gost 393525
Aktivan član
- Poruka
- 1.936
uglavnom, sve novine su opd kontrolom nekog ko sakriva šta se dešavalo juče u sudu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koga ti stitis ?
Jer ovde je jasno da "branjenje teorije "nije u pitanju ,ti nekoga stitis ili nesto?!
To tajno drustvo koje je izvrsilo ritualno ubistvo placa mene da lazem ovde po forumu da slucajno ti i takvi kao ti ne bi izneli misterioznu istinu na videlo.... Ja stitim to tajno drustvo za novac koji mi uplacuju svakog meseca... Nadam se da cu uspeti da sakrijem njihove namere da prodju nekaznjeno nakon ovog ritualnog ubistva koje su izvrsili i da javnost nece saznati za to....
Nadam se da ce ti ovo pomoci da se izlecis....
A da. I Z ne sme da progovori , jer ce ovi sto mene placaju da ga srede... Tako da mora da cuti i trpi iako zna da su oni izvrsioci...
Halo druze...Ovde je vec pominjano da su oni pre ubistva kupovali lekove NA CRTU...
A sad nova kola, novi studio, 5 najskupljih DB advokata...a pri tome skoro niko od njih NE RADI...
Jasno je kao dan da njih neko iz nekog razloga donira...
Pitanje je KO i ZAŠTO?!
...
20 000 izgleda aktuelna cifra ovih dana...Eno onog pekara ubio drug navodno baš zbog 20 000
I da... KURIR...u 00:00 ponovio vest da je telefon ubijenog pekara nadjen na nasipu u Borči:
TELEFON NIKOLE OSTOJIĆA PRONAĐEN NA MESTU GDE JE UBIJENA JELENA MARJANOVIĆ: Njegovo telo našli su jutros u CENTRU BEOGRADA
http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...tru-beograda-pn-jedan-detalj-je-posebno-jeziv
O čemu se ovde radi ?!
...
Ma jok, nego se pitam zasto KURIR....toliko indikativan u ovom slučaju....povezuje ubistvo pekara sa zločinom u Borči?!
I to vidimo da ponavlja tu vest...
I to pazi sad...
U DANU U KOJEM NISMO ČULI NI REČ O SVEDOČENJIMA...I U KOJEM MALU JANU "PRIVEDOŠE" U CZ....nama se plasira vest o pekaru...
Da li je normalno dete od 5 godina voditi u CZ ?!?!?!
Gde su i šta rade Centri za socijalni rad?!
To medijsko odvođenje tolišnog deteta u CZ je ciljano senzibiliranje javnosti i manipulisanje detetom u propagandne svrhe!
Posle zloupotrebe deteta uvodjenjem istog u rijaliti za odrasle...mislio sam da ne može bolesnije od toga... i prevario sam se - izgleda da može - medijsko odvođenje u CZ...
KO REŽIRA OVU BOLESNU PREDSTAVU ?!
...
Kiriku
Da li ti mislis da je Z ubio J pred djetetom?
To tajno drustvo koje je izvrsilo ritualno ubistvo placa mene da lazem ovde po forumu da slucajno ti i takvi kao ti ne bi izneli misterioznu istinu na videlo.... Ja stitim to tajno drustvo za novac koji mi uplacuju svakog meseca... Nadam se da cu uspeti da sakrijem njihove namere da prodju nekaznjeno nakon ovog ritualnog ubistva koje su izvrsili i da javnost nece saznati za to....
Nadam se da ce ti ovo pomoci da se izlecis....
A da. I Z nesme da progovori , jer ce ovi sto mene placaju da ga srede... Tako da mora da cuti i trpi iako zna da su oni izvrsioci...

Bogami, striko bi takodje mogao biti luzer obzirom da nema alibi za taj dan!!!
Policija nije kvalitetno izvršila uvidjaj na mesta zločina
Ako je sve ovako kako su ovi svjedoci rekli,da li je moguce da neko ,dakle pred Z,ubije J? Znaci, on nije bio ni na kakvoj poljanici, vec je nastavio hodati iza nje?
Meni je to moguce samo u slucaju da je vidio sve i pobjegao odatle? Mozda je vidio otmicu o kojoj ne smije da zucne?
U slučaju da ju je on ubio,odakle mu "oruzje" u tom trenutku? Osim toga mala J je bila tu?
Bas mi nije jasno kako oni misle da ovaj slučaj izvedu do kraja?
Evo još jednom prikaz nasipa
https://www.srbijadanas.com/vesti/hronika/mkisteriozni-biciklista-video-marjanovica-2017-11-07
Ti si odavno Knjaze sumnjiv..
...
Ево Ненаде, побеђује твој стил комуникације !![]()
Brzo ce on da bude pusten...
- - - - - - - - - -
Mozes ti da sisas ***** da ti ***** mater u picku ko god da si
- - - - - - - - - -
Smradino jedna provokatorska
...
Mozes ti da sisas ***** da ti ***** mater u picku ko god da si
...
Јебби своју маму, пикчо једна неспособна !