Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je sve ovako kako su ovi svjedoci rekli,da li je moguce da neko ,dakle pred Z,ubije J? Znaci, on nije bio ni na kakvoj poljanici, vec je nastavio hodati iza nje?

Meni je to moguce samo u slucaju da je vidio sve i pobjegao odatle? Mozda je vidio otmicu o kojoj ne smije da zucne?
U slučaju da ju je on ubio,odakle mu "oruzje" u tom trenutku? Osim toga mala J je bila tu?
Bas mi nije jasno kako oni misle da ovaj slučaj izvedu do kraja?

Evo još jednom prikaz nasipa

https://www.srbijadanas.com/vesti/hronika/mkisteriozni-biciklista-video-marjanovica-2017-11-07

Koga ti stitis ?

Jer ovde je jasno da "branjenje teorije "nije u pitanju ,ti nekoga stitis ili nesto?!

To tajno drustvo koje je izvrsilo ritualno ubistvo placa mene da lazem ovde po forumu da slucajno ti i takvi kao ti ne bi izneli misterioznu istinu na videlo.... Ja stitim to tajno drustvo za novac koji mi uplacuju svakog meseca... Nadam se da cu uspeti da sakrijem njihove namere da prodju nekaznjeno nakon ovog ritualnog ubistva koje su izvrsili i da javnost nece saznati za to....
Nadam se da ce ti ovo pomoci da se izlecis....
A da. I Z nesme da progovori , jer ce ovi sto mene placaju da ga srede... Tako da mora da cuti i trpi iako zna da su oni izvrsioci...

Poslednja izmena:
To tajno drustvo koje je izvrsilo ritualno ubistvo placa mene da lazem ovde po forumu da slucajno ti i takvi kao ti ne bi izneli misterioznu istinu na videlo.... Ja stitim to tajno drustvo za novac koji mi uplacuju svakog meseca... Nadam se da cu uspeti da sakrijem njihove namere da prodju nekaznjeno nakon ovog ritualnog ubistva koje su izvrsili i da javnost nece saznati za to....
A da. I Z ne sme da progovori , jer ce ovi sto mene placaju da ga srede... Tako da mora da cuti i trpi iako zna da su oni izvrsioci...

Kiriku
Da li ti mislis da je Z ubio J pred djetetom?

A ovo mi lici na "pakovanj" ubistva nekom drugom???

http://www.bktvnews.com/info/hronik...nika-pekare-ubio-isti-covek-foto-video/146152

Poslednja izmena:
Halo druze...Ovde je vec pominjano da su oni pre ubistva kupovali lekove NA CRTU...
A sad nova kola, novi studio, 5 najskupljih DB advokata...a pri tome skoro niko od njih NE RADI...
Jasno je kao dan da njih neko iz nekog razloga donira...
Pitanje je KO i ZAŠTO?!

...

Nisu oni nego Jelena za majku kupovala na crtu.

- - - - - - - - - -

20 000 izgleda aktuelna cifra ovih dana...Eno onog pekara ubio drug navodno baš zbog 20 000
I da... KURIR...u 00:00 ponovio vest da je telefon ubijenog pekara nadjen na nasipu u Borči::eek:

TELEFON NIKOLE OSTOJIĆA PRONAĐEN NA MESTU GDE JE UBIJENA JELENA MARJANOVIĆ: Njegovo telo našli su jutros u CENTRU BEOGRADA
http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...tru-beograda-pn-jedan-detalj-je-posebno-jeziv

O čemu se ovde radi ?!

...

Verujem da to nije tačno I da jeste, kontam da je ubica pekara namerno bacio tamo telefon kako bi skrenuo pažnju sa sebe. Znao je da će tako nešto da pomrsi konce makar na kratko, taman da se otarasi tela. Ali sva sreća pa nije uspeo.

- - - - - - - - - -

Ma jok, nego se pitam zasto KURIR....toliko indikativan u ovom slučaju....povezuje ubistvo pekara sa zločinom u Borči?!
I to vidimo da ponavlja tu vest...

I to pazi sad...
U DANU U KOJEM NISMO ČULI NI REČ O SVEDOČENJIMA...I U KOJEM MALU JANU "PRIVEDOŠE" U CZ....nama se plasira vest o pekaru...

Da li je normalno dete od 5 godina voditi u CZ ?!?!?!
Gde su i šta rade Centri za socijalni rad?!
To medijsko odvođenje tolišnog deteta u CZ je ciljano senzibiliranje javnosti i manipulisanje detetom u propagandne svrhe!
Posle zloupotrebe deteta uvodjenjem istog u rijaliti za odrasle...mislio sam da ne može bolesnije od toga... i prevario sam se - izgleda da može - medijsko odvođenje u CZ...

KO REŽIRA OVU BOLESNU PREDSTAVU ?!

...

Da si malo pročitao tekst video bi da Kurir ne tvdri da je telefon nađen, piše ovako: "Ono što je posebno zanimljivo je što su mediji preneli da je njegov mobilni pronađen pre par dana na nasipu na Borči, na kom je ubijena pevačica Jelena Marjanović."

Nije da ih branim, nego pokušavam ostalima da stavim do znanja da ne veruju u svaku tvoju napisanu reč.

Prvo smatrata da je teorija zavere kako bi se skrenula pažnja javnosti i kako nije normalno da se toliko biše o jednom "običnom" ubistvu. Onda se desi ovo ubistvo pekara u centru grada, sad se piše o tome svega jedan dan. I taj jedan dan se nije pisalo o Jeleninom slučaju i onda je opet teorija zavere. Ispada da je pekar ubijen samo da se ne bi pisalo o svedočenju!

Koliko pišete po ovoj temi počinjem da mislim da ste toliki paranoici da ne izlate iz kuće....čim imate vremena za toliko istrživačkog rada...

Poslednja izmena:
Kiriku
Da li ti mislis da je Z ubio J pred djetetom?

Opisao sam ovde sto puta kako mislim da se to desilo, sigurno si procitala i ne znam zasto trazis da ponavljam...; Ona je krenula da trci, a oni su polako krenuli za njom(ona se cula sa majkom i kumom).... U jednom delu staze su se sreli kada se ona vracala nazad i krenuli su da se vracaju zajedno..Rasprava se nastavila....U jednom trenutku je on zbog necega pobesneo, nesto mu je rekla ili se usprotivila, prepoznala je taj bes u njemu i videla spas u bezanju... Dete je ostalo na stazi i nije konstatovalo sta se desava...Dete tada ima 5 god i uopste nije registrovalo sta se desava sada vec stotinak metara dalje,...Niti je moglo svoju paznju da skoncentrise na tu daljinu... Ono je preokupirano mozda necim drugim na stazi ili samo gleda u daljinu bez da konkretno registruje sta se desava... Zatim Z gleda oko sebe i vidi da nema nikoga,dok se vraca vidi jedino svoje dete na stazi, zajedno odlaze na pocetnu livadu....Zatim kao krece da trazi zenu(s janom) kada verovatno vidi da sa druge strane dolazi svedok da bi taj svedok kasnije potvrdio kako je video njega kako ide u susret nestaloj zeni...

A da. I Z nesme da progovori , jer ce ovi sto mene placaju da ga srede... Tako da mora da cuti i trpi iako zna da su oni izvrsioci...

Mozes ti da ides da se lecis...niko ti ne brani,,,a svako ce da da odgovor Bogu za ono sto radi ,bilo dobro ili lose

- - - - - - - - - -

Evo i Nesa sada napreduje..

Ako je sve ovako kako su ovi svjedoci rekli,da li je moguce da neko ,dakle pred Z,ubije J? Znaci, on nije bio ni na kakvoj poljanici, vec je nastavio hodati iza nje?

Meni je to moguce samo u slucaju da je vidio sve i pobjegao odatle? Mozda je vidio otmicu o kojoj ne smije da zucne?
U slučaju da ju je on ubio,odakle mu "oruzje" u tom trenutku? Osim toga mala J je bila tu?
Bas mi nije jasno kako oni misle da ovaj slučaj izvedu do kraja?

Evo još jednom prikaz nasipa

https://www.srbijadanas.com/vesti/hronika/mkisteriozni-biciklista-video-marjanovica-2017-11-07

Njemu to svedocenje ide u korist

Ево Ненаде, побеђује твој стил комуникације ! ;)

policija se uzdala da će neko odma da propeva i stvar rešena, istine radi, tako se i reši 80% krivičnih dela, forenzika i ostalo služi samo da se potkrepi nečije svedočenje

a možda su mogli i da nadju oružje kojim je izvršeno ubistvo sa otiscima itd itd sada ne vredi kukati gotovo je

Da li je Jelena napadnuta kada je sa nasipa sišla na tu stazu tek treba da se utvrdi. Prema naredbi za sprovođenje istrage ona je usmrćena u periodu između 16.49 i 17.30. Za njenu smrt je osumnjičen Zoran Marjanović, koji se tereti da je u jednom trenutku ostavio petogodišnju ćerku, ubio Jelenu, a potom se vratio detetu i prijavio nestanak.

16.49 ~7#13

17.30~11

- - - - - - - - - -

16*17~33

49*30~79=16=7

l KO JE MILIĆEVIĆ?
Kada je sakupljač starih krpa, 1. oktobra 1968. godine, na jednom smetlištu u Parizu otkrio telo Stevana Markovića (31), telohranitelja Alena Delona, niko nije ni pretpostavljao da je to, početak „afere decenije“.
Pojavom Uroša Milićevića, koji je tada zvanično studirao u Francuskoj, „Afera Marković“ dobila je poseban i neočekivani obrt: čovek našeg porekla optužio je sam sebe - da je lično naredio da Fransoa Markantoni ubije Stevana Markovića!
Počela su nova saslušanja, a svojim dosta čudnim izjavama, ponekad i protivrečnim, Milićević je zbunjivao sve. Od suda, advokata, svedoka, pa do sebe samog.
Mnogi njegovom svedočenju nisu poklanjali nikakvu pažnju. Fransoa Markantoni ga je optuživao da je običan - policijski cinkaroš, ali, sasvim izvesno je da je Milićević imao direktne veze sa ubistvom.
Ipak, on postaje krunski svedok afere. Njemu se obraća policija, kasnije sudije, a i mnogi drugi koji su direktno, ili indirektno, bili u dodiru sa porodicom glumačkog para Delon.
Nakon smrti Markovića, policija „na ruke“ dobija tri pisma koja je Stevan Marković pre smrti poslao svome bratu u Jugoslaviju.
l SKRETANJE ISTRAGE
U tim pismima, Stevan Marković označava Fransoa Markantonija, Alena i Natali Delon kao odgovorne za sve što može da mu se dogodi.
„Ma šta se desilo, da bi se izbegle nevolje koje bi mogle da mi se nadovežu, pisao je Stevan Marković bratu, obratite se Alenu Delonu, njegovoj ženi i njegovom saradniku Markantoniju, jednom Korzikancu, pravom gangsteru, koji stanuje na Bulevaru Goblen, broj 42, telefon GOB 01-98...“
Uroš je, možda, tada skretao istragu. Upozorio je policiju da su se Marković i Delon posvađali i da je Marković tražio načina da mu se osveti.
Milićević je policiji rekao da je 22. septembra, kad je poslednji put video Markovića živog, od njega saznao da ide na sastanak sa Markantonijem:
„Ta dva čoveka bila su pred „operacijom“ koja je trebalo da donese 60 miliona“.
Uroš je, između ostalog, ispričao da mu je Stevan Marković „u poverenju“ rekao da piše knjigu u kojoj je „opisao ljubavnu fantaziju bračnog para Delon“.
Uroš Milićević, međutim, u toku celog sudskog procesa imao je neku „čudnu zaštitu“. Tvrdio je da je on naredio Markantoniju da ubije Markovića, a istragom je utvrđeno da se on i Markantoni i ne poznaju!
Sledile su nove optužbe, protivoptužbe. Saslušano je oko 500 svedoka.
I, nakon svega, Milićević tvrdi da je naredio Markantoniju da ubije Markovića, jer je navodno „želeo da se useli u njegov stan“.
Ipak, mnogi su sumnjali da je Milićević „čist“. Posle psihijatrijskog pregleda utvrđeno je da je Milićević u neodgovornom stanju za svoje postupke.
Parisko javno tužilaštvo 22. septembra 1975. godine povuklo je zahtev za pritvor i Milićević je smešten u bolnicu na lečenje.
Od tada, pa do juče, gubio se svaki trag Milićeviću. Njegov otac, posle dužeg traganja došao je u Brisel i na svoju veliku žalost - pronašao sina mrtvog.

Hm..skretanje istrage

http://www.svedok.rs/index.asp?show=83008

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back