Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad se ovakve stvari dese u nekoj porodici,to je nesto sto ZAUVIJEK promijeni zivote svih clanova porodice,obe strane, posledice ce "stici" i sledece generacije,zato nikad ne bih branila nekog ko je toliko ocigledno kriv ,ko se sam tako predstavio! Necu ni da sudim dok ne "vidim" dokaze!

- - - - - - - - - -

Вала овде су сви стабилни.
Лудаци.

Ti ces izgleda na kraju biti najvise u pravu! Samo ne znam otkud ti medju nama ludacima :D
Bjezi odavdje,jer znas ono " skim si.."...:D

...
Uvijek sam naglasavala da je na mojoj listi osumnjicenih pod broj jedan PARTNER!
Ni do dan danas nisam promijenila misljenje!
...

Знаш шта је мој брак скењало ?
То што је моја партнерка била пренаслушана
женских канцеларијских прича !

Није могла да ме прихвати као посебног,
као другачијег од стереотипа.
И код ње је то било непромењиво као и код тебе.

Шта да ти кажем,
осим жао ми је !

Жао ми је пре свега моје промашене брачне заједнице,
остало је једно велико искуство :
Жене су бића са превише туђих искустава
које углавном погрешно тумаче и примењују !

Зато их мушкарци и третирају
- за кревет
- за домаћицу
- за забаву

Без љутње !

Ех да,
она која се издигне изнад тога - профитира,
али таквих је мало.
Пробају и одустану одмах ако крене по злу то веровање у мушкарце.

Zoran Marjanović je podvojena ličnost i sam je sebe ubedio da nema ništa sa ubistvom svoje supruge Jelene Marjanović!
Ovo je, kako saznajemo, zaključak stručnog veštačenja policijskih psihologa koji su prethodnih meseci analizirali ponašanje i izjave uhapšenog Zorana Marjanovića.
Inspektori koji rade na rasvetljavanju Jeleninog ubistva zatražili su posle Zoranovog hapšenja 15. septembra od policijskih psihologa da urade profil i stručnu procenu njegove ličnosti. Zbog proceduralnih i formalnih razloga, psiholozi nisu nasamo razgovarali sa Marjanovićem, ali su prisustvovali njegovim saslušanjima i analizirali njegovo ponašanje u pritvoru. Takođe, pažljivo su pregledali i izučavali zapisnike i video-snimke sa svih informativnih razgovora koji su od 2. aprila prošle godine, kada je ubijena Jelena, do 15. septembra ove godine obavljeni sa Zoranom.

Zoran Marjanović je podvojena ličnost i sam je sebe ubedio da nema ništa sa ubistvom svoje supruge Jelene Marjanović!
Ovo je, kako saznajemo, zaključak stručnog veštačenja policijskih psihologa koji su prethodnih meseci analizirali ponašanje i izjave uhapšenog Zorana Marjanovića.
Inspektori koji rade na rasvetljavanju Jeleninog ubistva zatražili su posle Zoranovog hapšenja 15. septembra od policijskih psihologa da urade profil i stručnu procenu njegove ličnosti. Zbog proceduralnih i formalnih razloga, psiholozi nisu nasamo razgovarali sa Marjanovićem, ali su prisustvovali njegovim saslušanjima i analizirali njegovo ponašanje u pritvoru. Takođe, pažljivo su pregledali i izučavali zapisnike i video-snimke sa svih informativnih razgovora koji su od 2. aprila prošle godine, kada je ubijena Jelena, do 15. septembra ove godine obavljeni sa Zoranom.
da ponovim:

ovu su priču izbacili u medijima zato što je Zoran M. PROŠAO POLIGRAF, a policajcima nije moglo da dopre do mozga KAKO jer su od početka 100% sigurni da je on ubica, pa su onda izmislili tu priču o podvojenoj ličnosti da bi sebi i drugima objasnili kako je to uspeo

Знаш шта је мој брак скењало ?
То што је моја партнерка била пренаслушана
женских канцеларијских прича !

Није могла да ме прихвати као посебног,
као другачијег од стереотипа.
И код ње је то било непромењиво као и код тебе.

Шта да ти кажем,
осим жао ми је !

Жао ми је пре свега моје промашене брачне заједнице,
остало је једно велико искуство :
Жене су бића са превише туђих искустава
које углавном погрешно тумаче и примењују !

Зато их мушкарци и третирају
- за кревет
- за домаћицу
- за забаву

Без љутње !

Ех да,
она која се издигне изнад тога - профитира,
али таквих је мало.
Пробају и одустану одмах ако крене по злу то веровање у мушкарце.

Zao mi je zbog tvog bracnog "brodoloma"!
Svi mi imamo neka "svoja",traumaticna iskustva!Zato i ja imam neko svoje misljenje o partnerskim odnosima,posebno ljubavnim i svemu tome!
I tvoje,ovakvo misljenje, je na osnovu neke trume,eto taj tvoj bracni "brodolom"! Ogorcenost,sarkazam naprosto iz tebe izbija! Prebacivanje krivice na druge?U partnerskim odnosima najvazniji su partneri,njihov sklad bez potrebe mijenjanja onog drugog!
Ali ,kad neke osobe vise nema,kad joj neko poremecen,neki nasilnik,oduzme zivot,zato sto ne moze vise s njim da zivi,e to je tuga,pravi razlog da svijet vise ne gledas kroz "ruzicaste naocale"!
Ne ljutim se!
Svi imamo neka svoja iskustva,razlicita shvatanja i poglede na svijet! Pa prema tome i poglede na zene odnosno muskarce!

Z se sam prikazao kao narcis,psihopata! To je najbolje opisao Z Nikolic i zato ne cudi ni poligraf,ni sve sto gledamo mjesecima!

Zao mi je zbog tvog bracnog "brodoloma"!
Svi mi imamo neka "svoja",traumaticna iskustva!Zato i ja imam neko svoje misljenje o partnerskim odnosima,posebno ljubavnim i svemu tome!
I tvoje,ovakvo misljenje, je na osnovu neke trume,eto taj tvoj bracni "brodolom"! Ogorcenost,sarkazam naprosto iz tebe izbija! Prebacivanje krivice na druge?U partnerskim odnosima najvazniji su partneri,njihov sklad bez potrebe mijenjanja onog drugog!
Ali ,kad neke osobe vise nema,kad joj neko poremecen,neki nasilnik,oduzme zivot,zato sto ne moze vise s njim da zivi,e to je tuga,pravi razlog da svijet vise ne gledas kroz "ruzicaste naocale"!
Ne ljutim se!
Svi imamo neka svoja iskustva,razlicita shvatanja i poglede na svijet! Pa prema tome i poglede na zene odnosno muskarce!

Za svakoga na ovom svetu postoji neko ko mu/joj je dobar par! Ne treba nikada gubiti nadu da takva osoba postoji ! Ali se treba biti na zemlji i realan kada neko nije prava osoba za nas, poželeti mu sve najbolje i nastaviti svojim putem, a ne dozvoljavati sve i svašta i žrtvovati se da bi opstala veza sa nekim ko nije za tebe i ko te ne poštuje takvog kakav jesi!

odmah su ga stavili u pritvor i poligrafisali ga DVA PUTA i posle 48 sati ga pustili kući
Da li ti mozes da shvats da je on bio u pritvoru najvise koliko moze a to je 48 sati. Da li shvatas da duze zadrzavanje u policiji(pritvoru) mora da zatrazi tuzilac? Da li shvatas da se nikada nije desilo niti je moguce da tuzilac zatrazi vece zadrzavanje na osnovu poligrafa? Niti on zna kako je Z prosao na poligrafu. Niti se to njemu predocava(niti ga zanima)!!!!!!!!!! To je jedino policijska stvar i koriste je samo oni u predistraznom postupku!!!!!! Tuziocu trebaju materijalni dokazi, nikakav poligraf!!!!!!!!!! Policija bi ga mozda zadrzala, ali postoji zakon koji to ne dozvoljava!!!! Ne odlucuju oni u istrazi niti poligrafista da li ce se neko zadrzati u pritvoruuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Svako ko misli da su policija i tužilaštvo čekali godinu i po dana da bi onda uhapsili Zorana bez ikakvih dokaza ili je mnogo glup ili se pravi glup! Advokati odbrane pričaju svoju priču i pokušavaju da obesmisle čitav slučaj, ali niko ne može da sruši činjenicu da smo na blatu koje je nađeno na glavi ubijene Jelene našli Zoranov DNK i da smo na njegovim pantalonama našli čestice blata koje potpuno odgovaraju blatu sa mesta zločina! Mi, dakle, imamo čvrste, neoborive dokaze da je Zoran bio na mestu ubistva i da je bio u dodiru sa Jelenom kada je ona već bila mrtva!

Pokazao je odsustvo emаptije,promiskuitet,laganje,samoljublje,manipul isanje.......
...

Ништа ја од тога нисам видео,
односно много тога што сам видео
упоредио сам са својим искуствима.

Сећам се када ми је отац умро
смејао сам се цео дан,
некако нисам веровао !

Па ни касније нисам могао да га ожалим како треба
иако је јадник живот дао за мене радећи од јутра до сутра !

...
koliko hoces toga ima za nekog ko zeli da vidi
...

Сад сама изанализирај ово што си рекла,
ко жели да види !

Крив је муж, јел'да ?!
А ја бих рекао да ју је умлатила жена,
јер је очито слаба рука убице,
чим је имала потребу да је удара толико пута !

Чија је претпоставка овде боља,
твоја или моја ?

- - - - - - - - - -

За мог ћалета ...

Rock,
Uvijek sam naglasavala da je na mojoj listi osumnjicenih pod broj jedan PARTNER!
Ni do dan danas nisam promijenila misljenje!
Zao mi je sto ti ne mozes da vidis sebe iz drugog ugla,toliko ides u krajnost svojim pokusajem branjenja moguceg krivca!
Kao sto ja ne mogu tvrditi da ju je ubio Z tako nikad ne bih tvrdila ni da nije kriv! Ti si potpuno nerealan u ovom slucaju,pristrasan! Svi su krivi samo on ne!
Ali, kao sto si i sam rekao,to je tvoje misljenje ,nije ni mene briga sta se drugim ljudima mota po glavi! Njihova stvar!
I jos nesto ,nisam, ja ovdje da formiram misljenje okoline vec da cujem i druge ljude,mozda saznam nesto novo,razmjenim neka saznanja i slično...
A isto tako,tesko da moje vec formirano misljenje moze neko promijeniti ,osim cinjenica vezanih za sam slucaj, do kojih bih dosla posredstvom raznoraznih cinilaca u ovoj "sveopstoj" istrazi!
To uopste nije tacno sto pricas ,nego izvrces ...nemam vremena da gubim ns nebitne stvari

- - - - - - - - - -

Doziraju oni djavola .,,,sto ne izadju da daju izjavu na konferenciji,zasto policija 2 godine ne izlazi ,i vi mi pricate o nekoj pristrasnosti

- - - - - - - - - -

Samo vi analizirajte njegove pokrete glavom ,dupetom ,nogama ....dok ce prave ubice da se izvuku ...ali ima onaj odozgo sve vidi i zna .,,

- - - - - - - - - -

Zato sam ja rekao da do sada samo 3 stvari idu u korist Z a ostalo ide protiv

Oooo Nenade napredujes ,pre si pisao jedna ,sada Tri ,doguraces ti do 10 do kraja isteka pritvora,...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back