Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mogao je da ima halicinaciju i da ju je recimo ubio u snu u petak uveče , onda su rešili da sakriju nalazeći opravdanje u njegovoj bolesti? Neki političar neki dan reče ili je toliko lud ako do sad nije pukao ili je stvarno nevin. Gledajući ga par puta, deluje kao osoba pod kontrolom lekova, nije pokazivao iskrenu empatiju, u govoru tela i lica mogla se primetiti nervoza i neiskrenost, oči nije mogao da fokusira na sagovornika itd itd.... Recimo mogao je da ima dečiju šizofreniju koja se najčešće javlja između 8 i 15 godina, posto je kod nas još uvek sramota biti mentalno bolestan možda su ga tajno lečili negde, kod nekog , plus majka i njene terapije.

1316959_0802-marina-lopicic-123_ff.jpg

1316957_0806-dragana-udovicic_ff.jpg

1316961_0804-dragana-udovicic_ff.jpg

- - - - - - - - - -

Sta ti je skrivio Nenade

Meni ništa

Previše gluposti povezujete sa ovim slučajem, kao i za ostale.

To samo pokazuje tvoju pristrasnost ,i uskoumnost ,skucenost uma

Pristrasnost, uskoumnost, skučenost uma... Grom kaže mediji sigurno izmislili da je Vladimir pričao o čekiću, ti odmah pišeš "tako je, misterija rešena". A ja sam lično videla taj klip i znam da nisam jedina koja ga je videla.

Drugo, sabiraš ove brojeve... toliko je cifara za bezbroj mogućnosti...:dash:

- - - - - - - - - -

15 decembar će biti ključni datum

Sad će Roki da sabere 1+5 i da dobije odgovarajući broj...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Pa ocigledno da ti je nesto skrivio

- - - - - - - - - -

Dabome 17h...sve okultni brojevi ,,,ja sam cisto iz zezanja probao ,posto sam onaj link ubacio,,,pa ajde da vidim ....i imao sta da vidim

Dobro, ima li nekog broja da nije okultan i sektaški?

ne pitam te zato sto me zanima ko se čim ovde bavi nego na konto rekonstrukcije koje si postavio, a posto radiš u obezbedjedju i posto si izložen nepredvidljivim situacijama u kojima treba da reagujes brzo i hitro, bilo bi interesantno ako bi mi odgovorio na par pitanja. Zamisli da ti nepoznata osoba upada u objekat koji obezbedjujes, ukrade nešto i beži ? kako ti reagujes u takvoj situaciji? a. pustas ga da pobegne i obaveštavaš poslovodju o dogadjaji. b. trcis za njim u cilju da ga zaustavis i vratiš ukradenu imovinu firme koju obezbedjujes.

ovo je isecak sa ovog snimka crne hronike od prosle godine

KhTg6FegRnmbi48BeNZBtw.png

ne znam samo zasto je patika naopako, mozda su je oni okrenuli namerno da je slikaju sa svake strane ako ima tragova na njoj

ali ako pogledate saru sa strane, to je ta patika
izgleda da su te slike iz novina autenticne
da to jesu stvari od jelene
kako je moguce da to tako stajalo vidno znaci kamera je mogla da snimi sa daljine, i ona trenerka onoliki komad odece, i da su trazili i nisu nasli, znaci popodne trazili marjanovici i prijatelji, celu noc policija i sutra dan tek nasli

Meni ništa nije skrivio,ali tražiti publicitet u vreme istrage i žalosti je ČUDNO

ČUVENI ADVOKAT I SUDIJA TVRDI: Zoranu je sudbina zapečaćena - nema tog majčinog sina koji sme da oslobodi Marjanovića

VELIKO pitanje:Šta će biti ako je on zaista ubica,i šta će biti ako nije

zamisli, ako je čovek nevin i postaje popularan zahvaljujući pravom
ubici?! Sve se vrti oko njega, novine pišu svaki dan o njemu i ne smeta mu ni sto pišu jako ružne stvari jer postaje sve popularniji i slavniji. Televizije se otimaju oko njegovog gostovanja, tamo neke silne žene lude za njim, mole ga za selfije na svakom ćošku i on raste, egocentriku kao on sve to jako prija još kad izadje iz bolnice/zatvora i naplati od medija koje su ga danonoćno pljuvale silan novac. Postaće uskoro i jako bogat čovek . I sve to na račun pravog ubice. Zamisli kako se pravi ubica oseća;)

ovo je isecak sa ovog snimka crne hronike od prosle godine

https://image.prntscr.com/image/KhTg6FegRnmbi48BeNZBtw.png[/IMG

ne znam samo zasto je patika naopako, mozda su je oni okrenuli namerno da je slikaju sa svake strane ako ima tragova na njoj

ali ako pogledate saru sa strane, to je ta patika
izgleda da su te slike iz novina autenticne
da to jesu stvari od jelene
kako je moguce da to tako stajalo vidno znaci kamera je mogla da snimi sa daljine, i ona trenerka onoliki komad odece, i da su trazili i nisu nasli, znaci popodne trazili marjanovici i prijatelji, celu noc policija i sutra dan tek nasli[/QUOTE]

zato sto su tako hteli, bilo je potrebno za predstojecu predstavu.

[COLOR="silver"]- - - - - - - - - -[/COLOR]

[quote="Nista, post: 34963146"]Online novine Press i Pravda pisu da ako se ne nadju novi dokazi protiv Z. M. bice oslobodjen zbog nedostatka dokaza.[/QUOTE]
naravno da će biti oslobodjen, ja to stalno ponavljam, oslobodjen i u udarnom terminu za novogodišnje praznike kao počasni gost ,a možda se vrati i u zadrugu, ipak je obećao , željko ne trpi kad ljudi ne drže do reči.

[COLOR="silver"]- - - - - - - - - -[/COLOR]

I biće pun para, možda čak postane i suvlasnik Kurira, i sve to na ubicin račun !

da ponovim posto sam započela temu o Zoranovom mentalnom zdravlju, ukoliko se lečio privatno, i ukoliko je on potcinio ovo gnusno ubistvo prilikom svoje pshihoticne halucinacije/krize koje pacijenti koji boluju od sizofrenije, manijakalne depresije i raznih drugih psihoza, zavisno od stadijuma bolesti, i od tipa šizofrenije mogu da se sete a isto tako mogu da budu potpuno nesvesni šta su počinili. Ukoliko se Zoran recimo lečio privatno od neke od navedenih bolesti vrlo je moguće da će doktor u dogovoru sa porodicom ostati anoniman jer to povlaci odgovornost psihijatra -ukoliko je pacijent pocinio teško ubistvo a boluje recimo godinama od manijakalne depresije, doktor može da odgovara za neadekvatno lečenje. Ukoliko je porodica krila bolest i tajno ga lečila, i psihijatru koji ga je lečio a i porodici odgovara da se za ovo ne sazna. Porodici/ krili njegovu tešku mentalnu bolest, a on pocinio teško ubistvo. Psihijatru/ odgovoran za neadekvatno lečenje ukoliko je pacijent pocinio teško krivično delo. Ukoliko se čeka izveštaj psihijatra veštaka, zoran mora da bude okvirno oko
mesec dana pod danonocnom prismotrom psihijatrijskog tima. Psihijatar veštak neće i ne može po zakonu dati svoj izveštaj o pacijentu na osnovu poseta i razgovora u zatvoru, ili još gore na osnovu onoga sto je pričao za medije pogotovo kada se radi o teškom krivičnom delu kao sto je ovo monstruozno ubistvo.

Motivi
PSIHOLOGIJA PATRIJARHALNOSTI: Ima jedna francuska izreka koja kaže da kada je muškarac ubijen, ubicu treba tražiti među njegovim poznanicima i prijateljima, a ako je žrtva žena, u prvom planu su muž i ljubavnik. Porodice u Srbiji su još pod uticajem patrijarhalnog nasleđa u kome se žena smatra muževljevim vlasništvom. U ovim okvirima, krvni delikti su praćeni i motivisani visokim stepenom emotivnog naboja, što je zajedničko za sva ubistva počinjena unutar porodice.
"Ne mogu da tvrdim da je to samo obeležje nastalo zbog geografsko-klimatskog položaja ili zbog nekog specifičnog, 'balkanskog', genetskog koda, ali mi se nameće poređenje sa drugima", kaže Milan Kostić. "A to poređenje ukazuje da u dobro organizovanim državama, u kojima postoji stabilan sistem porodičnih odnosa, bračnih pravila i tradicije, nema ovakvih porodičnih ubistava kao kod nas."
Oslanjajući se na svoje tridesetogodišnje iskustvo, Kostić kaže da u našoj, još preovlađujuće patrijarhalnoj tradiciji osoben i dominantan pečat ubistvima unutar porodice daje motiv ljubomore i da je najčešći izvršilac ovih zločina suprug. Optužbe za neverstvo jesu na prvom mestu, ali tu su i optužbe za loše vođenje domaćinstva (prepoznatljiva patrijarhalna optužba), za odbijanje seksualnih odnosa (muška racionalizacija sopstvene deficijencije na intimnom planu), optužbe za neposlušnost.... Sve ove zamerke na račun partnera predstavljaju sadržaj njihove "ljubavi" (buduće zločince iz strasti muči ljubomora, a ne ljubav). Po Kostićevom mišljenju, za žrtvu je nevažno da li se radi o neurotičnoj ili patološkoj ljubomori, odnosno stvarnom ili umišljenom neverstvu, s tim da ubedljivo preovlađuje ova druga, nerealna varijanta.
Kostić ističe dva obeležja muževa-ubica ili ljubavnika-ubica. Prvo – bolno osećanje uvređenog samoljublja i, drugo – poražavajuća slutnja gubitka svojine, vlasti nad bračnim partnerom (ili ljubavnicom).
Kako ljubomora dovodi do zločina? Kostić kaže da ovaj proces počinje relativno blagim scenama prebacivanja, uokvirenim navodnim razumevanjem koje treba da podstakne na nova priznanja i iznudice. Ako "udica" nije progutana, poricanje partnerke kasnije se uzima kao dodatan podsticaj za nove optužbe na istu temu vernosti. U stvarnosti, zločinci ne ubijaju svoje ljubavne partnere zato što su im neverni. Kostić navodi da u svojoj praksi sudskog veštaka nije naišao ni na jedan slučaj gde je postojala takozvana "relevantna provokacija" – kada muž zatekne svoju ženu u flagrantnom deliktu bračne preljube, pa onda liši života nju ili njenog ljubavnika. Štaviše, nije stradao nijedan ljubavnik (ljubavnica). Uvek je navodna krivica projektovana na samu partnerku (partnera).

Trebali bi se vise baviti motivima za ubistvo !
Ako jedan strucnjak ili vise njih ,koji su se cijeli zivot bavili ubistvima,kaze/u da je ovo ubistvo iz strasti a kakvi smo to mi strucnjaci pa tvrdimo suprotno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back