Majole
Ističe se
- Poruka
- 2.368
znaci molim Boga da ga oslobode pa sve da vas tuze...
A ako dokazu da je kriv? I dalje ces se moliti za njega?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci molim Boga da ga oslobode pa sve da vas tuze...
A ako dokazu da je kriv? I dalje ces se moliti za njega?
bojim se da imamo borbu dva zla. Sektu koja ima vrlo ozloglasenu prošlost i koja se navodno bori za zaštitu kosova i sa druge strane one koji polako predaju albancima sve sto je srpsko na kosovo ostalo. Predsednik posle svega sto smo doživeli od šiptarije kaže da je jedino moguće rešenje napraviti kompromis sa albancima?! Imamo takodje od početka i nadine izjave navodjenje na sektu, sad je već očigledno da su pripadnici Templarskih vitezova, a ja se pitam da li bi ovako jaka organizacija namestila sama sebi ubistvo. Zna se kako oni to već rade. Tvrdim da je jelena stradala od islamskih ekstemista koji imaju zaleđinu u politickom vrhu, medijima i estradi. Osveta organizaciji koja bi da sacuva Kosovo?! ...i ovi imaju jaku zaleđinu tako da ništa neće biti od razresenja slučaja.....Nadala sam se da imamo ipak nekog ko zaista radi neutralno u cilju pravednog razresenja slučaja , ali nažalost nemamo.
Stvarno su pojedinci preterali svaku meru ,sve vise sumnjam da ovde imamo ubacene mutivode?!!
Zato ti Nenade pises skracenice Z.M V.M. ,da ne bi na sudu mogli da te gone
Prvo su ga mucili kad je imao 16 godina trazeci da im dete kaze gde tata krije pare (jajare DB-ovske...) a šta je ovo pljuvanje po DB
Ona je zrtvovana to je vec izgleda cinjenica ,Grome nije bas moranje da se kalja pokojna J. ,kao "mozda je ona pristala",...imaj malo obzira ,...i ti imas valjda dete ?!
I tebi ne bi bilo prijatno da tako neko napise nesto ,a tvoje dete ko zna ,nekada i procita!!
Nemoj toliko da delujes kao novinar ,imaj malo ljudskosti ,prijateljski savet...
Imaš dokaze da je DB
Vrati se i procitaj sta sam napisao - nisam rekao da je pristala vec da je mozda znala da ce biti zrtvovana...
Jer setimo se onih tekstova kad je u apoteci rekla - "Da ionako nece jos dugo biti tu"
....
Rocki kako ne shvataš po kom osnovu da me gone kada po USTAVU i ZAKONU svako ima pravo da kaže šta god hoće
Ne ,ne slazem se ,nije to u redu ....
Pa jedino ako je to izmisljena njena izjava?
...
Ja sam izneo ovde svoj zaključak o krivici Z.M V.M I M.M