Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bojim se da imamo borbu dva zla. Sektu koja ima vrlo ozloglasenu prošlost i koja se navodno bori za zaštitu kosova i sa druge strane one koji polako predaju albancima sve sto je srpsko na kosovo ostalo. Predsednik posle svega sto smo doživeli od šiptarije kaže da je jedino moguće rešenje napraviti kompromis sa albancima?! Imamo takodje od početka i nadine izjave navodjenje na sektu, sad je već očigledno da su pripadnici Templarskih vitezova, a ja se pitam da li bi ovako jaka organizacija namestila sama sebi ubistvo. Zna se kako oni to već rade. Tvrdim da je jelena stradala od islamskih ekstemista koji imaju zaleđinu u politickom vrhu, medijima i estradi. Osveta organizaciji koja bi da sacuva Kosovo?! ...i ovi imaju jaku zaleđinu tako da ništa neće biti od razresenja slučaja.....Nadala sam se da imamo ipak nekog ko zaista radi neutralno u cilju pravednog razresenja slučaja , ali nažalost nemamo.

Postoji i nesto sto se u tim okultnim skupinama zove "samozrtvoanje" tj prinosenje zrtve - sebe ili nekog svog, a zarad viseg interesa cilja...
Ako je cilj te skupine bio da nanesu stetu drugoj skupini u smislu da im pred izbore odvuku fokus javnosti na sasvim drugi teren
Dakle planirana, pripremljena i izvrsena monstruozna smrt zarad ezoterijskih ralzoga manipulisanja emocijama sirokih narodnih masa.
Pricu je medijski prvi potegao Kurir, videcemo nesto kasnije da je isti bio u sukobu sa vlascu...

Dakle...
"Templari"...ne mireci se sa vlascu koja sklapa pakt sa Haradinajem, Tacijem, Osmanijem u krajnjem...priredjuje ritualnu smrt iz kruga svojih pripadnika (Zorana...koji svojevoljno se povinuje odluci da bude zrtvovana njegova zena...)
Mozda je cak i Jelena znala da ce biti zrtvovana....

Druga verzija...je...da je ova druga skupina zelela da nanese udar Templarima, a takodje mozda da za ezoterijske potrebe manipulisanja emocijama sirokih masa izvrsi ritualno ubistvo u sred predizborne kampanje a kako bi tom medijskom horskom bukom oko zlocina, uspeli da prikriu eventualnu veliku kradju glasova na izborima...
Setimo se da se to znalo ispod zita da su ti izbori masovno pokradeni...cak je bilo i nekih protesta ali utihnuli.

Dakle jedna od ove dve verzije...
Smrt je svakako ezoterijsko-ritualnog karaktera...tj zrtva je prinesena "s razlogom", zarad nekog kao viseg cilja...
A koja skupina od ove dve neke ga je pocinila...to mozemo nagadjati...

....

Poslednja izmena:
Stvarno su pojedinci preterali svaku meru ,sve vise sumnjam da ovde imamo ubacene mutivode?!!

Pricamo o coveku koji je pritvoren. Dakle o coveku za koga postoji najveca verovatnoca da je pocinio zlocin.Tako da je verovatnoca veca da je mutivoda onaj ko skrece sa te cinjenice a ne onaj ko misli da je pocinio zlocin.

Nije mi stalo samo te pitam,ako bude pravosnazno osudjen da li ces se moliti i dalje? Valjda ces se malko pocesati po glavi ako do toga dodje. Ako do toga ne dodje onda imamo problem sa institucijama i njihovim radom a ne sa nasim misljenjima.

Ona je zrtvovana to je vec izgleda cinjenica ,Grome nije bas moranje da se kalja pokojna J. ,kao "mozda je ona pristala",...imaj malo obzira ,...i ti imas valjda dete ?!

I tebi ne bi bilo prijatno da tako neko napise nesto ,a tvoje dete ko zna ,nekada i procita!!

Nemoj toliko da delujes kao novinar ,imaj malo ljudskosti ,prijateljski savet...

Prvo su ga mucili kad je imao 16 godina trazeci da im dete kaze gde tata krije pare (jajare DB-ovske...) a šta je ovo pljuvanje po DB

Ja sam ti Nenade tu samo citirao detalj iz teksta i sa sudjenja gde je receno da su Šiptar (Dusan Spoasjevic) i Zemunci odveli to nesretno dete od 16 godina tada u skladista DB-a na Brodogradilistu i tamo ga mucili...
Znamo svi da su Šiptar i ekipa nazalost radili za DB...

I to nisu tek moje reci vec je to citat iz teksta i sa sudjenja koje sam ti prilozio...
Dakle potrudi se pa procitaj sta pise

...

Ona je zrtvovana to je vec izgleda cinjenica ,Grome nije bas moranje da se kalja pokojna J. ,kao "mozda je ona pristala",...imaj malo obzira ,...i ti imas valjda dete ?!

I tebi ne bi bilo prijatno da tako neko napise nesto ,a tvoje dete ko zna ,nekada i procita!!

Nemoj toliko da delujes kao novinar ,imaj malo ljudskosti ,prijateljski savet...

Vrati se i procitaj sta sam napisao - nisam rekao da je pristala vec da je mozda znala da ce biti zrtvovana...
Jer setimo se onih tekstova kad je u apoteci rekla - "Da ionako nece jos dugo biti tu"

....

....Tacno tako,radi se o mnoštvu indicija koje vode ka covjeku koji se trenutno nalazi u istraznom zatvoru kao najsumnjiviji! Takodje se radi o osobi koja definitivno propagira neko sektasko učenje,a to koji je motiv,to je vec neka druga tema!
Kao izvrsilac ili kao osoba koja mnogo toga zna u vezi ovog monstruoznog ubistva, snosi krivicu!
Ne vjerujem da bilo ko od nas zeli da sumnjiči,optuzi nevinu osobu! Sam se predstavljao javnosti kao i njegova porodica! Lično zelim da se ubica najstroze kazni pa ma ko to bio!
A da imamo problem sa nadleznim institucijama vise je nego očigledn!

Imaš dokaze da je DB

Jel ti ne znas da citas?
Ja ti rekoh da je to iz teksta kojeg ti stavih i sa sudjenja za otmice od strane Zemunaca, pa tako i tog deteta kojeg su u dva navrata mucili da bi izvukli gde otac drzi pare...
A prvi put KAKO JE RECENO NA SUDJENJU su ga odveli u skladista DB-a kod Brodogradilista.
Mladic se na kraju ubio...posle visegodisnje torture od strane Šiptara-Duće i Zemunaca...

..

Ja sam izneo ovde svoj zaključak o krivici Z.M V.M I M.M

Ta trojka sve i da je pocinila zlocin, ne moze biti trojka koja je hipnotisala policiju i medije...
Dakle mene zanima CELA ISTINA, a ne njeni delici...
Ako su oni , ko ih onda stiti, a ako nisu oni ko im onda smesta.
Ali valjda je i pticama na grani do sad jasno da ovde stvari idu jos dalje od samih pocinilaca bili to Marjanovici ili neko drugi...

....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back