja priče"

čak je bilo i objavljeno da je Kum hteo da bude predsednik, a Šiptar premijer...sretko Kalinić bi verovatno bio ministar vojske...smejurija od ,,kreiranja priče"

Sad mozemo da nadogradimo i da je budala hteo da bude ministar prosvete, ali pojava tih glupih novinarskih prica ne znaci da Legija nije organizovao, a Zvezdan izvrsio ubistvo premijera...
Slicno je i u ovom slucaju... Silni neosnovani napadi na sve clanove porodice Marjanovic i blacenje bez osnova(povezivanje sa sektama) ne znace da Z nije ubio Jelenu...

А ти заиста верујеш да би неко робијао 40 година за неког другог ?
У држави где начелник генералштаба вече пре одласка у Хаг
држи унуче и плаче ко баба нека ?

Не поцењуј никога
и не фантазирај превише !

Сви смо ми људи,
способни за све
и склони свему !
Čekala sam te dugo. Hvala ti puno na ovim recima. Sada disi duboko i polako , stomakom, ne ramenima, i ne izleci više .

Sad mozemo da nadogradimo i da je budala hteo da bude ministar prosvete, ali pojava tih glupih novinarskih prica ne znaci da Legija nije organizovao, a Zvezdan izvrsio ubistvo premijera...
Slicno je i u ovom slucaju... Silni neosnovani napadi na sve clanove porodice Marjanovic i blacenje bez osnova(povezivanje sa sektama) ne znace da Z nije ubio Jelenu...

predlažem da ne pričamo više o Premijeru ovde, nije ni mesto, a ni vreme. Izvinjavam se sto sam ikada ovde pomenula da Zvezdan Jovanovic lezi nevin u zatvoru. Neću više zucnuti o tome.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back